• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne biçim arkadaş...

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
kaç gündür kimseye anlatamıyorum sinirlerim çok bozuk 20 yıllık kız arkadaşımı tanıyamadım
şoke etti beni biz ilkokulu orta okulu beraber okuduk daha sonra arkadaşımda benim gibi evlenip ayrıldı sonra ailesiyle memlekete taşındılar biz telefonla oldukça sık görüşüyoruz birde kızı var arkadaşımın
beni aradı pamuk ben istanbul a gelicem teyzemde kalıcam teyzesi bize çok yakın aksam saat 11
ben seni görmeden gitmem dedi sinir oldum sabah zaten bulusucaz ne gereği var sonra o saatte kıyafetlerime çok baktı rahatsız oldum kusura bakma böyle karşıladım seni diye olsunnnn yarın görücez seni dedi :110: bişey demedim ertesi gün saat 12:30 da buluştum ben kot pantolon gömlek giydim
o fosforlu pembe stiletto aynı renk gömlek falan giymiş benim hiç tarzım değil yani ama o kendine yakıştırmış neyseee bi baktım biz oturmuş çay içerken karşı tarafta adamla bakışıp gülüyo ne yapıyosun dedim cevap aynen şuu dikkat çekici biri ile oturmak senin için eğlenceli olsa gerek dedi iğrencsin dedim kaldırdım oradan mağazalarla dolu bir hana girdik zeminde park vardı bende arkadaşımla konuşuyordum kıza bi baktım anaaa birini ayarlamış bakışıyolar nasıl yaptı anlamadım döndüm adama baktım halen bakıyo ne bakıyon lannnnnn b.k mu var dedim arkadaşımı bıraktım çıktım ordan beni aradı iki dk sonra
sen millete böyle bağırdığın için yanlız kalmaya mahkumsun dedi ne diyorsun deedim tanımadığımız adamı caya mı davet etseydik hırsızmı kadın tüccarımı nedir bilmiyoruz dedim o halen bana laf sokmaya çalışırken yuzune kapattım deli oldum arkadaşlar 3 gündür onunla konuşmuyorum

Ben olsam bende aynısını yapardım kendisine ve evliliğine saygısı kalmamış insandan uzak durmak en iyisi valla haklısınız.

değişmiş arkadaşınız demek.. yaşadıkları değiştirmiş, bunalıma girmiş, beğenilme kompleksine kapılmış olabilir..
uyarın bence kaç senelik arkadaşsanız..
hemen silip atılmaz.. yazık kız evladı da varmış.. abuk birini bulup getirmesin sırf beğenilme arzusuyla... :KK12:

Valla size hayran kaldim süpersiniz iyi demissiniz, ben olsam utanirdim adama da kiza da bisey demeye ama sizin gozunuz 20 yillik arkadaşlığı bile gormemis o an
Ciddi anlamda tebrik ediyorum sizi :)

arkadasınız evli mi.. konunun basında bende ufak çaplı bı krız sandım .. sona doğru cok sasırdım.. Arayıs ıcınde olduğu ortada... Bekarsa belkı bı nebze yalnızlıktan sıkıldığını dusunebılırım ama evlıyse, arkadaşlık nıyetınden uzakta sohbetler kurmaya calısıyorsa uzak durun.. Onun gözünde yalnız kalın..

Valla size hayran kaldim süpersiniz iyi demissiniz, ben olsam utanirdim adama da kiza da bisey demeye ama sizin gozunuz 20 yillik arkadaşlığı bile gormemis o an
Ciddi anlamda tebrik ediyorum sizi :)
ama şok edici bir durum du daha fazlasını yapmadığıma şükür etsin

arkadasınız evli mi.. konunun basında bende ufak çaplı bı krız sandım .. sona doğru cok sasırdım.. Arayıs ıcınde olduğu ortada... Bekarsa belkı bı nebze yalnızlıktan sıkıldığını dusunebılırım ama evlıyse, arkadaşlık nıyetınden uzakta sohbetler kurmaya calısıyorsa uzak durun.. Onun gözünde yalnız kalın..
arkadaşım boşandı ama ne gerek var bu tarz şeylere değilmi bu şekilde kurulan ilişkiden ne beklenir ki

bu arkadaşınızın bir de kızı mı var üstelik?
umarım çoluk çocuğun yanında yapmıyordur böyle şeyler..
bazen abuk sabuk konuşuyor kızının yanında yapma diye uyarıyorum şuan aklı ermiyor ama aklı erdiğinde kötü olur diye ama anlasa

arkadaşınızın eski eşini tanıyor musunuz?

kızın velayeti annede ise acilen velayet değişikliği davası açılmalı, tabi babanın da bu tip faullü hareketleri yoksa..
arkadaşınız ayak üstü arayışa giriyorsa durumun vehametini göz ardı etmemeliyiz..

yarın görücez seni derken, ben yeni cicilerimi giyeceğim sen de güzel giyin de görelim demiş herhalde :) enteresan :)

arkadaşınızın eski eşini tanıyor musunuz?

kızın velayeti annede ise acilen velayet değişikliği davası açılmalı, tabi babanın da bu tip faullü hareketleri yoksa..
arkadaşınız ayak üstü arayışa giriyorsa durumun vehametini göz ardı etmemeliyiz..
adamla hiç konuşmuşluğum yok

Hep tiksinmişimdir böyle tiplerden.Masum bir bakışma olsa anlarım.
Herkese mavi boncuk dağıtıyor arkadaşınız böyle devam etsin o boncuğu gün
gelir ona takarlar.:KK14:

Back
X