Ne?! Bir sürü kız mı?! Kıskançlık..

Bence konu sahibi salliyor.
Bir degil, sadece onun cevresinde 3 5 kisi varmismis bu taytlardan giyen
O degil de kafayi sevgilisiyle ya da kocasiyla bozmus olanlar neden ardarda surekli ayni konuyu acma geregi hissediyorlar?
Yoksa bu kiskanclik ya da ilgi isteme vs tamamen obsesyondan mi kaynakli?

Ben resmi görmeden önce şöyle bir şey hayal etmiştim ki bunları cidden herkes giyiyor (bence gayet güzel )

s835442298351925863_p117_i9_w640.webp

:KK53: siz istanbulda bu şekilde sokağa çıkan birini görmediyseniz...
İstanbulda bu şekilde sokağa çıkan kimse yok demektir:KK70:
İstanbul da insanların istediği şekilde sokağa çıkabildiği bir kaç semt tek var
Gidip esenyurtta bağcılar da vs böyle gezemezsiniz
Bildiğiniz üzere sosyo-kültürel düzeye göre semtler değişiklik gösteriyor
Ve evet üyeleri biraz tanıyorsam nooptionun da hayat görüşünü baz alıyorum,görmediyse öyle giyinen yoktur :rapci::rapci:

Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Benim ülkemde bu taytı bu haliyle giyip çarşı pazar dolaşan kadının cesaretine şapka çıkarır saygı duyarım:))))

O tayt değil ki, çorap? İnşallah herkes bunları giymiyordur, hoş bir görüntü değil ya. İnsanın iç çamaşırını görmek istemem... Ayrıca insanların neyi giyinip neyi giyinemeyeceğini siz seçemeyeceğinize göre sevgilinize güvenip bu problemi aşmanız lazım. Başka bir çözüm yolu yok gibi...

Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Oha oha oha bunu boylecemi giydu ustune bi elbise yada uzun bi tunik hicbirsey giymeden bunu boylecemi giydi yuhh yani

Kuyumcu nişanlısı olan kim ayol, özelden kulağıma bi fısıldayıverin merak ettim. :KK53:

Eki Görüntüle 2135158
Ayııııııııııııp! Bu tayt ipini koparmış :KK43:

Ben trabzon da gördüm. Bu taytın beyazı ile çıkmış, kızın kilotu alanen ortada belli oluyordu.

yok artık yaa
tamam isteyen istediğini giysinde türkiyeden bashediyoruz yani. aslan yüreği yemiş olmak lazım öyle bir tayt giymek için dışarda. helal olsun :deli:

Ben trabzon da gördüm. Bu taytın beyazı ile çıkmış, kızın kilotu alanen ortada belli oluyordu.

tayt mı?
külotlu çorap mı?
konu sahibesinin attığı külotlu çoraptı iddia ettiği oydu yani..
trb da meydandaki merdivenlerde şortuyla oturan turist kadına yapılan muamele daha geçen yaz oldu. külotlu çorapla sokağa çıkacak aklı evvel yoktur zaar.

Back
X