- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
-
Ayni evde yasiyorz daha 5 aylk evliyz ama benmle ugrasiyo herseyi laf ediyoEee? Bacim tam anlatmazsan yardimci olamayiz ki.
Ayni evde mi yasiyorsunuz mesela
Ben zaten.ne derse desn karslik vermyorm esime anlatiyorm oa ona kiziyo aramiza griyon diye. Kendside benm bi yalnsimi gorse nye byle yaptn demiyoda gdip skayet ediyo bnde karslk olarak oyle yapyorm artkmadem esin destek, sen dirdir yapma, topu ona at, yuz goz olma.. kaynanaya da ezilme, buzulme, kavga da etme ama kendinden emin dur..
Ugrasir tabi adi ustunde kaynana, sen kocanla iyi olmaya bak.Ayni evde yasiyorz daha 5 aylk evliyz ama benmle ugrasiyo herseyi laf ediyo
uyariyorz btmiyo bisey demedm falan diyo ama ben eminim ben bile duyuyorm hamile oldugmu ogrenmedn once cocugu olmuyo diyodu mesela komsularaŞu harfleri doğru düZgün yazmak çok mu zor anlamıyorum.
Kv dedikodunu yapıyorsa al önüne Konuş. Eşinde olsun yanında bir daha yapmaması konusunda uyarın.
Ne diyormuş senin için?
Kismet napalim oldu bikere. Ayni evde oturmaya mecburdk yoksa kabul etmzdmUgrasir tabi adi ustunde kaynana, sen kocanla iyi olmaya bak.
Ayni evde oturmayi neden kabul ettin hem. Yasin da 20 sanirim cok acele etmissin bebis konusunda
Bırak havlasın dursun sen hanımlığını Koru benceuyariyorz btmiyo bisey demedm falan diyo ama ben eminim ben bile duyuyorm hamile oldugmu ogrenmedn once cocugu olmuyo diyodu mesela komsulara
Aynı evde olup da sorun yaşamamak tuhaf olurdu.Ayni evde yasiyorz daha 5 aylk evliyz ama benmle ugrasiyo herseyi laf ediyo
Oyle yapiyodum ama bugun sabrmin sinirina geldm bugun sondu artk altta kalmiycamBırak havlasın dursun sen hanımlığını Koru bence
5 yil degl 5 ay olduAynı evde olup da sorun yaşamamak tuhaf olurdu.
Neden 5 yıldır birliktesiniz?
uyariyorz btmiyo bisey demedm falan diyo ama ben eminim ben bile duyuyorm hamile oldugmu ogrenmedn once cocugu olmuyo diyodu mesela komsulara
Hayirli olsun bebisin, karnindakini dusun takmamaya calis o soylensin dursun oyle daha cok sinir olur. Esine de soyleme bana kalirsa, senin alttan aldigini gorurse o daha fazla senin arkanda dururKismet napalim oldu bikere. Ayni evde oturmaya mecburdk yoksa kabul etmzdm
Soylemezsem icim icimi yiyo haksz miyim ki susuyorm diyorm gorumcem bile beni hakli goruyo artk ama ne yapcaz blmiyorm esim yarna konuscam dedi blmiyorm keske gtsede kafa dnlesek birazHayirli olsun bebisin, karnindakini dusun takmamaya calis o soylensin dursun oyle daha cok sinir olur. Esine de soyleme bana kalirsa, senin alttan aldigini gorurse o daha fazla senin arkanda durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?