- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
35 de geç değil ki.Hanımefendi hala düşüncesizce geç geç diyip duruyorsunuz.Ya manyak mısınız. Ben 35 filan sandım diyorum. Hormonlarınız azdı herhalde gece gece tek derdiniz ben mi oldum şimdi ya
Ay yok canım ne özrü. Madem durumunuz iyi, evi derleyip toplayacak bir yardımcı bulun haftada 2 kere gelsin. Ayrıca sen kendine sinir stres yapiyorsun. Olan sana ve karnındaki cana oluyor. O pisligiyle mışıl mışıl uyuyor. Allah aşkına git sen de kendine temiz bir yatak ac da uyu dinlen biraz.Anladım ben seni canım ne özürü estağfurullah. Galiba yanlış telaffuz ettim. Hormonlar değil ama sinirler tavanşu saatte yatakta degil de mutfakta oturuyor olmak ve bir de bu kökü yüzünden. Istediğim şey cok zor degilki. Bunu yapamayck seviyede de değil. Zaten ben kendi canımla uğraşıyorum. Sürekli kanama oluyor koşuyorum hastaneye o oluyor bu oluyor hastaneye. Doktor yat diyor ev işi bile yapma diyor. Ama eşim pissin daginiksin diyor. Ama kendine bakmıyor. Kendi pisliği evinkinden daha kötü. Bir sürü şey iste. Yanlış anlasildiysam ben özür dilerim
Asgshdgajsjajsj bana böyle bir açıklama yapmadınız, sizin mesajlarınızı bir bir takip mi ediyorum ki, nereden bileyim yanlış anladığınızı? Manyak mısınız diye carladınız hemen. Bi sakin olun, hormonlarınıza yazık.Ya manyak mısınız. Ben 35 filan sandım diyorum. Hormonlarınız azdı herhalde gece gece tek derdiniz ben mi oldum şimdi ya
Şöyle soylim. Onceleri ufak tefek dağınıklığı vardı. Bisey demedim. Cicim ayları ya hani ayy kocacim ben toplarım halleri yaniiPirüpak, karısına karşı duyarlı, çok nazik bir insandı da, iki ayda karakteri birden tepetaklak mı oldu cidden? O zaman bir nöroloji ye götürün. Normal bir değişim değil, bir insan bu kadar kısa sürede bu denli değişmez çünkü. Yoksa adam aslında hep böyledi de, hamile kalıp, odağınız ve duygu durumunuz değişene kadar, gözlerinizi mi yummuştunuz? Bu bana daha olası geliyor ama bilemem tabi.
Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza.
Kedi gibi dimi? Oraya buraya işiyor ya onlar da. Allah seni napmasin kızEşinizle iletişiminiz nasıl belki de konuşarak anlatamadığını osurarak anlatmaya çalışıyor olabilir,çeşitli yerlerde osurmaya başlayınca bunu çıkardım ben evet
Bu güzel konuşma tarzın için kiblendin canım el salla.Ya manyak mısınız. Ben 35 filan sandım diyorum. Hormonlarınız azdı herhalde gece gece tek derdiniz ben mi oldum şimdi ya
Kim daha uzağa septirirse o kazansın yarışı dimiYeminle istemsizce kendine slogan bulmasına güldüm çok özür diliyorumGerçekten işiniz çok zor çevremde kendisinden 10 yaş büyükle evlenenlerin hayatını gözlemliyorum %60 ı mutlu %40 mutsuz adamı olduğu gibi kabullenip yaşından dolayı asla konuşmaya bile tenezzül etmiyor Umarım düzelir sınırlarınızı net şekilde belli edin nasıl siz o şekilde karşısına çıkmıyorsanız o da sizin karşınıza öyle çıkmasın böyle saçma sloganlar bulcaksa oldu olcak karşılıklı yapın tuvaletinizi ne saçmalık
Hanımefendi önce kadını doyurmaya yarayan bir gıda gibi gördü.Erkek kadına doyunca evden gitmemek lazımmış.Yoksa gel demezmiş koçumuz aslanımız erkeklerimiz.Bu güzel konuşma tarzın için kiblendin canım el salla.
Yaaa gerçekten çok tatlısınızKim daha uzağa septirirse o kazansın yarışı dimivalla bende ne yapcagimi sasrdim kuzum
Akıllara zarar fikirler , bence uykusu gelmiştir hanimefendiligini bozmazdı yoksaHanımefendi önce kadını doyurmaya yarayan bir gıda gibi gördü.Erkek kadına doyunca evden gitmemek lazımmış.Yoksa gel demezmiş koçumuz aslanımız erkeklerimiz.
Onlar gel desin diye yaşıyoruz zaten biz.
Üzerine de forumda kendine evliliği dert etmiş cidden üzülen kadınları düşünmeden ideal evlilik yaşını belirleyip bir de klişeleşmiş ama menapoz var minvalinde dersi de verdi.
Pes!
Empati lazım bu ülkeye!
Çakmak değil de ben artik kaynak makinesi alcam. Kıçının deliğini mimleyecem agziyla osurur arttık hey allahım yaaYaaa gerçekten çok tatlısınızdediğim gibi muhakkak net şekilde sınırınızı çizin benim eşimde yanımda osururdu artık dellendim bi kere de g.tüne çakmak çakarım bida yanımda osurursan gidicen tuvalete yapcan dedim (3 senelik evliyim uyku halimi bilmem ama uyanıkken yanında yapmamışımdır) bu aralar oğlumla uğraşmaktan onu dizginleyemiyorum yoğunluğumu fırsat biliyo çakmak çakmak şart oldu
Benden aldığın lafı bana satma cannımm. Geç mi evlendin derken bana o mesajı okumuşsun da bunu mu okumadın oku o zamanAsgshdgajsjajsj bana böyle bir açıklama yapmadınız, sizin mesajlarınızı bir bir takip mi ediyorum ki, nereden bileyim yanlış anladığınızı? Manyak mısınız diye carladınız hemen. Bi sakin olun, hormonlarınıza yazık.
Sorun bebeklikten mı başlıyor diyorsunErkeklerinde işi zor osursan bi dert osurmasan sancıdan başka bir dert yazık yav,en güzeli bebeklik heralde osursun diye uğraşıyosun bide seviniyosun üstüne çocuk rahatladı diye,insanoğlu ne garip değil mi.
Yani erkekler bu konuda cidden geniş.Erkeklerinde işi zor osursan bi dert osurmasan sancıdan başka bir dert yazık yav,en güzeli bebeklik heralde osursun diye uğraşıyosun bide seviniyosun üstüne çocuk rahatladı diye,insanoğlu ne garip değil mi.
Elinizden geldiğince dizginlemeye çalışın umarım hallolacak bu zamanlar çok kıymetli oğlum 2 yaşına gelmek üzere hamileliğimi o kadar özledim ki son zamanlarda mide yanmasından ilaçlarla yarım saat anca uyuyabiliyodum günde ama değerdi şimdi sarılmak istiyorum kaçıyor küçükken sımsıkı sarılır öperdim şimdi hemen canına geçiyor sıpanınÇakmak değil de ben artik kaynak makinesi alcam. Kıçının deliğini mimleyecem agziyla osurur arttık hey allahım yaakim derdiki şuraya osuruktan konu açacam
Giderken bile kabasın ya pes doğrusu. Bari geri geldiğinde biraz ders al bundan. Hadi şimdi pasif kaldin ya uyuyup uykunu alirsin artık. Oh mis.Benden aldığın lafı bana satma cannımm. Geç mi evlendin derken bana o mesajı okumuşsun da bunu mu okumadın oku o zaman
Onun varlığı zaten bana moral oluyo. Iyiki varsın iyiki geldin diyorum. Bir doğsa da mis kokusunu içime çeksem sarilsam uyusam butlarindan azcik isirsamElinizden geldiğince dizginlemeye çalışın umarım hallolacak bu zamanlar çok kıymetli oğlum 2 yaşına gelmek üzere hamileliğimi o kadar özledim ki son zamanlarda mide yanmasından ilaçlarla yarım saat anca uyuyabiliyodum günde ama değerdi şimdi sarılmak istiyorum kaçıyor küçükken sımsıkı sarılır öperdim şimdi hemen canına geçiyor sıpanınİçinizdeyken daha bol bol sevin konuşun 6 aydan sonra duymaya başlayacak sizi ama olsun hisseder bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?