- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi Sinsi_poncik
-
Ben oglum 4. sinifa gectiginde baska bir sehirde yeni bir ise basladim. Yeni bir duzen kurduk. Oglumu da buradaki okula yazdirdim. Neyse oglum Ingilizce odevini yapmayi unutmustu yanlis hatirlamiyorsam. Ogretmeni seni babana diyecegim deyince oglum baslamis aglamaya. Beni aradilar. Okula cagirdilar. Gittim. Lutfen bir daha seni babana sikayet edecegim degil de seni veline sikayet edecegim deyin dedim. Anlamadilar. Babasi terk etti demek istemiyorum ogretmeni de israrla ne varmis ki babana soyleyecegiz desek diyor. Bizim babamiz yok cunku dedim. Var ama yok iste. Biz bosandik dedim. O zaman oglumun neden agladigini anladi ogretmeni. Boyle tipler her yerde var, herkesi evli sanan...empati yeteneginden yoksun...Uzulmeyin. Ilk zamanlar ben de hassastim zamanla ben de alistim galiba.okurken bile gözümden yaş geldi... çok tşk ederim iyi dilekleriniz için...
sormayın ya gerçekten iyi bir hayatım var boşandım ama Kızımla iyi de bir düzen kurdum ama bu tarz beyinler manevi açıdan zorlaştırıyor
boşver.Arkadaşlar gerçekten bütün gün stres yaptım bu konuyu delirdim sonunda...
Ben boşandım ilk okula giden kızım var sömestr bitiyor ve okulunda veliler arası watsap gurubu vardı bütün gün bikaç veli önümüzdeki hafta sonu babalarında olduğu bir kahvaltı ayarlayalım ikinci yarıyılın ilk haftası güzel olur diye yazdılar. Hicbirsey yazmadım durumum belli gidemem çünkü... şu zamana kadar veli ile ilgili olan herşeye katılım sağladım kızım için üzülmesin diye işyerinden de hep idare ettiler sagolsunlar... bikaç organizasyon duzenlemisligim de var ve çok başarılı eğlenceli olmuştu.
Neyse sadece okuyorum ve biri x hanım organizasyonu siz yaparmisiniz bu konuda en iyi sizsiniz diye yazdı. Şimdi yazdım arkadaşlar ben katılım saglayamayacagim kusura bakmayın dedim. Senmisin bunu yazan..
Bizi sizinkilere kayıtsız katıldık yok efendim söyle yok efendim böyle.. birkaç veli durumumu biliyordu ve babalar gelmeşe ne olçakmış ne gerek varmış diye yazdı ki konu kapanıp benı didiklemesinler diye neyse herkes sitemli birsekilde yazınca bende açıkladım
Arkadaşlar ben boşandım kızımı alıp hafta sonu gelemem herkesin babası yanında olacak oda çok üzülecek bunu oda bende kaldıramayiz kusura bakmayın diye yazdim ve yazarken ağladığımı farkettim...
Bazı veliler aaa öylemi ozaman iptal edelim falan yazdı bende olurmu öyle şey bu benim özel durumum siz keyfinizi bozmayın dedim. O bikaç veli nevar canım sizde katılım tam olsun istiyoruz biz bu mazeret değil dedesi varsa dedesini getirin yazdı ben şok..
Bu çocuk babasız değil sehirdisinda gelemez zaten biryana bu yüzden eksik eee küçükte yavrum anlamaz normal olarak katılım saglamicam. Sırf yapılan organizasyon tam katılımlı olsun diye küçücük bir çocuğun mutsuzluğuna nasıl müsade ediyorlar anlamadım.
Ve çok sinirlendim 2 saat once yazdım. Ben katılım sağlamıyorum mecburiyetimde yoktur davet için tşkler diye
Direk gelen cevap
al işte.....
İyice sinirlendim birdaha benimle muhattap olurken üslubuna yazdıklarına dikkat edeceksin birdaha uyarmam... katılmıyorum konu kapandı yazdım. Ve bazı veliler beni desteklercesine tavır gösterip iptal etmeye bile kalktılar ben daha birsey yazmadım
Ama bu saat oldu üzüntüm geçmedi çok güçlü bir karskterim var ama söz konusu kızım olunca çok çabuk çöküyorum...
Gerçekten benmi hassasım insanlar mı bencil yaaaa bukadar olmak zorundalarmiydi...
Ben iyi bir anne olucam derken herşey çok üstüme geliyor sadece içimi dökmek istedim kızlar çok bunaldımmmm yaaa
Verdim ama keşke gerek olmasaydı... Ne gerek vardı ki şimdi böyle birşeye...Ben de sinirlendim. Ne bicim bencil insanlar var ya. Guzel cevap vermissiniz
Bizimkilerde öyle birde arada bir yanlış gelen mesajlar daha bugün özel yazışmaların ssleri geldi ama görmezden gelip sesimızı bile çıkartmiyoruz biz... millet açığını buldu mu yürüyor maşallah. Bende öyle yaptım sessize aldım ama önemli bir durum olur diyede çıkamıyorum gruptan bakalım hayırlısı ama fena bilendim. O kötü oldu işteBir whatsapp veli grubu tartışması mağduru da ben olduğumdan
Duygunu anlayabiliyorum.
Yüzyüze geldiğinde selamlaşmayan insanlar, grupta öpücüklü kalpli konuşmuyor mu?
Gülüyorum ya artık.
Babalarla organizasyon yaptı bizimkiler de.
Evliyim, babası da müsaitti ama gitmedik.
Mecburen görüştüğüm insanlara bi de haftasonumu ayıramam.
Kızımın biriyle problemi olduğunda iletişim kurmak için numaraları tutuyorum.
Gruptan da ayrılmadım. Sınıf hakkında bilgi almak için
Ama artık sesimi çıkarmıyorum.
Sessize de aldım grubu zaten.
Sana da geçmiş olsun.
Siniri geçiyor insanın bi kaç güne :)
Ya gerçekten bende anlamadım bir anda beni soru ve gereksiz bir dialogla bunun içine çektiler. Sonra kızdım sert çıktım. Kimse anlamıyorsa ben daha napiim bir laf birkere söylenir herkes malzeme çıkartma peşinde hafta sonu bulustuklarinda beni konuşsunlar iyi malzeme işte. .Offf işsiz,güçsüz,çapsız veliler bıktırdınız yeminle bizleri bıktırdınız.
Konu sahibi neden bu kadar açıklama yaptınız ki siz de.Şu velilerin birlik dirlik olma çabasnı anlamıyorum.Hayır yani okulda olan çocugunuz sizler değilsiniz.Organızasyonlar yapasınız.
Çocuk için olunca çıkamadım da sessize aldım napiyim ki başka... ama hadlerini bildirecem. Çok içime oturdu elbet bi fırsatı olurCok afedersiniz de veli Whatsapp grubu ne ya ne gerek var boyle bir seye? Cikin gitsin.
Fazla hadsizler.
Ben pek bir araya gelmem ama o işinden fırsat buldukça gelir. Birde kameralı görüşüyorlar tek o değil tabi sülalesi kamera bağımlısıBir kere baba ile ayrilmamis olsaniz da her organizasyona katilacaksiniz diye bir sart yok, insan gibi konusmussunuz ama onlar anlamamis yok dedesini getir yok bilmemneyi getir diye incitmek icin ellerinden geleni yapmislar
Baba ile ne sıklıkta bir atmraya geliyorsunuz benim aklima o takildi. Bosanmis da olsaniz baba gelip sizinle ve cocuguyla vakit gecirmeli bana kalirsa. Aralarda yazdiysaniz okumadim ilk mesajiniza gore yorumladim bu arada kusura bakmayin
Okadar anlıyorum ki sizi... dilerim bende görmezden gelmeyi zamanla başarabilirim...Ben oglum 4. sinifa gectiginde baska bir sehirde yeni bir ise basladim. Yeni bir duzen kurduk. Oglumu da buradaki okula yazdirdim. Neyse oglum Ingilizce odevini yapmayi unutmustu yanlis hatirlamiyorsam. Ogretmeni seni babana diyecegim deyince oglum baslamis aglamaya. Beni aradilar. Okula cagirdilar. Gittim. Lutfen bir daha seni babana sikayet edecegim degil de seni veline sikayet edecegim deyin dedim. Anlamadilar. Babasi terk etti demek istemiyorum ogretmeni de israrla ne varmis ki babana soyleyecegiz desek diyor. Bizim babamiz yok cunku dedim. Var ama yok iste. Biz bosandik dedim. O zaman oglumun neden agladigini anladi ogretmeni. Boyle tipler her yerde var, herkesi evli sanan...empati yeteneginden yoksun...Uzulmeyin. Ilk zamanlar ben de hassastim zamanla ben de alistim galiba.
Babası yoksa dedesi gelsin ne demek yaArkadaşlar gerçekten bütün gün stres yaptım bu konuyu delirdim sonunda...
Ben boşandım ilk okula giden kızım var sömestr bitiyor ve okulunda veliler arası watsap gurubu vardı bütün gün bikaç veli önümüzdeki hafta sonu babalarında olduğu bir kahvaltı ayarlayalım ikinci yarıyılın ilk haftası güzel olur diye yazdılar. Hicbirsey yazmadım durumum belli gidemem çünkü... şu zamana kadar veli ile ilgili olan herşeye katılım sağladım kızım için üzülmesin diye işyerinden de hep idare ettiler sagolsunlar... bikaç organizasyon duzenlemisligim de var ve çok başarılı eğlenceli olmuştu.
Neyse sadece okuyorum ve biri x hanım organizasyonu siz yaparmisiniz bu konuda en iyi sizsiniz diye yazdı. Şimdi yazdım arkadaşlar ben katılım saglayamayacagim kusura bakmayın dedim. Senmisin bunu yazan..
Bizi sizinkilere kayıtsız katıldık yok efendim söyle yok efendim böyle.. birkaç veli durumumu biliyordu ve babalar gelmeşe ne olçakmış ne gerek varmış diye yazdı ki konu kapanıp benı didiklemesinler diye neyse herkes sitemli birsekilde yazınca bende açıkladım
Arkadaşlar ben boşandım kızımı alıp hafta sonu gelemem herkesin babası yanında olacak oda çok üzülecek bunu oda bende kaldıramayiz kusura bakmayın diye yazdim ve yazarken ağladığımı farkettim...
Bazı veliler aaa öylemi ozaman iptal edelim falan yazdı bende olurmu öyle şey bu benim özel durumum siz keyfinizi bozmayın dedim. O bikaç veli nevar canım sizde katılım tam olsun istiyoruz biz bu mazeret değil dedesi varsa dedesini getirin yazdı ben şok..
Bu çocuk babasız değil sehirdisinda gelemez zaten biryana bu yüzden eksik eee küçükte yavrum anlamaz normal olarak katılım saglamicam. Sırf yapılan organizasyon tam katılımlı olsun diye küçücük bir çocuğun mutsuzluğuna nasıl müsade ediyorlar anlamadım.
Ve çok sinirlendim 2 saat once yazdım. Ben katılım sağlamıyorum mecburiyetimde yoktur davet için tşkler diye
Direk gelen cevap
al işte.....
İyice sinirlendim birdaha benimle muhattap olurken üslubuna yazdıklarına dikkat edeceksin birdaha uyarmam... katılmıyorum konu kapandı yazdım. Ve bazı veliler beni desteklercesine tavır gösterip iptal etmeye bile kalktılar ben daha birsey yazmadım
Ama bu saat oldu üzüntüm geçmedi çok güçlü bir karskterim var ama söz konusu kızım olunca çok çabuk çöküyorum...
Gerçekten benmi hassasım insanlar mı bencil yaaaa bukadar olmak zorundalarmiydi...
Ben iyi bir anne olucam derken herşey çok üstüme geliyor sadece içimi dökmek istedim kızlar çok bunaldımmmm yaaa
Çocuk için olunca çıkamadım da sessize aldım napiyim ki başka... ama hadlerini bildirecem. Çok içime oturdu elbet bi fırsatı olur
Ben pek bir araya gelmem ama o işinden fırsat buldukça gelir. Birde kameralı görüşüyorlar tek o değil tabi sülalesi kamera bağımlısı
Aynen bununla ilgili ben berbat durumdayim boşandım ama bi fayda etmedi daha beter olduGoruntulu aramadan ben de illallah etmis durumdayim.
Hadi sizinki buyukmus. Bizimki konusmuyor da zirt pirt sulalece ariyorlar musait misiniz cocuk uyuyor mu deme geregi duymadan.
Aynen bununla ilgili ben berbat durumdayim boşandım ama bi fayda etmedi daha beter oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?