Ne Anlama Geliyor Bu?

bir iki tane normal birşey gördüm ama onun dışında alayı kadın temalı

Geçmişini siliyordur o yüzden sadece kardeşi vardir tamamen boş olup göze batmasın diye, sevgilinizde az çakal değilmiş vala
Ayrıca ne aratırsan onunla alakalı seyler çıkar. Benim alışveriş yaptığım sahte bir hesabim var aktif değilim ama arada hayvanlara ve dizi film yorumlarına bakıyorum keşfetim hep hayvalar dizi filmlerle dolu

Sinirlerim bozuldu. Açık bir şekil de o şeylere baktığı kesin. Ve siz bunu ona söyleseniz kesinlikle inkar edecek. Evet baktım demeye yemiyor çünkü.. Allahım şu dünya da dürüst bir tane adam yok mudur fhdkksks hepsimi aynı olur ya diliricim

Aramaları siliyotdur, google uygulamasına girip sağ alttan diğer i seçip pradan son ve arama etkinliği sekmelerini kontrol edin derim eğer silmediyse görürsünüz ne yapmış ne etmiş

Merhaba. Bu bir reklam politikası. Mesela siz atıyorum bir markanın rujunu arattınız daha sonra alakasız bir siteye girdiniz ama kenarda köşede bir yerde bir bakıyorsunuz o markanın ruju, rimeli vs reklamları çıkıyor önünüze sürekli. İnstagramda da o şekilde. Üzgünüm ama erkek arkadaşınız o ya da ona benzer sayfalarda geziniyor. Ama siz yine de bildiğinizi çaktırmayın ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…