- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
-
Esim yanmda ama sonucta oda annesi ve bugun bana hangimiz kazaniyo gorucez dedidikkate alma canım boşver,eşin yanındaymış nede olsa.Bebişin üzme sen
Resmen tehdit etmiş. Sizde resti çekin.Esim yanmda ama sonucta oda annesi ve bugun bana hangimiz kazaniyo gorucez dedi
Ben zaten.ne derse desn karslik vermyorm esime anlatiyorm oa ona kiziyo aramiza griyon diye. Kendside benm bi yalnsimi gorse nye byle yaptn demiyoda gdip skayet ediyo bnde karslk olarak oyle yapyorm artk
Ben zaten.ne derse desn karslik vermyorm esime anlatiyorm oa ona kiziyo aramiza griyon diye. Kendside benm bi yalnsimi gorse nye byle yaptn demiyoda gdip skayet ediyo bnde karslk olarak oyle yapyorm artk
5 aylikNe kadar zamandir evlisiniz?
bilip blmedn konsma telefonm bozlms yazdm saniyorm ama basmiyo farkndaneden düzgün yazmıyorsun, çok mu zamandan kar ettin kelimeleri eksik harfle yazınca biz konunu okuyup anlamaya çalışıyoruz karşındakine biraz saygı göster.
HaklisinYaşın küçük diye ezmeye kalkıyor galiba seni kayınvaliden sende susma boşver o kadın demek ki susmakla hanım hanımcık olmakla anlamayacak sende sana her bir şey dediğinde kendi fikrini düşünceni ortaya koy ezdirme kendini karnında bir bebisin var
Esim yanmda ama sonucta oda annesi ve bugun bana hangimiz kazaniyo gorucez dedi
Blmiyorm nasl cozlcekki bu konuhadi ya.Kadın resmen savaş açmış ya ne insanlar var..Oğlunun evlendiğini hazmedemiyor sanırım.
Blmiyorm nasl cozlcekki bu konu
ayni evdeyizGörüşme ben öyle yapiyorum kafam rahat. Doğru düzgün davransalardi, kendiler kaybetti
O benm umrmda degl ama esmle arami bozcak dye korkuyorm yoksa ben onun sesini keserm.esm. Icn susuyormsenin stres yapmaman lazım ama böyle bir kadınla aynı evde nasıl stressiz yaşanır oda muamma.Sen en iyis duymazdan gel canım benim kendi kendine sinirden çatlasın duysun
ayni evdeyiz
O benm umrmda degl ama esmle arami bozcak dye korkuyorm yoksa ben onun sesini keserm.esm. Icn susuyorm
Kaynvalidemle sorunlar btmiyo heryrde dedikodu yapiyo duyuyorm esime anlatiyorm tartsiyolar napip edip hakli ckiyo sabah birsrude laf saydi bana napcaz nasl cozcez blmiyorm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?