- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
Gecen esimin annesine gittik oturuyoruz. Mutfakta bi isle meşguldü ben de oturuyodum arada da pisen yemegi karistiriyodum. Kp bana hic yardım etmezdi kızım her seyi kendim yaptım ettim falan dedi. Ben de cok şükür kocam öyle degil dedim. Sonra yaaa x beni yeni gelinken hemen oturttular isin başına mümkün degil keyif yapamaz oturamazdik dedi. Kv eski kafalı bi insan da degil niye böyle bi laf etti ki? Gittigimizde sunu yap bunu yap falan da demez yemegimi bile kendi koyar önüme.
Gecenlerde kalabalık bi sekilde toplanmistik servisleri hazırlıyordu ben de sohbet ediyordum salonda mutfaktan beni çağırdı servisleri goturmem icin. Bunun haricinde oyle emrivakileri olmaz. Herhangi bi seye yardim edelim mi diyen biri olunca gelinim var artik der. Sectigim perdeye haliya karışır bi de. Fikrini belirtmezse ölür. Begenmezse alenen der niye onları aldınız vs diye.
Cok ta anlam yukleyip kalbimi kirletmek istemiyorum bilmiyorum abartıyor muyum?
Gecenlerde kalabalık bi sekilde toplanmistik servisleri hazırlıyordu ben de sohbet ediyordum salonda mutfaktan beni çağırdı servisleri goturmem icin. Bunun haricinde oyle emrivakileri olmaz. Herhangi bi seye yardim edelim mi diyen biri olunca gelinim var artik der. Sectigim perdeye haliya karışır bi de. Fikrini belirtmezse ölür. Begenmezse alenen der niye onları aldınız vs diye.
Cok ta anlam yukleyip kalbimi kirletmek istemiyorum bilmiyorum abartıyor muyum?