• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne almam gerekir?

sen gene iyisin canım benim ailem abim hiçbişe almadı takmadıda ne annem ne babam hiç bişe almadı esime karsı cok mahcup oldum nebicim ailesi var demiştir eminim haklıda bi iğne bile almadılar ama bosver ben alıyorum ogluma hersey bide gelip annem bana cocuga sunu alsana bunu alsana diyip duruyo benim belki param yok o an cok kırıldım düğünümdede hiç bişey takmadılar zaten babam benim dogumumdada yokmus bi ailem bile yok ilgisiz ler kusura bakma anlatmak istedim

hakkaten abiniz baya ayip etmis.
insan ellere altin getiriyor 1 tulum nedir?
esiniz bozulsada laf soylesede hakli abi sonucta.
bence altın felan almayin hadi durumu olmasa tamam bi nebze diyecegim ama yok.
ben olsam kesinlikle almazdim birkac parca hediye alirdim

belki o dönem abinizin durumu yoktu yani oda olabilir, siz tabi daha iyi bilirsiniz ama gönlünüzden öyle geciyorsa esinizde kizmazsa eger altin alin bence...
esiniz kizacaksa sizde bir tulum yada bebegin bir eksigi varsa ondan alin...
esim kizmaz, altin almayi dusunuyorum. abimin durumu hic bir zaman yoktur cunku her zamAn kendini borca sokack bisey bulur. telefon, ayakkabi, tv vs.
dusuncelerınde haklısın..evlat ayırımı yapılmış..
ne bılım babalar kız evlatlarını oyle yetım gıbı yollamaz ama,kocası yapsın dedıler herhalde..
o evden,o aıleden çıktın artık dıye dusunduler sanırım..
halbukı kız evlat asla anasını babasını bırakmaz..

yetim gibi degildim de. fakir gibiydim. :35:

sen gene iyisin canım benim ailem abim hiçbişe almadı takmadıda ne annem ne babam hiç bişe almadı esime karsı cok mahcup oldum nebicim ailesi var demiştir eminim haklıda bi iğne bile almadılar ama bosver ben alıyorum ogluma hersey bide gelip annem bana cocuga sunu alsana bunu alsana diyip duruyo benim belki param yok o an cok kırıldım düğünümdede hiç bişey takmadılar zaten babam benim dogumumdada yokmus bi ailem bile yok ilgisiz ler kusura bakma anlatmak istedim
ay demek varmis benim ailemden de fenasi.
icimde yaradir ama onlara hic belli etmem.

hakkaten abiniz baya ayip etmis.
insan ellere altin getiriyor 1 tulum nedir?
esiniz bozulsada laf soylesede hakli abi sonucta.
bence altın felan almayin hadi durumu olmasa tamam bi nebze diyecegim ama yok.
ben olsam kesinlikle almazdim birkac parca hediye alirdim
ya boyle dusunmek istemiyorum. icim aciyor. :50:

esim kizmaz, altin almayi dusunuyorum. abimin durumu hic bir zaman yoktur cunku her zamAn kendini borca sokack bisey bulur. telefon, ayakkabi, tv vs.

yetim gibi degildim de. fakir gibiydim. :35:

canim dedigim gibi esin birsey demezse icindende geliyorsa al nede olsa yigenin senin sonucta ona aliyorsun abine degil fakaaat
o altini yigenine degilde kendilerine harciyacaklarsa alma :)
yengeni ara cocugun ne ihtiyaci var diye sor o eksigini alirsin bence daha iyi...

canim dedigim gibi esin birsey demezse icindende geliyorsa al nede olsa yigenin senin sonucta ona aliyorsun abine degil fakaaat
o altini yigenine degilde kendilerine harciyacaklarsa alma :)
yengeni ara cocugun ne ihtiyaci var diye sor o eksigini alirsin bence daha iyi...

dogru soyluyorsun aslinda yegenime birseyler alsam daha iyi :)

Back
X