- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
1.5 senede 3 ay bile yalnız kalamadı iseniz sinirlerinizi fena bozmuşlarmerhaba bayanlar
Beni çoğunuz biliyor. Daha oturmamış 1,5 yıllık evliliğim var sıkıntılar la dolu
kv bize uzak ama evlendik evleneli toplasan bizi 3 ay yalnız bırakmamışlardır
Yine onların geleceğini duydum
Duyduğum an elimde ayağımda titreme, terleme, boğazımda kuruluk oluyor
Belki çoğunuza komik gelebilir ama gerçekten böyle
Acaba panik atak olmuş olabilirmiyim ?
gerçekten miiSinir krizi geçireceksin onun ön belirtisi ve çok haklısın
Konuşmak, tartışmak pek fayda etmiyor1.5 senede 3 ay bile yalnız kalamadı iseniz sinirlerinizi fena bozmuşlarneden bu kadar sık geliyorlar yatılı mı kalıyorlar hep? eşinizle konuşsanız mı acaba bu konuyu?
zaten 8-5 çalışıyorumKv-Atak olmuşsunuz ilk belirtiler bunu gösteriyor.
İşe girip çalışsanız yine de gelirler mi?
bir çözüm bulmaya çalışsan, bunca geliyorlar ise demekki yüzsüzler. yada eşin ısrar ediyor ille de gelin ille de kalın diye. çalışmıyorsan iş bul ayakları bir nebze olsun kesilir. işe girme imkanın da yoksa onlar geldiğinde ailenin yanına gitsen döndüklerinde evine dönsen. ağır bir tepki olur ama bu. eğer hakettiler zamanı geldi dersen bunu deneyebilirsinKonuşmak, tartışmak pek fayda etmiyor
yıprandı ki nasıl yıprandı
zaten iki aydır yaklaşık kaynım bizde sınava hazırlanıyor
önceden 2+1 de oturuyordukeee odanın tekini verin kalsınlar. sizde işte mesai ayagına gec gidin.
ev kel alinin bagına dönsün
çok ağır olur bubir çözüm bulmaya çalışsan, bunca geliyorlar ise demekki yüzsüzler. yada eşin ısrar ediyor ille de gelin ille de kalın diye. çalışmıyorsan iş bul ayakları bir nebze olsun kesilir. işe girme imkanın da yoksa onlar geldiğinde ailenin yanına gitsen döndüklerinde evine dönsen. ağır bir tepki olur ama bu. eğer hakettiler zamanı geldi dersen bunu deneyebilirsin
önceden 2+1 de oturuyorduk
Baktık olmuyor benim iş çıkışında da çalışmam gerek o yüzden bir odasını bana çalışma odası
Bir odasını da kaynıma çalışma odası yaptık
Daha bunlar için ben ne yapabilirim
önceden 2+1 de oturuyorduk
Baktık olmuyor benim iş çıkışında da çalışmam gerek o yüzden bir odasını bana çalışma odası
Bir odasını da kaynıma çalışma odası yaptık
Daha bunlar için ben ne yapabilirim
kocamı bırakmazlar kien iyisi sen kendine ayri bir studio daire tut kocanla orda bulusun , sizin evide tepe tepe siz yokken kullansinlar...
haklısınızSiz ailesinden önce eşinizin sizi ve evliliğinizi düşünmedigini görün derim.
Çünkü 1,5 yılda ailesinden ayrı sizle başbaşa tek gün yoktur.
Evet malesef halen seviyorumVay anasını bu kadar çok mu seviyosun kocanı
Evet malesef halen seviyorum
birakmazlarki derken ? Kocanizin bunu fark edip dur demesi lazim koloni seklinde yasamak icin evlenmediniz herhalde.kocamı bırakmazlar ki
burada olmadıklarında da telefonla bağlıyorlar kendilerine zaten
Amin diyeyim mi demeyeyim mi bilemedimAllah arttırsın sabrını ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?