ne belirtisi sizce???

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
merhaba bayanlar
Beni çoğunuz biliyor. Daha oturmamış 1,5 yıllık evliliğim var sıkıntılar la dolu
kv bize uzak ama evlendik evleneli toplasan bizi 3 ay yalnız bırakmamışlardır
Yine onların geleceğini duydum
Duyduğum an elimde ayağımda titreme, terleme, boğazımda kuruluk oluyor
Belki çoğunuza komik gelebilir ama gerçekten böyle
Acaba panik atak olmuş olabilirmiyim ?

1.5 senede 3 ay bile yalnız kalamadı iseniz sinirlerinizi fena bozmuşlar neden bu kadar sık geliyorlar yatılı mı kalıyorlar hep? eşinizle konuşsanız mı acaba bu konuyu?

1.5 senede 3 ay bile yalnız kalamadı iseniz sinirlerinizi fena bozmuşlar neden bu kadar sık geliyorlar yatılı mı kalıyorlar hep? eşinizle konuşsanız mı acaba bu konuyu?
Konuşmak, tartışmak pek fayda etmiyor

yıprandı ki nasıl yıprandı
zaten iki aydır yaklaşık kaynım bizde sınava hazırlanıyor

Konuşmak, tartışmak pek fayda etmiyor

yıprandı ki nasıl yıprandı
zaten iki aydır yaklaşık kaynım bizde sınava hazırlanıyor
bir çözüm bulmaya çalışsan, bunca geliyorlar ise demekki yüzsüzler. yada eşin ısrar ediyor ille de gelin ille de kalın diye. çalışmıyorsan iş bul ayakları bir nebze olsun kesilir. işe girme imkanın da yoksa onlar geldiğinde ailenin yanına gitsen döndüklerinde evine dönsen. ağır bir tepki olur ama bu. eğer hakettiler zamanı geldi dersen bunu deneyebilirsin

eee odanın tekini verin kalsınlar. sizde işte mesai ayagına gec gidin.
ev kel alinin bagına dönsün
önceden 2+1 de oturuyorduk
Baktık olmuyor benim iş çıkışında da çalışmam gerek o yüzden bir odasını bana çalışma odası
Bir odasını da kaynıma çalışma odası yaptık
Daha bunlar için ben ne yapabilirim

çok ağır olur bu
hem benim ailemde kabul etmez bunu

en iyisi sen kendine ayri bir studio daire tut kocanla orda bulusun , sizin evide tepe tepe siz yokken kullansinlar...

Siz ailesinden önce eşinizin sizi ve evliliğinizi düşünmedigini görün derim.
Çünkü 1,5 yılda ailesinden ayrı sizle başbaşa tek gün yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…