Ne ala memleket..

Valla bazi adamlar gercekten hepten duygusuz. Halam en buyuk kizi 13 yasindayken bosandi, suan o kiz 24 yasinda, babasiyla yuz yuze goruşmeleri elin parmaklarini gecmez, telefon bile etmezdi kuzenim baslarda aradi sordu ama devami gelmedi halbuki cocugun suçu neydi. Oyle uzakta filanda oturmuyordu ustelik.

Evet evlenirken kimse bosanicam diye evlenmiyor ama boyle bir gercek var dusunmek lazim cocuk genelde annenin yaninda ve sorumlulugunda kaliyor benim gordugum. Yapan ona gore cocuk yapsin, gerisi adamin vicdanina kaliyor cunku.

Benim eski es babalıgı kocalıgı ev geçindirmenin yükünü kaldıramadı kaçtı yıllar geçti cocuklarda annenin ustune kalıyo hep zaten anneden daha iyi bakamazki baba
Olan bizim hayatımıza oldu adam ailesinin yanında döndü cepte para kral gibi bekarlık hayatı yaşıyo
Bense elime gecen az bir meblagla kirayı odesem karnımızı doyuraçsam fatura odeyim diye yırtınıyorum

Yapmayın lütfen, bu konuyla ilgisi yok dediginizin.

Babam olmaya da eş olmaya da uygun ki evleniliyor.
Evlilikler sonradan bozulabilir, sizde bunu biliyorsunuzdur değil mi ?

Buradaki en mükemmel evliliğe sahibim diyenler bile bir gün aldatilmayacaginin garantisini veremez.

Eski konuları bilmiyorum. Neden boşanıyorsunuz ve barışma şansı yok mu?

Yorumunuz cok bariz baba da esde olamayacak mahlukatlar icin mantikli ve dogrusu o. Ancak cocuk dogduktan sonra sorumluluk agir gelip evliligin butun yukunu anneye yukleyen adamciklar da var. Onun icin bu 2.ci kisimdakileri yasayarak ogrenirsiniz. Onun icin su anda ne yapilabiliri konusmak konu sahibine daha faydali olacaktir.

Valla teyzem sizden zor durumdaydı hem de kaçarak evlenmişti elinden ayrıldıgında 22 yasındaydı çocuguda 1 yasındaydı aynı şey oldu dedı ben yurtdısına gidiyorum zaten aileside adamın ailesi yurtdışında işçiydi teyzem kucucuk yaşta bir
Çocukla kalakaldı ha evet bir kaç kez gmrdü
Çocugunu ama sonradan arayıp sormadı teyzem evlendi şimdi diger eşinden bir kızı oldu eski eş de çocugunu gormek istiyor ama çocuk onu hiç istemiyor bu sefer de .Sizi anlıyorum çok zor ama çocukların da sucu yokki onlar mı istedi dünyaya gelmek siz hem anne hem baba olacaksınız.Allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm geçmiş olsun.Hayata bir yerinden başlamak zorundasınız bu çocuğunuz olsa da olmasa da böyle maalesef.Ancak yurt dışı meselesi biraz sıkıntılı olabilir.İlk başlarda her ay dese bile o senede 1 kereye kadar gider.Birde uzaklığa bağlı her 4 haftada bir uçağa binip gelmek zorunda.Umarım biran önce mutluluğu yakalarsınız.

Adam olsa böyle yapmazdı.
Madem bitti sızlanmayı bırak dostum, zafer sızlanarak kazanılmaz.
3 yaşındaki yavrun seni hissediyor ve büyüyor ve bu dünyaya kendi isteğiyle gelmedi, kocan ve sen yaptınız onu.
Dolayısıyla üzgün kırgın olmayı değil güçlü olmayı seç ki çocuk da perişan olmasın.

En azından haftada 1 gelip bir gününü çocuğuna ayırabilir, ben de kendime ayırırım o bir günü.. Kendine zaman ayırmış, dinlenmiş daha mutlu bir anne olabilirim..

Bende bosanmis bir anneyim ikizlerim var sorumsuzluk yuzunden bosanmitim 2 yilda 2 yada 3 kere o da benim zorlamamla gelip gormutur biz arabayla toplasan yarim saatuzaklikta mesafedeyiz keske hic gorusmeseler hatta cok ulgiluymus gibi surekli beni aramasa hayatimizdan silinip gitse

Ailene yakın bir ev, yeni döneme güzel bir anaokulu ile çözülecek bir sorun.

profilinizi kısıtlamışsınız hatırlayamadım konuları
o yüzden de çalışıp çalışmadığınızı göremedik

boşanmalarda çocuk genelde annede kalıyor ve öyle de olmalı
şimdiden kötü bakmaya başlamayın
Rabbim büyük

Offf, offf.. Bu annelerin hakkı ödenmez ya! Babalara bakar mısın? Bırakıp gidecek ay da bir gelecek miş!!! Merak etmeyin ayda bir de gelmeyecek. Yılda bir gelirse, gelecek....

Bu adamların hayallerini yıktığı kadınlara ve o babasız büyüyecek çocuklara yanıyor ve üzülüyorum. Ne hakkınız var be adam bu kadar kişinin hayatını mahvetmeye.....

Allah yardımcınız olsun... Dik durun... Eminim siz de mutlu olacaksınız bir gün...

Üzülme canım öyle hızlı büyüyorlar ki sen bile hayret ediyorsun. Şurada bir kaç sene dişini sık, hersey yoluna girecek emin ol. Benim de küçük çocuklarımvar, hangimiz kendimize zaman ayırabiliyoruz ki .

En azından haftada 1 gelip bir gününü çocuğuna ayırabilir, ben de kendime ayırırım o bir günü.. Kendine zaman ayırmış, dinlenmiş daha mutlu bir anne olabilirim..

bence hiç gelmeyecekmiş gibi kendinizi psikolojik olarak hazırlayın..
insan ne kadar beklenti içine girerse o kadar yıpranıyor maalesef..
evladınızla mutlu olmaya bakın derim..

Çalışıyorum...sanırım çocuğuma yetememekten çekiniyorum..

Velayet icin mucadele eden kadinlar var en azindan boyle bir sikinti yok..cocugunuzun mutlu bir cocuk olmasi icin once sizin kendine guvenen mutlu biri olmaniz gerek..rol model sizsiniz..

S Serenad5 canım,şu anda böyle karışık duygular hissetmeniz normal.
Kajmery'nin dediği gibi siz henüz bu ayrılığı sindiremediniz.
Boşanmaya alışamadan çocuğunuzu,tek başınıza büyütme ihtimali sizi hepten üzüp,tedirgin etti.
Bu süreçte profesyonel destek alsanız?
Buna ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

Bakış açınızı da gözden geçirmeye çalışın.
Bu evlilik ortak çocuğunuza rağmen bitti mi?
Bitti.
Siz yola tek başına devam etme cesaretini göstermiş bir kadın olarak çocuğunuzu da tek başınıza büyütebilirsiniz.
Sadece bunun için biraz desteğe ihtiyacınız var.

Gerekirse saatli oyun ablası bulun şirketlerden.
Hafta sonu iki üç saat kafanızı dağıtın o oğlunuzla ilgilenirken.
Sizin kafanız ne kadar rahat ve psikolojiniz ne kadar sağlam olursa,oğlunuza da o kadar iyi ebeveynlik yaparsınız.

Önümüzdeki Eylül'de de delikanlıyı kreşe başlatın.
Yaşıtlarıyla birlikte olmak ona da iyi gelecektir.

Şu hayatta ölümden başka her şeyin çaresi bulunur.
Bu sıkıntılı günler de geçecek elbet.
Her gecenin bir sabahı olduğu gibi sizin de daha mutlu günleriniz olacak.
Sadece biraz sabır ve olumlamaya ihtiyacınız var.
İçiniz sıkılıp,dertlenince yazın buraya,
biz derdinizi biraz da olsa almaya çalışalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…