Ne babalar organizasyonuymuş arkadaş yaaaa

Goruntulu aramadan ben de illallah etmis durumdayim.
Hadi sizinki buyukmus. Bizimki konusmuyor da zirt pirt sulalece ariyorlar musait misiniz cocuk uyuyor mu deme geregi duymadan.
Çok şükür ne babası ne de babasının ailesi aramıyor. En son 4 ay önce gördüler torunlarını o kadar çok severler ki bu yüzden ben de onları çok seviyorum :)

Konu ile ilgili lütfen üzülmeyin , okulda ki veliler gerçekten bencil insanlarmış. Diğer veliler umarım bir güzel ağızlarının paylarını vermişlerdir.

Kesinlikle çok haklisın..durumu açıklığın halde ustüne gelmeye devam edenler kötü niyetli..çıkın gruptan

İptal etmeye bile kalktılar ama ben istemedim bu bizim özel durumumuz kimse mahrum kalamaz böyle birşey den. Ama çok acımasız insanlar var doğrusu

Siz haklısınız boşverin.. Konuyu okuyunca direk kendimi düşündüm.
Böyle gereksiz samimiyeti hiç sevmem, ayda bir olurda, sürekli sürekli bir organizasyon oğlum okula başlayınca ne yapıcam bilmiyorum valla. Kesin uyumsuz Veli olucam :)

Siz hic uzulmeyin bosbeles takilan insanlarin soyledigine. Bazi insanlarin dilleriyle beyinleri arasindaki fis cekilmis oluyor. Ne konustuklarini bilmiyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…