Benden daha iyi cevap verecek arkadaşlar elbet olacaktır. Benim bildiğim kadarıyla etkileşim halinde bulunduğunu sayfalara benzer gönderiler geliyor. Mesela bu aralsr bana Masterchef Yarışmacıların ait programı ait şeyler geliyor çünkü devamlı bu sayfalara Bakıyorum. Ne aratırsanız ya da hangi sayfaları beğenirseniz bakarsanız buna benzer sayfalar önünüze düşerArkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, beni aydınlatır mısınız?
Mesajlara bakıyor musunuz belki arkadaşları edepsiz sayfaları gönderiyorlarsa o da bakıyordur ve Öyle şeyler geliyordur. Ama ben de genelde nelere daha çok bakarsam onlarla ilgili şeyler oluyor keşfetimdeDemek ki kadınlara zaafı var. Bir tane bile normal bir öneri görmedim. Evlilik düşünüyoruz. Ne yapayım ben
Bunu ona söyleseniz kabul etmeyecektir . Genel olarak baktığınızda sevgiliniz Nasıl biri? Güveninizi sarsacak bir şey yaptı mı ?Demek ki kadınlara zaafı var. Bir tane bile normal bir öneri görmedim. Evlilik düşünüyoruz. Ne yapayım ben
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Bakıyorum herhangi bir mesaj görmedim öyle.Mesajlara bakıyor musunuz belki arkadaşları edepsiz sayfaları gönderiyorlarsa o da bakıyordur ve Öyle şeyler geliyordur. Ama ben de genelde nelere daha çok bakarsam onlarla ilgili şeyler oluyor keşfetimde
Söyledim, saçmalama dedi. kendi instagramımı gösterdim bende niye bunlardan yok dedim ne bileyim ben diyor. Güvenmiyorum artık.Bunu ona söyleseniz kabul etmeyecektir . Genel olarak baktığınızda sevgiliniz Nasıl biri? Güveninizi sarsacak bir şey yaptı mı ?
Öyle görünüyor mide bulandırıcıÇıplak kadın bakmayı seven bir sevgiliniz var
Tipik suçlu piskolojisiSöyledim, saçmalama dedi. kendi instagramımı gösterdim bende niye bunlardan yok dedim ne bileyim ben diyor. Güvenmiyorum artık.
E onları da siliyordur te AllahımBakıyorum herhangi bir mesaj görmedim öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?