Ne alayım sizce

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
kızlar biliyorum çok konu açıyorum,bıktırdım ama brz idare edin artık
yarın sevgilimin (şu an görüşmesekte)annesini görmeye gidicem eve giderken ne alayım sizce çiçek v.s ne olabilir
benim üzerimde emeği var ve bu kavgalardan oda nasibini aldı sayemizde niye gelmiyosun diyo yarın gidicem

Gorusmeye gıtme bence , gorusmedgın adamın annesıyle ndn gorusuyorsunkı

o kadına tek ve en güzel hediyeniz,şu kıskançlığınızı bırakıp,oğlunu üzmemeniz olmalı.bunu yapsanız yeter.:ssz:

Son düzenleme:
o kadına tek ve en güzel hediyeniz,şu kıskançlığınızı bırakıp,oğlunu üzmemeniz olmalı.bunu yapsanız yeter.:ssz:

evt doğru
gitmek istiyorum ama kararsızım,annesini ziyaret etmem aramızın düzelmesinede yardımcı olur belki diye düşünüyorum

olayınız taze ve son olayında sana kırılmış olabilir bir çiçekle gidebilirsin ,

orda erkek arkadaşında ilgili konularını açmazsan iyi edersin bence oraya gidiş amacın sadece ziyaret olsun , ne annesi ne erkek arkadaşın arayı düzeltmek için gittiğini düşünmesin bence, hoş erkek ark. herşeyi anlattığına göre annesi konuyu illa ki acıcaktır ama ondan yarıdm istiyormuşcasına davranma derim

Konun varmıs bunla ılgılı yenı gordum
kadın aramıs acmamıssın fılan bı cıcek alıp zıyaretıne gıtmenı bılmem ama arayıp ozur dıleyıp gonlunu alablırsın yanı gıtmek abartılı olablır

Back
X