Instagram kesfette genellikle tikladiginiz veya izlediginiz seylerle ilgili gorseller videolar cikiyor. Bende magazin sacma videolar falan var istemsizce onlara baktigim icin kesfet kismim bunlarla dolmus. Bi ara yemeklere cok bakiyodum onlar vardi. Yani direkt aratmasa bile bikac kere kesfetinde cikipta izledi diyelim istemsizce cikiyo bendede dans eden tiktokta kızların videolari cikiyodu bende sag ustte seceneklerde ilgilenmiyorum butonu var ona tiklattim cunku hep cikmaya baslamistiMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Bakıyorum deneyecekti tabiSöyledim, saçmalama dedi. kendi instagramımı gösterdim bende niye bunlardan yok dedim ne bileyim ben diyor. Güvenmiyorum artık.
Arkadaşın söylediği mesaj başka. Kadınlarla konuşması varsa onları tabiki siliyordur.E onları da siliyordur te Allahım
Kadınlar değil kendi arkadaşlarıyla o tarz konuşmaları varsa mesajların içinden cımbızla çeker gibi onları da silebilir çok rahat bi şekildeArkadaşın söylediği mesaj başka. Kadınlarla konuşması varsa onları tabiki siliyordur.
40Bakıyorum deneyecekti tabi
bu Arada kaç yaşında sevgiliniz ?
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Daha önce baktığı arattığı şeyler çıkar demek ki aratmış bakmış instagram da ona benzer sayfaları karşısına çıkarıyor bendeMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Daha önce baktığı arattığı sayfaların benzerini intagram karşısına çıkarıyor demek ki o sayfalara bakmış aratmışMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Instagramın algoritması bu şekilde, neye bakarsan önerilen sayfalarda o çıkarMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Takıp ettiği ve takipçileri arasında benim de tanıdıklarım dışında kimse yok. zaten 10-15 kadar kişisi varEmin değilim ama önerilen şeyler sizin daha önce arattığınız şeylere, takip ettiğiniz kişilere ve takip ettiğiniz kişilerin takip ettiği kişilere göre belirleniyor diye biliyorum. Çünkü bende de benimle alakasız sayfalar çıkıyor bazen. Hiç alakam olmayan diziler, sunum sayfaları, instamomlar vs.
Yaşını daha küçük düşünmüştüm açıkcası . Bu yaşında böyle aramalar yapıyor ne diyeceğimi bilemedim ama sanırım ben ilişkime devam edemezdim
Koca adam utanmıyor işte ben de bitsin istiyorumYaşını daha küçük düşünmüştüm açıkcası . Bu yaşında böyle aramalar yapıyor ne diyeceğimi bilemedim ama sanırım ben ilişkime devam edemezdim
Ben genelde kuşları motovlogerları filan beğendiğim için benim ana sayfama onlar düşüyor.Acaba beğeniyor olabilir mi?Ya da arayıp arama geçmişini temizliyor da olabilir.Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
Arama butonunda birkaç isim çıkıyor ama onlar da normal kişiler. bazılarını siliyor demek ki.keşfetten bahsediyosun sanırım, oraya takipçilerinin ve takip ettiklerinin herkese açık beğendikleri düşer, genelde takip ettiği sayfalara benzer gönderiler düşer, vee evet arama kısmında yaptığı aramalara benzer şeyler düşer.
arama kısmında isim filan yazmıyorsa da, siliyordur bu kadar basit.
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın ınstagramında arama kısmında öneri sayfalarda çıplak, bornozlu, iç çamaşırlı kadınlar var. Bu ne anlama geliyor? Ayrıca arattığı kişilere de baktım sadece kardeşini arattığını gördüm absürt birşey yok yani. Mesela benim ınstagram arama kısmında yemek, gelinlik,kitap,eğitim,ünlüler vs. var bir tane bile çıplak kadın yok. Erkek arkadaşım bu tarz şeyleri mi aratıyor da bunlar çıkıyor önerilerde, aramasında da görmedim, beni aydınlatır mısınız?
evlenme düşüncemiz vardı, bornoz takımı alayım mı kullanır mıyız dediğimde ne gerek var havlu daha iyi demişti öküzBornozlu kadin seviyor demek ki.
Yaaa cok tatlisinizevlenme düşüncemiz vardı, bornoz takımı alayım mı kullanır mıyız dediğimde ne gerek var havlu daha iyi demişti öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?