Ne alınmalı?

Tarcinlisutlac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
71
62
3
37
Merhaba herkese aslında dert değil ama bu konularda pek iyi değilim fikir almak istedim.
Benim tezimle ilgili bir çalışmada yardıma ihtiyacım oldu. Tez jürimdeki hocam da dedi ki benim öğrencim var o bu konuyu iyi biliyor söylerim sana yardım eder.
Konuştuk biz öğrencisi ile geçen haftasonu müsaitmiş. Geçen cumartesi ve pazar çalıştık hallettik ama bitmedi yarında çalışcaz.
Şimdi haftasonu yemek ısmarladım iki gün sipariş ettim yani.
Başka birşey almak gerekir mi sizce, çocuk burslu doktora yapıyo evimi geçindiriyorum bursumla fln dedi. Ne bileyim genelde ünide böyle başkasına iş fln yaptırınca parayla bile yaptırıyolar. Ben bi çikolata fln yaptırırım bitince diye düşünmüştüm ama şimdi bilemedim sizce ne alayım.

Merhaba herkese aslında dert değil ama bu konularda pek iyi değilim fikir almak istedim.
Benim tezimle ilgili bir çalışmada yardıma ihtiyacım oldu. Tez jürimdeki hocam da dedi ki benim öğrencim var o bu konuyu iyi biliyor söylerim sana yardım eder.
Konuştuk biz öğrencisi ile geçen haftasonu müsaitmiş. Geçen cumartesi ve pazar çalıştık hallettik ama bitmedi yarında çalışcaz.
Başka birşey almak gerekir mi sizce, çocuk burslu doktora yapıyo evimi geçindiriyorum bursumla fln dedi. Ne bileyim genelde ünide böyle başkasına iş fln yaptırınca parayla bile yaptırıyolar. Ben bi çikolata fln yaptırırım bitince diye düşünmüştüm ama şimdi bilemedim sizce ne alayım.
2 kere yemek ısmarlamışsınız işte bence yeter. Yarın işiniz bitecek mi? İş bitene kadar hediye ya da yemeğe gerek yok bence. İşin bittiği gün bir kahve ısmarlarsınız biter

Doktora yaparken hatri sayilir bir maasim olsa da kaynaklara odedigim paranin haddi hesabi yoktu. Yakin zamanda almayi dusundugu bir kitap, makale vs varsa pek makbule gecer bence. Elektronik versiyonlari da olur.

Bilgiye paha bicilemez. Belki yeni bir bilgi ogrenmesine vesile olmak hesaplari denklestirir. Hem siz altta kalmamis olursunuz, hem de muhatabiniz mahcup olmaz.

Ben istatistiğim yardım eden kişiye (1 günlük bir iş) gömlek kravat almıştım. Yine benzer amacla tanıdığım Bi kişi yardım edene cüzdan almıştı. Ama ücretle yapılıyorsa usulunce sorabilirsiniz. Ben sizin çok vaktinizi aldım. Nasıl tesekkür edebilirim seklinde sorulabilir. Sonuçta bu bir emek.(kahve veya yemekle olmaz. 3 günlük emekten bahsediyoruz. Hem zaman ayırmış hem kafa patlatmış) hiç birsey bulamazsanız da hediye kartı alın meshur kitapçılardan.

Bi tatlı yaptırdım bide bir marketin alışveriş çekini aldım. Ne zaman bilimsel anlamda yardıma ihtiyacı olursa arayabileceğini söyledim.

Back
X