- 19 Mart 2019
- 566
- 666
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
Sorun değil canım bende bazen aglanacak halime guluyormAyyy ne kadar iğrenç ya. “Ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla “ Ne ya. Adam sloganını bile bulmuş reklam yapıyor sanki sana. Ay hayatım şu anlattıklarına kusura bakma güldüm ama senin için üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Ben çok titiz bir insanım. Biz çok kavga ederdik eşim böyle olsaydı. Çok şükür değil
Arkadaşlar hayır çözüm evi terketmek değil. Kimi erkekler karısına doyduktan sonra git gelme birdaha diyor. Adamı tanımıyoruz. Ya gelme birdaha derse. Evinizden kaçmayın. Ailenizin de huzurunu bozmayın.E sen de git anneciğinin evine de biraz ciddiyetini görsün. Vurdumduymaz adama bak sen. Hem suçlu hem güçlü. Sizin şu ara ekstra dikkat etmeniz gerekir hijyen konusunda. Gidin başka yerde uyuyun, valla , konuşmak yaramayacak çünkü.
Hayatım özel değilse neden geç evlendinSorun değil canım bende bazen aglanacak halime guluyorm. Daha 2 yıl oldu evleneli. Şimdiden böyle. 40 yaşında kokana devri geldi galiba. Ne diyim. Cok sağol güzel dileklerin için
Öyle erkek gel demesin zaten.Arkadaşlar hayır çözüm evi terketmek değil. Kimi erkekler karısına doyduktan sonra git gelme birdaha diyor. Adamı tanımıyoruz. Ya gelme birdaha derse. Evinizden kaçmayın. Ailenizin de huzurunu bozmayın.
Evde var onlardan. Ama adam üşengeç. Ne öyle canım. Bu yaşa kadar büyümemiş ben mi buyutecem. Benim yeterince uğraşım var zaten bir de çocuk gibi duş bilmem ne. Altini da bezleyeyim mi bacım.Bundan 2 ay öncesine kadar yapabiliyordu yine yapsın ama yapmıyor. Pislik iste. Isi gucu de iyi. Parayı da iyi kazanıyor. Yediği önünde yemediği arkasında. Son cümlenle altin vuruş yaptın bravo ayrıca cok sagolÇocuk gibi davran ona sen de. Yaş almış ama bir şey öğrenememiş. Sabah olunca kıyafet değişimi, duş, diş. Arada el yıkama. Akşam kıyafet değişimi duş diş. Bakım kremleri losyonlar kokular ağız çalkalama suyu hijyenik ürünler vs alın. Hepsini tek tek yaptırın öyle yatağa girsin. Ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin.
Ben 30 yaşındayım canım. Eşim 40 yaşında. Nasip kısmet diyelim.Hayatım özel değilse neden geç evlendin
28 yaş evlenmek için geç mi?Hayatım özel değilse neden geç evlendin
Canım senin yaşadığını yaşayan bir tanıdığım var. Kız artık geceleri rüyasında lağama düşüp boğulduğunu görüyormuş. Yatağın içi osuruk dolu diyor. Adama sorsan o da içten gelen birşey tutayım mı diyor. Yani ne diyeceğimi bilemiyorumBen 30 yaşındayım canım. Eşim 40 yaşında. Nasip kısmet diyelim.
28 yaşın nesi geç ben de anlamadım. Gören de 48 yaşında evlenmiş sanacak ki o bile geç değil bazen28 yaş evlenmek için geç mi?
Forumda ben dahil 28 olmuş ve evlenmemiş insan var.
Benim yok ama bazılarında neden evlenemedik endişesi varken bunu yazmasaydınız keşke.
Diyecek cok şey var da terbiyem musaade etmiyor. saygısız hadsiz şeyler ya. Evlilik işte böyle böyle bitiyor. Önce böyle saygısız haller sonra sadakat sonra sevgi bitiyor. Bittikçe bitiyor. Ama kadın hep suçlanıyor. Allah aşkına bunda zor olan ne var dimi? Ama yok o erkek ya ses yukseltemezsin kusurları yoktur onun. O osurmamıştır gül kokusudur o. Allahin belalari. Offf cok doluyum yaCanım senin yaşadığını yaşayan bir tanıdığım var. Kız artık geceleri rüyasında lağama düşüp boğulduğunu görüyormuş. Yatağın içi osuruk dolu diyor. Adama sorsan o da içten gelen birşey tutayım mı diyor. Yani ne diyeceğimi bilemiyorum
Yani sormak suç mu arkadaşlar. Eşim 40 deyince bende 35 filan sandım başta unutmuşum ilk postta yazmış arkadaşımız yaşını. 28 geç değil tabi ki. Ama eşiniz çok büyük. Keşke birazcık daha tanısaydınız. Bizim burda bir çiçekçi var bir dönem beraber çalıştık karısıyla. Adam karısını dükkana atıp gezmeye tozmaya gidiyor. Kadın sosyal olmak istiyor kadını kısıtlıyor. Annesine gidecek bayramda göndermedi. Kadın bir sabah geldim ağlıyordu. Anlattı çok üzüldüm. O da 36 yaşlarında. Kocası 45 filan. Bu zamana kadar evlenmedim çalıştım diyor keşek evlenmeseydim diyor. Kadın da yeni evliydi 1 senelik. Ne yapalım şimd yerden yakalım. Bak kadın onca yıl bekle Bebek gibi kadın bir sene de çökmüş keşke evlenmeseydim diyor kader işte. Herkes istediği yaşta evlenir ben sadece sordum.28 yaş evlenmek için geç mi?
Forumda ben dahil 28 olmuş ve evlenmemiş insan var.
Benim yok ama bazılarında neden evlenemedik endişesi varken bunu yazmasaydınız keşke.
48 yaş bence kadın için geç. Menapoz dönemi. Çocuk istemiyorsa evlensin ama istiyorsa 35 den sonrası kritik arkadaşlar28 yaşın nesi geç ben de anlamadım. Gören de 48 yaşında evlenmiş sanacak ki o bile geç değil bazen
Canımın içi 28 yaşın nesi geç, 18’de mi evlenecekti?Hayatım özel değilse neden geç evlendin
Ya manyak mısınız. Ben 35 filan sandım diyorum. Hormonlarınız azdı herhalde gece gece tek derdiniz ben mi oldum şimdi yaCanımın içi 28 yaşın nesi geç, 18’de mi evlenecekti?
Anladım ben seni canım ne özürü estağfurullah. Galiba yanlış telaffuz ettim. Hormonlar değil ama sinirler tavanBen kötü bir şey söylemedim. Sizin hormonlar tavan şu anda o yüzden hadi ben özür dileyeyim, gönlün olsun. Bir iki gün yapması için önüne katacaksın onu. Her şeyi yaptıracaksın. Senin ve bebeğinin sağlığı önemli değil mi? O üşengeçliğini atacak üstünden. Eski haline geri dönene kadar uğraşmalısın. Çocukluktan kastım buydu. Kavga etmek çözüm değil.
Ay bugün ben anlaşılmıyorum galiba48 yaş bence kadın için geç. Menapoz dönemi. Çocuk istemiyorsa evlensin ama istiyorsa 35 den sonrası kritik arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?