ne bicim bi duruma dustuk anlayamiyorum

hosgeldinhiramm

✿ нʝяα'мм ✿
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
385
112
43
Kaynvalidemle sorunlar btmiyo heryrde dedikodu yapiyo duyuyorm esime anlatiyorm tartsiyolar napip edip hakli ckiyo sabah birsrude laf saydi bana napcaz nasl cozcez blmiyorm artk

Takmamaya calıs canım kaynanaların cenesi bitmez.
Anneleri oğullarını nasıl ıkna edebıleceklerini bizden n daha iyi bılıyorlar oyuzden bu yarışta kazanan gelin görmedim.
Bebişinizide uzmeyin annesi

madem esin destek, sen dirdir yapma, topu ona at, yuz goz olma.. kaynanaya da ezilme, buzulme, kavga da etme ama kendinden emin dur..

Şu harfleri doğru düZgün yazmak çok mu zor anlamıyorum.

Kv dedikodunu yapıyorsa al önüne Konuş. Eşinde olsun yanında bir daha yapmaması konusunda uyarın.

Ne diyormuş senin için?

madem esin destek, sen dirdir yapma, topu ona at, yuz goz olma.. kaynanaya da ezilme, buzulme, kavga da etme ama kendinden emin dur..
Ben zaten.ne derse desn karslik vermyorm esime anlatiyorm oa ona kiziyo aramiza griyon diye. Kendside benm bi yalnsimi gorse nye byle yaptn demiyoda gdip skayet ediyo bnde karslk olarak oyle yapyorm artk

Şu harfleri doğru düZgün yazmak çok mu zor anlamıyorum.

Kv dedikodunu yapıyorsa al önüne Konuş. Eşinde olsun yanında bir daha yapmaması konusunda uyarın.

Ne diyormuş senin için?
uyariyorz btmiyo bisey demedm falan diyo ama ben eminim ben bile duyuyorm hamile oldugmu ogrenmedn once cocugu olmuyo diyodu mesela komsulara

uyariyorz btmiyo bisey demedm falan diyo ama ben eminim ben bile duyuyorm hamile oldugmu ogrenmedn once cocugu olmuyo diyodu mesela komsulara

Kayınvalidede cehalet diz boyu
Allah yardımcın olsun diycem ama 20 yaşında kv ile aynı evde ve de bi de acelesi varmış gibi bebekle ne kadar yardımcı olur bilemedim.

Hayirli olsun bebisin, karnindakini dusun takmamaya calis o soylensin dursun oyle daha cok sinir olur. Esine de soyleme bana kalirsa, senin alttan aldigini gorurse o daha fazla senin arkanda durur
Soylemezsem icim icimi yiyo haksz miyim ki susuyorm diyorm gorumcem bile beni hakli goruyo artk ama ne yapcaz blmiyorm esim yarna konuscam dedi blmiyorm keske gtsede kafa dnlesek biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…