Ne babalar organizasyonuymuş arkadaş yaaaa

Al işte ölür müsün? öldürür müsün? Ne kadar cahil bir toplumumuz var hey allahım ya. Alsınlar kocalarını başlarına çalsınlar.
Allah mutlu etsin herkesi evinde yuvasında ama bende böyle olsun istemezdim oldu tek beklediğim empati zaten zor birde saçma sapan insanlar iyice zorlaştırıyor.

Kızı anaokulunda nerdeyse tüm anneler ev hanımı biri de kendini sınıf annesi ilan etmiş bikacta yancı bulmuş yok brunch yok anneler günü yemeği yok bilmem kimin doğumgünü poyraz abi oluyor partisi derken cılkı çıkmıştı, benim arkadaş en sonunda hanımlar ben çalışıyorum sizin türkünüze göre oynayamam dedi bu seferde havalı oldu adı çalışıyo diye bize büyükleniyo demişler[/QUOTE]
ya inanın katılsanız bir dert katılmasanız ayrı bende şaşırdım artık....

bende istemiyorum ama babaların içinde olmadığı her durumda kızım için mecbur katılıyorum... bi durlarıda yokki okuldam önce napıyorlardı diyorum bazen...

pislikler
bi kere benimde basima geldi benzeri , hepsini sildim o insanlarin
siz normalsiniz ve harika bir annesiniz
bosverin boyleleri de var bu dunyada maalesef
bosa oksijen harciyorlar
sinir oldum yaa
çok tşk ederim.... bende şuan silip atmak hiçbirşeye katılmamak istiyorum ama kızım işte üzülüyor. insanların kalplerinin nekadar kirli olduğunu her seferinde görmektende bıktım artık...

"Dedesi gelsin o zaman yhaaa" diyebilecek kadar şuursuz, beyin yerine saman taşıyan instamom'ları kaale alıp dert edindiğinize değmez, cidden değmez. Çocuğunuzun zaten bir babası var. Kimse boşanmak için evlenmiyor, sırf kıytırık bir kahvaltı organizasyonu için kimbilir nasıl ayrıldığınız eski eşinizi o ortamda görmeye, çocuğunuza o ortamdaki gereksiz insta pozlarını göstermenize gerek yok. Böyle ortamlarda amaç bir araya gelip eğlenmek yerine "Kaç like alırız" olduğundan çok bir şey kaybedeceğiniz organizasyonlar değil. Hiçbiriyle muhatap olmayın derim. Moralinizi de bozmayın. Ben şahsen bu kadar şuursuz olabilmelerine üzüldüm.

Bende sevmiyorum grup konusmalarini..

Senin durumunda kim olsa siniri bozulur.. su okul disi, is disi etkinlikleri hic sevmiyorum. Yok yemek yok bowling yok muze gezisi..mumkun oldugunca gitmiyorumda ben. Konu cocugun olunca tabii durumlar bambaska
keşke bende gitmesem birde hiçbiri ile kafam uyuşmuyor kızım için katlanıyorum....

aynen kimse istemez ki birde o tarafı var babası gelebilecek durumda bile olsa boşanmışım hangi sıfatla aile pozu çizicem orda ben... başlarına gelmediği için kolay geliyor...

hayır bildiğini bırakın birde mecbur bıraktılar boşandım demeye sinirim bozuldu. ki dedim ne değişti dedesi gelsin dediler.

kıyamam yaaaa... insanların kirli zihinleri işte sizin bunu yaşamanıza sebeb... nekadar vicdansız merhametsiz bir toplum olduk biz anlamıyorum... ama siz güçlü durmuşsunuz helal olsun...

Üzülmeye değmez .cahil insanlarla konuşulmaz zaten . Kokuşmuş kocalarıyla gitsinler bırak

kesinlikle akşam işten gelip kızımı dışarı cıkartıcam 1 2 saat eğer pazartesi çocuklar bahsederse oda gezdiği bindiği şeyleri anlatır yapacak birşeyim yok

Üzülmeye değmez .cahil insanlarla konuşulmaz zaten . Kokuşmuş kocalarıyla gitsinler bırak
ne babalıkmış dedirttiler bana yani
çok haklısınız ama ben bütün organizasyonlara katılıyorum birçok velide beni çok sever kafam bile uyuşmasa baba ile ilgili olduğu için buna katılmak istemedim olay oldu... ki dışarıdada çevremiz var ona ragmen kızım mahrum kalmasın diye yinede işten izin alıp alıp katılıyorum... budurum benim özel durumum olduğu içindi bunuda empati yapmak istemeyen insanlar bencil oldukları içinde anlamadılar...

çok tşk ederim.... bende şuan silip atmak hiçbirşeye katılmamak istiyorum ama kızım işte üzülüyor. insanların kalplerinin nekadar kirli olduğunu her seferinde görmektende bıktım artık...
maalesef cok var bu tarz insanlardan
gormezden gelin , guclu durun
kiziniz cok sansli sizin gibi bir annesi oldugu icin

Niye bu kadar ciddiye aldiniz ki bu insanlari??
Aciklama yapmaya degmez bence , gelemiyorsunuz oldu bitti, daha uzatip canınizi sıkacak kadar onemli olmamali bu konu.
susutum zaten yazmadım bile organizasyonu benim yapmamı istediler mecbur gelemicem dedim haydaaaa olay oldu direk bana laflar gelmeye başladı... nasıl katılmazmışım imasında bulundular
ben onu
nasıl gideyim ki babası katılmayan zaten gelmez bizde gidip bukadar lafa söze rahmen hayatta oturmam kızımıda üzemem o çok duygusal... ama ben herşeylerine katılım sağlıyorum bundada olamadım bu tepki verecek birşey mi ki sonra ne oldu aldılar ağızlarının payını oturdular keske olmasaydı bende laf söylemek zorunda kalmasaydım...
komple sınıf organizasyonu zaten belirli kişiler olsa hiç işim olmazdı... ki şimdi gidip rahatça yapsınlar kahvaltıyı değmiştir umarım..
onların şuan aile düzeni yerinde ya anlamazlar.. Allahta yaşatmasın ama bende kendimi biliyorum acayip bilendim şimdi.. bana o 2 3 veli sürekli batar....

yok okul organizasyonları çocuk motivasyonu içinmiş.iyide benim çocuğum babaları görünce psikolojisi etkilenecek ee nerde senin okul motivasyonun anlamadım ki..
maalesef cok var bu tarz insanlardan
gormezden gelin , guclu durun
kiziniz cok sansli sizin gibi bir annesi oldugu icin
çok tşk ederim

okurken bile gözümden yaş geldi... çok tşk ederim iyi dilekleriniz için...
Allah akıl fikir versin bu saçma insanlara!Basitlesti,duygusuzlasti,anlayissiz oldu artık insanlar..
sormayın ya gerçekten iyi bir hayatım var boşandım ama Kızımla iyi de bir düzen kurdum ama bu tarz beyinler manevi açıdan zorlaştırıyor

Siz hiç üzülmeyin ve gitmeyin . Maalesef ne yaptığını bilmeyen o kadar insan var ki hayatımız da onları yoksaymak ve devam etmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…