- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Ben de eşim de sigara içiyorduk. Ben hamilelikte bıraktım ama eşimden gelen sigara kokusuna tahammül edemiyordum il 3 ay. Hatta bir iki hafta her gece banyo yapıp girdi yatağa o kadar tiksiniyordum ondanCanım gebersin demeyin bari. Hamileliğiniz çok yeni daha başları. bu kokuları duyup rahatsız olmanız çok doğal, o yüzden tiksiniyorsunuz 2 aydır. Hamilelikte eşten tiksinmek çoğu hamilelerde olur, daha durun doğumdan sonra neler neler oluyor. ilişkiyi bile istemiyor hale geliyorsunuz. Her yerde osurması vs tamam ayıp bir şey ama yatakta osurdu geberip gitsin nedir, siz hiç mi gaz çıkarmıyorsunuz.
Ben de eşimden hamileliğimde çok tiksindim her kokuyu duyar oldum, ağız kokusu da insanı rahatsız eder, ama geber git çocuğunuzun babasına demeniz doğru bir şey değil. 9 ay sonra geçer merak etmeyin. Sırf osuruyor diye sevdiğiniz adamdan vaz geçmek bu kadar kolay olmamalı.
Dediğim gibi ben de eşimden iğrendim hamileliğimde cinsel ilişki hatta öğrendiğimiz gün bitirdim cinsel organını görünce bile tiksiniyordum, onu görmek istemiyorum yanımda yatma bile demişliğim var. Gayet normal hormonal şeyler bunlar. Eşinizi çok sakin bir ses tonuyla tekrar uyarın bak ben hamileyim ve bundan dolayı senden rahatsız oluyorum lütfen yanımda dikkat et canım cicim vs vs deyin. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :) merak etme bu geçici bir durum. hamilelikte eşten tiksinmek soğumak gayet normal. herşeyde o suçlu gözükür gözünüze :)