- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi Liona Esposito
Burda bilgileri verin biz de memnuniyetle ihbar ederiz. Sizin de başınız ağrımaz. İstedigi kadar kontrol etsin telefonu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimin ailesi de köyde. Kayınbabam ve kaynım saçma bir şekilde bozuldular bayramda gitmiyoruz diye. En bilinçli olmamız gereken zamanda kimsenin egosuyla uğraşamam. Virüs çıktığından beri işe gitmek dışında kimseyle görüşmezken, ne kendi canımı ne de başkasını riske atmak istemiyorum. İhbar çok iyi fikir.eşim dün bana bayramda napıcaz dedi, evde oturucaz napıcaz dedim. daha yasak ilan edilmemişti. sonra akşamına yasak ilan edildi. ben söyleniyordum işte "halk şuursuz olunca devlet mecburen yasak koyuyor tabi koymasa millet hiçbişey yokmuş gibi bayramlaşmaya gitmeyi düşünür" dedim. bana verdiği cevap "ben hala düşünüyorum" neymiş kaçak yollardan gidermişiz köyüne. ben kesinlikle gitmeyeceğimi söyledim kendisi giderse de 2 hafta eve almayacağımı söyledim.
ya sanki ana baba bi tek kendisinde var. ben de özlüyorum annemi babamı ben bu kadar gitme gelme lafı etmiyorum. insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir? bizi koruyacağı yerde ben gitmek istesem bile hayır diyeceği yerde yaptığına bakın.
bunu teklif etmesi, ben tamam dersem gidecek olması bile beni üzüyor hiç mi düşünmüyor bizi?
benim bronşitim var üstelik risk grubundayım, az bi soğuk alsam ciğerlerimin hırıltısını kulaklarımla duyuyorum nefesim daralıyor.
eşimin ailesi zaten umursamaz, yasak günlerde bile kaç kez şehre gidip geldiler. nasıl o ortama girmeyi düşünebilir? nasıl gidip orda elli kişiyle görüşüp aynı sofraya oturmayı düşünebilir? daha da kötüsü ben gidelim desem beni de çocuğumuzu da götürmeyi nasıl düşünür aklım almıyor.
bi de tutmuş diyorki "e ben çalışıyorum işyerinde kaç insanla görüşüyorum zaten risk altındayız"
e oldu o zaman madem sen işe gitmek zorundasın madem zaten risk altındayız hadi hepten salalım ben dışarı çıkıp insanlarla görüşeyim markete gideyim maske takmayım oraya buraya dokunup elimi yıkamayım zaten sen işe gidiyorsun risk altındayız ne gerek var benim bu kadar kendimi kapatmama dimi...
ben korkumdan sitenin bahçesine inemiyorum bi iki kere bahçeye indim baktım başkaları da iniyor hele birisi yere maskesini atmış tüylerim ürperdi bi daha bahçeye bile inemedim adamın bana dediğine bakın... yazarken bile nefesim daralıyor bunalıyorum.
en son artık dedim ki "kendi kocamı ihbar ettireceksin bana"
böyle bizim sağlığımızı hiçe sayması umursamaması ne kadar zoruma gidiyor. sanki virüs de diyecekti ki "ama bu bayram dokunmayım bu seferlik gidip gelsinler"![]()
ya düşünsenize normal zamanda milletin elini öpmeye huylanıyorum hele ki eşimin akrabaları dudak değdirmekle de kalmıyolar şap diye öpüyolar yanağımdan ıyy. koronalı koronalı ellerini mi öpücem gidip
canımız sağlığımız bile umrunda değilmiş kaldı ki psikoloji.
Zaten köy yollarında sıkı denetim var.eşim dün bana bayramda napıcaz dedi, evde oturucaz napıcaz dedim. daha yasak ilan edilmemişti. sonra akşamına yasak ilan edildi. ben söyleniyordum işte "halk şuursuz olunca devlet mecburen yasak koyuyor tabi koymasa millet hiçbişey yokmuş gibi bayramlaşmaya gitmeyi düşünür" dedim. bana verdiği cevap "ben hala düşünüyorum" neymiş kaçak yollardan gidermişiz köyüne. ben kesinlikle gitmeyeceğimi söyledim kendisi giderse de 2 hafta eve almayacağımı söyledim.
ya sanki ana baba bi tek kendisinde var. ben de özlüyorum annemi babamı ben bu kadar gitme gelme lafı etmiyorum. insan nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir? bizi koruyacağı yerde ben gitmek istesem bile hayır diyeceği yerde yaptığına bakın.
bunu teklif etmesi, ben tamam dersem gidecek olması bile beni üzüyor hiç mi düşünmüyor bizi?
benim bronşitim var üstelik risk grubundayım, az bi soğuk alsam ciğerlerimin hırıltısını kulaklarımla duyuyorum nefesim daralıyor.
eşimin ailesi zaten umursamaz, yasak günlerde bile kaç kez şehre gidip geldiler. nasıl o ortama girmeyi düşünebilir? nasıl gidip orda elli kişiyle görüşüp aynı sofraya oturmayı düşünebilir? daha da kötüsü ben gidelim desem beni de çocuğumuzu da götürmeyi nasıl düşünür aklım almıyor.
bi de tutmuş diyorki "e ben çalışıyorum işyerinde kaç insanla görüşüyorum zaten risk altındayız"
e oldu o zaman madem sen işe gitmek zorundasın madem zaten risk altındayız hadi hepten salalım ben dışarı çıkıp insanlarla görüşeyim markete gideyim maske takmayım oraya buraya dokunup elimi yıkamayım zaten sen işe gidiyorsun risk altındayız ne gerek var benim bu kadar kendimi kapatmama dimi...
ben korkumdan sitenin bahçesine inemiyorum bi iki kere bahçeye indim baktım başkaları da iniyor hele birisi yere maskesini atmış tüylerim ürperdi bi daha bahçeye bile inemedim adamın bana dediğine bakın... yazarken bile nefesim daralıyor bunalıyorum.
en son artık dedim ki "kendi kocamı ihbar ettireceksin bana"
böyle bizim sağlığımızı hiçe sayması umursamaması ne kadar zoruma gidiyor. sanki virüs de diyecekti ki "ama bu bayram dokunmayım bu seferlik gidip gelsinler"![]()
Benim kv de anneler gününde ve doğum gününde gitmedik diye bozuldu sonra gidince ne anlamı kalacakmış doğum gününde gitmeyince sonra gidince 2 yaş küçülecek sankiCidden noluyormus ki.
Bayramda gidemeyen evlat, bayramdan sonra gitse ne oluyormuş çok merak ettim
Kafalar pırıl pırıl valla ya..
o kadar haklısınız ki. onun mantıksız hareketleriyle mücadele etmekten yoruluyorum artıkLiona Esposito kaç konunuza denk geldim, demeyeyim diyorum eşinizdir sonuçta ama siz bu adamı çok mu aradınız?
Kayınvalide içerikli konunuz olur başrolde baş suçlu olarak eşinizi okuruz, kayınbirader içerikli konunuz olur yine başrolde eşiniz, bayram muhabbeti olur yine başrolde eşiniz.
Siz onunla aynı şehirde aynı evde yaşayabilmek için yer değiştirdiniz adam sizle 2 günü bırakın 2 saat vakit geçiremez, annem babam kardeşim diye tutturur, siz ağaç kavuğundan mı çıktınız?
Sizin özlediğiniz bir aileniz yok mu?
Salgın başladığından beri kimse evinde bayıla bayıla durmuyor, herkes ailesini sevdiklerini özlüyor, kim istemez ki bayramda anne babasını görmeyi ama sevdiklerinin ve diğer insanların sağlığına karşı duyarlı olmak adına insanlar zaruri olmadıkça evden dışarı adımını atmıyor, kusura bakmayın ama eşinizin size zerre saygısı sevgisi yok, kronik hasta olan eşinin hadi eşini de geçtik diyelim evladının, hadi onu da geçtik diyelim anne babasının sağlığını düşünen evinden çıkmaz, eşiniz gibi düşünenler yüzünden hala köyler, mahalleler karantinaya alınıyor.
Vallahi size sabır diliyorum, ben olsam camdan sallandırmıştım eşimi.
özelden mesaj atar mısınız ben size atamadım :)Burda bilgileri verin biz de memnuniyetle ihbar ederiz. Sizin de başınız ağrımaz. İstedigi kadar kontrol etsin telefonu![]()
Gidyor mu yoksaözelden mesaj atar mısınız ben size atamadım :)
Ne doğru bir tespit. Ama sadece virüs için değil birçok konuda geçerli. Erkekler saçma sapan şeyler istiyor, yaptırmak için ısrar ediyor, olmayınca cirkeflesip baskı uyguluyor. Bu aralıksız stresi de eşleri çekiyor, çok yazık. Rabbim bunu yapanların yanina bırakmasın. Bir evin huzurunu bozmak ne kolay küçük beyinli insanlar icinBen de bunu anlamıyorum....Erkekler sürekli yasak delme modu, kadınlar sürekli bunun stresini yaşıyor bir de herifler kavga ediyor bunun için....
Pis ellerini opturup ne yapacaklar acaba? O eller artık virüslü müdür? Yoksa burunda maden mi aranmıştır? Sizinkiler için demiyorum genel konusuyorumBenim eşim de babasıyla konuşmuş bugün kızgınmış "yok niye yasak getirdiler.insanlar annesi babasına el öpmeye gidemeyecek mı. Bayram da gelemeyen evlat bayramdan sonra gelse ne olur" demiş. sirf bu tavir daki insanlara iyi olmuş yasak gelmesi.. yoksa bitmezdi bu virüs.. canımız sağolsun da daha çok bayram var önümüzde demiyorlar da..