- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
bazen dur diyebiliyor ama bana karşıbirakmazlarki derken ? Kocanizin bunu fark edip dur demesi lazim koloni seklinde yasamak icin evlenmediniz herhalde.
bazen dur diyebiliyor ama bana karşı
artık olmaz diyeceğim diyor sonra oo gelin gelin
Evi terk etseniz. Ailesiyle mutlu mesut yaşasınlarhaklısınız
ben eşimi suçluyorum zaten
bir gün durduramadı onları
vuruyorum amaaaaIkinizde gevsek davraniyorsunuz demekki, is size dusuyor burda vurun masaya yumrugunuzu
son çözüm bu olacak zatenEvi terk etseniz. Ailesiyle mutlu mesut yaşasınlar
ayy bu kv deler evlerden ırak gelinleri erkenden mezara sokarlar yahu.sen bu kadını nereye oturttun hayatında böle canım bu hisleri yaşıyosun ben bu hisleri eşime hissediyorum anacım.aşktan oda.
sinir sistemin alt üst olmuş kriz kapıda dikkat et kendine.bilemedim ki
aşktan olmadığı kesin benimkinin
yaşantımızdan belli değil mi zaten ki yamuklukBir ilişkide kadın erkekten daha fazla seviyosa orda mutlaka bir yamukluk çıkıyo
Belkide onların yanında bir krizsinir sistemin alt üst olmuş kriz kapıda dikkat et kendine.
Belkide onların yanında bir kriz
hayatımı düzene koyar
bilemeyiz ne hayırlı ne şer
vuruyorum amaaaa
sonra bir bakmışım yine ben haksız olmuşum nasıl oluyor anlamıyorum bileee
ben hani gelsinle ama bu kadar çok olmasın dediğimde başlıyor
ooo ben ailemi bırakamam
ne yani oğullarının evi gelmesinler mi felan filan
çıkmasada aileler tüner başlarına böyleBir ilişkide kadın erkekten daha fazla seviyosa orda mutlaka bir yamukluk çıkıyo
Belki o cesaretle ben çeker giderimTavsiye etmem onların yanında bir krizde eşin arkanda olur mu bi kere,en iyi ihtimalle tarafsız kalır mı, hepsinin üstüne gelmeyeceği ne malum
ben mesela benim kör olası sevgim ağır basıyor onunkinden kendi sevgimden şikayetçiyim ama elimden bişi gelmiyor.istemiyorum bu durumu. dediğin gibi yamukluk oluyorBir ilişkide kadın erkekten daha fazla seviyosa orda mutlaka bir yamukluk çıkıyo
Belki o cesaretle ben çeker giderim
Bu yüzden
zaten kimsenin yanımda olmayacağını biliyorum
Eşim iyi birisiçıkmasada aileler tüner başlarına böyle
ben kavga edemem kiBuna da ihtimal vermiyorum geleceklerini duyunca bile fiziken kötü oluyorsun öyle bir kavga ortamında daha kötü olabilirsin bırak evden gitmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?