şimdi çocuğunuz küçük olduğu için ve muhtemelen çalışmadığınız için böyle düşünüyorsunuz.
eğer çalışan anne yada okullu çocuğu olan anne olsanız,
koştur koştur geçen haftaiçinden sonra,
haftasonu çocuğunuzla kaliteli ve gardiyan olmadığınız güzel vakitler geçirmek isteyeceksiniz.
eşiniz için de zor olacak. şu adamlara hepten duygusuz muamelesi yapmayın.
sonuçta evladından ayrı olacak.
ayda bir kaç günle yetinecek...
aileniz yada eşinizin ailesi yakınınızdaysa onlarla bir duzen kurabilirsiniz.
Ne boş, gereksiz bir yorum.Çocuk yapmadan önce bunlar hep düşünülmeli...
Alla allah ilginç , boşanmak diye bir şey var duymuş olmalısınız. Evlenirken de düşünülmeli bu ihtimal mesela günün birinde boşanırsam ayaklarım üzerinde durabilir miyim? Hayatıma devam edebilir miyim? Çocuk yaparken de ... Ola ki boşanırsak bu adam babalık yapacak kapasitede mi? Yok değilse ben tek başıma çocuk bakmak istiyor muyum? Buna hazır mıyım? Bakın düşünülecek ne kadar çok şey çıktı daha da uzatabilirim.. Yoksa yap geç yani tabi ne var.. Ama sonrası sıkıntılı sorunlu kadınlar çocuklar...
Eski konuları bilmiyorum. Neden boşanıyorsunuz ve barışma şansı yok mu?Bilemiyorum.. Yani giderse ilk defa yurt dışı deneyimi olacak... Evet düşündü, çok ilgilenir ve bi of demezdi, şu süreçte de sürekli ihtiyacı olan bi şey var mı diye sorar... Ama bilmiyor ki, bir çocuk mutlu ve huzurlu bir yuva ister, anne ve babasını yanında olduğunu görmek ister.. Asıl ihtiyacı olanı veremedikten sonra, gerisinin bir önemi yok..
Yorumunuz cok bariz baba da esde olamayacak mahlukatlar icin mantikli ve dogrusu o. Ancak cocuk dogduktan sonra sorumluluk agir gelip evliligin butun yukunu anneye yukleyen adamciklar da var. Onun icin bu 2.ci kisimdakileri yasayarak ogrenirsiniz. Onun icin su anda ne yapilabiliri konusmak konu sahibine daha faydali olacaktir.Alla allah ilginç , boşanmak diye bir şey var duymuş olmalısınız. Evlenirken de düşünülmeli bu ihtimal mesela günün birinde boşanırsam ayaklarım üzerinde durabilir miyim? Hayatıma devam edebilir miyim? Çocuk yaparken de ... Ola ki boşanırsak bu adam babalık yapacak kapasitede mi? Yok değilse ben tek başıma çocuk bakmak istiyor muyum? Buna hazır mıyım? Bakın düşünülecek ne kadar çok şey çıktı daha da uzatabilirim.. Yoksa yap geç yani tabi ne var.. Ama sonrası sıkıntılı sorunlu kadınlar çocuklar...
Valla teyzem sizden zor durumdaydı hem de kaçarak evlenmişti elinden ayrıldıgında 22 yasındaydı çocuguda 1 yasındaydı aynı şey oldu dedı ben yurtdısına gidiyorum zaten aileside adamın ailesi yurtdışında işçiydi teyzem kucucuk yaşta birRenksiz hayaller dolu dökülen gözyaşlarım, ezikliği kalbimde yaşanmış bu evliliğin, tüm acı anıları bana bırakıp gidecekmiş yurt dışına,ayda bir gelip oğlunu görecekmiş.. Miş de miş... Ne güzel ya.. Hastalığıyla, 2 yaş sendromuyla, ergenlik tripleriyle her şeyiyle ben tek ilgileneceğim, o da ayda bir gelip sevip gidecekmiş.. Ne ala memleket...
Cebimde sonradan görme bir yalnızlıkla, bir başıma, kucağımda 3 yaşında bir çocuk.. Kaldığım yer tam da burası.. O gelinliği giyerken, o imzayı atarken bunu mu hayal etmiştim,payıma düşen kader sana ne diyeyim..
Başka bir konuda çocuğu olan annenin, en azından çocuk reşit olup, kendini kurtarıncaya kadar evlenmemesi gerektiği tartışılıyor.. Onlar da haklı, karşı fikirdekiler de haklı.. Herkes haklı.. Suçlu kim peki, 26 yaşında elimde 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşayan bir çocukla kalmışlığıma kırılan kalbim mi..
En azından haftada 1 gelip bir gününü çocuğuna ayırabilir, ben de kendime ayırırım o bir günü.. Kendine zaman ayırmış, dinlenmiş daha mutlu bir anne olabilirim..
profilinizi kısıtlamışsınız hatırlayamadım konularıYanlış analiz çalışıyorum...çalıştığım günler de de anneme bırakıyorum.. Hafta içi her gün mesaili bir iş değil.. Diğer zamanlarda da aileme bırakmak istemiyorum yeterince yorduğum için, bu durumda kendime ayıracak vaktim olamıyor, kafamı dağıtamıyorum..
Renksiz hayaller dolu dökülen gözyaşlarım, ezikliği kalbimde yaşanmış bu evliliğin, tüm acı anıları bana bırakıp gidecekmiş yurt dışına,ayda bir gelip oğlunu görecekmiş.. Miş de miş... Ne güzel ya.. Hastalığıyla, 2 yaş sendromuyla, ergenlik tripleriyle her şeyiyle ben tek ilgileneceğim, o da ayda bir gelip sevip gidecekmiş.. Ne ala memleket...
Cebimde sonradan görme bir yalnızlıkla, bir başıma, kucağımda 3 yaşında bir çocuk.. Kaldığım yer tam da burası.. O gelinliği giyerken, o imzayı atarken bunu mu hayal etmiştim,payıma düşen kader sana ne diyeyim..
Başka bir konuda çocuğu olan annenin, en azından çocuk reşit olup, kendini kurtarıncaya kadar evlenmemesi gerektiği tartışılıyor.. Onlar da haklı, karşı fikirdekiler de haklı.. Herkes haklı.. Suçlu kim peki, 26 yaşında elimde 2 yaş sendromunu dibine kadar yaşayan bir çocukla kalmışlığıma kırılan kalbim mi..
En azından haftada 1 gelip bir gününü çocuğuna ayırabilir, ben de kendime ayırırım o bir günü.. Kendine zaman ayırmış, dinlenmiş daha mutlu bir anne olabilirim..
Çalışıyorum...sanırım çocuğuma yetememekten çekiniyorum..profilinizi kısıtlamışsınız hatırlayamadım konuları
o yüzden de çalışıp çalışmadığınızı göremedik
boşanmalarda çocuk genelde annede kalıyor ve öyle de olmalı
şimdiden kötü bakmaya başlamayın
Rabbim büyük
Velayet icin mucadele eden kadinlar var en azindan boyle bir sikinti yok..cocugunuzun mutlu bir cocuk olmasi icin once sizin kendine guvenen mutlu biri olmaniz gerek..rol model sizsiniz..Renksiz hayaller dolu dökülen gözyaşlarım, ezikliği kalbimde yaşanmış bu evliliğin, tüm acı anıları bana bırakıp gidecekmiş yurt dışına,ayda bir gelip oğlunu görecekmiş.. Miş de miş... Ne güzel ya.. Hastalığıyla, 2 yaş sendromuyla, ergenlik tripleriyle her şeyiyle ben tek ilgileneceğim, o da ayda bir gelip sevip gidecekmiş.. Ne ala memleket...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?