Ne babalar organizasyonuymuş arkadaş yaaaa

Ben oglum 4. sinifa gectiginde baska bir sehirde yeni bir ise basladim. Yeni bir duzen kurduk. Oglumu da buradaki okula yazdirdim. Neyse oglum Ingilizce odevini yapmayi unutmustu yanlis hatirlamiyorsam. Ogretmeni seni babana diyecegim deyince oglum baslamis aglamaya. Beni aradilar. Okula cagirdilar. Gittim. Lutfen bir daha seni babana sikayet edecegim degil de seni veline sikayet edecegim deyin dedim. Anlamadilar. Babasi terk etti demek istemiyorum ogretmeni de israrla ne varmis ki babana soyleyecegiz desek diyor. Bizim babamiz yok cunku dedim. Var ama yok iste. Biz bosandik dedim. O zaman oglumun neden agladigini anladi ogretmeni. Boyle tipler her yerde var, herkesi evli sanan...empati yeteneginden yoksun...Uzulmeyin. Ilk zamanlar ben de hassastim zamanla ben de alistim galiba.

Son düzenleme:
Bir kere baba ile ayrilmamis olsaniz da her organizasyona katilacaksiniz diye bir sart yok, insan gibi konusmussunuz ama onlar anlamamis yok dedesini getir yok bilmemneyi getir diye incitmek icin ellerinden geleni yapmislar

Baba ile ne sıklıkta bir atmraya geliyorsunuz benim aklima o takildi. Bosanmis da olsaniz baba gelip sizinle ve cocuguyla vakit gecirmeli bana kalirsa. Aralarda yazdiysaniz okumadim ilk mesajiniza gore yorumladim bu arada kusura bakmayin

boşver.
sıkma canını.
bizde de var böylesi.

her hafta buluşalım, kaynaşalım diyen bir grup veli var. cevap vermezsen ok kib bye yazacak kadar tripliler.
umrumda da değil. hiçbirine de katılmıyorum.
ileride çocuklarım belli arkadaşlar edindiğinde gider tanışırım.

Offf işsiz,güçsüz,çapsız veliler bıktırdınız yeminle bizleri bıktırdınız.
Konu sahibi neden bu kadar açıklama yaptınız ki siz de.Şu velilerin birlik dirlik olma çabasnı anlamıyorum.Hayır yani okulda olan çocugunuz sizler değilsiniz.Organızasyonlar yapasınız.

Bir whatsapp veli grubu tartışması mağduru da ben olduğumdan
Duygunu anlayabiliyorum.
Yüzyüze geldiğinde selamlaşmayan insanlar, grupta öpücüklü kalpli konuşmuyor mu?
Gülüyorum ya artık.

Babalarla organizasyon yaptı bizimkiler de.
Evliyim, babası da müsaitti ama gitmedik.

Mecburen görüştüğüm insanlara bi de haftasonumu ayıramam.

Kızımın biriyle problemi olduğunda iletişim kurmak için numaraları tutuyorum.

Gruptan da ayrılmadım. Sınıf hakkında bilgi almak için
Ama artık sesimi çıkarmıyorum.
Sessize de aldım grubu zaten.

Sana da geçmiş olsun.
Siniri geçiyor insanın bi kaç güne :)

Bizimkilerde öyle birde arada bir yanlış gelen mesajlar daha bugün özel yazışmaların ssleri geldi ama görmezden gelip sesimızı bile çıkartmiyoruz biz... millet açığını buldu mu yürüyor maşallah. Bende öyle yaptım sessize aldım ama önemli bir durum olur diyede çıkamıyorum gruptan bakalım hayırlısı ama fena bilendim. O kötü oldu işte

Ya gerçekten bende anlamadım bir anda beni soru ve gereksiz bir dialogla bunun içine çektiler. Sonra kızdım sert çıktım. Kimse anlamıyorsa ben daha napiim bir laf birkere söylenir herkes malzeme çıkartma peşinde hafta sonu bulustuklarinda beni konuşsunlar iyi malzeme işte. .

Cok afedersiniz de veli Whatsapp grubu ne ya ne gerek var boyle bir seye? Cikin gitsin.
Fazla hadsizler.
Çocuk için olunca çıkamadım da sessize aldım napiyim ki başka... ama hadlerini bildirecem. Çok içime oturdu elbet bi fırsatı olur
Ben pek bir araya gelmem ama o işinden fırsat buldukça gelir. Birde kameralı görüşüyorlar tek o değil tabi sülalesi kamera bağımlısı

Okadar anlıyorum ki sizi... dilerim bende görmezden gelmeyi zamanla başarabilirim...

Babası yoksa dedesi gelsin ne demek ya
Cahil oldukları belli kendi mutlulukları için başkalarından çok kolay vazgeçiyorlar üstelik terbiyesizler de. Kendi başlarına gelmedi ya ne olceeeek canımm diyebiliyorlar. Normal bir insan olsalar hiç üstelemezler tmm canım haklısın sen bilirsin diyip konuyu kapatmaları lazım. Şimdi sizin yapmanız gereken bu gereksizi dışlamak diğer velileri örgütleyin

Tabiki insanlar dusuncesiz. Boyle velilerin katilimi gereken organizasyonlar bence cok bencille yapiliyor. Ben babasiz buyudum. Ve ne zaman boyle bir etkinlik vs.. olacaksa cocuk yasimda strese girerdim. Nefret ederdim okulda bir piknik duzenlenecegi veya kermes yapilacagi zaman ( tabi o zaman sadece bu ikisi olurdu senede birer defa) yani kimse kimsenin durumunu bilemez. Bilse bile belki disari gorunmeyen baska sorunlar var. Belki o cocugun babasi sevgisini gosteremiyor ve duzenlenen piknikte baska arkadasinin asiri sevgi gosteren babasini kiskanacak. Bilemeyiz. İlla babanin bar olup olmamasi mesele degil. Duzenlenmemeli bu tarz seyler. İlle etkinlik yapilmak isteniyorsa konusulir mesela, 2 veya 3 anne sorumluluk alir der ki cocuklari bu hafta sonu piknige goturelim. Ayse, fatma ve ben duzenliyoeuz, baslarinda biz olacagiz gibi. Ya da hic yapilmasin.

Goruntulu aramadan ben de illallah etmis durumdayim.
Hadi sizinki buyukmus. Bizimki konusmuyor da zirt pirt sulalece ariyorlar musait misiniz cocuk uyuyor mu deme geregi duymadan.

Goruntulu aramadan ben de illallah etmis durumdayim.
Hadi sizinki buyukmus. Bizimki konusmuyor da zirt pirt sulalece ariyorlar musait misiniz cocuk uyuyor mu deme geregi duymadan.
Aynen bununla ilgili ben berbat durumdayim boşandım ama bi fayda etmedi daha beter oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…