- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
Ben de direkt onu düşünmüştüm, hesabı ikinci üyelikten banlanmış zaten odur.Bu hangi uyeymis? Bi uye vardi nisanlisi kuyumcuydu, o da taki almak icin gelenlerden kiskaniyordu. O uye mi yoksa bu? Konu cok benziyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de direkt onu düşünmüştüm, hesabı ikinci üyelikten banlanmış zaten odur.Bu hangi uyeymis? Bi uye vardi nisanlisi kuyumcuydu, o da taki almak icin gelenlerden kiskaniyordu. O uye mi yoksa bu? Konu cok benziyor.
Bir dönem istanbulda yaşadım, hatta liseyi orda bitirdim diyeyim. yerlisi değilim ama yabancısı da sayılmam. istanbulun bir semti, birçok ilçeden kalabalıktır. O yüzden komik bir söylem olmuş.İstanbul da insanların istediği şekilde sokağa çıkabildiği bir kaç semt tek var
Gidip esenyurtta bağcılar da vs böyle gezemezsiniz
Bildiğiniz üzere sosyo-kültürel düzeye göre semtler değişiklik gösteriyor
Ve evet üyeleri biraz tanıyorsam nooptionun da hayat görüşünü baz alıyorum,görmediyse öyle giyinen yoktur![]()
Bizce o ama kabul etmiyor sanırım o olduğunu.
Eminonu cok gordum satildigini ama giyeni gormedim :)
Sağol arkadaşım sayende bi konuya açıklık getirdin. Demek gerçekten varmış böyle poposu pencereli taytlarEki Görüntüle 2135800
Kızlar böyle birşey buldum konu sahibesi bunu mu diyor acep?
Ya konu sahibi senin istediğin gibi bir ortamın olması için dağda insan yüzü görmediğin yerde olman lazım.Bence bunlara takılma ben bile bakarım bu popoya yani.Eşimde gayriihtiyari bakarsa gözünü çevirir zaten abaza erkek bellidir yani.Erkek arkadaşın gördüp gözünü çeviriyorsa sorun yok bence.
Bu transparan değil ki belli yerleri hariç toto kısmına çok sıkı oldugundan ince bir tayt olduğundan transparan gibi duruyorEki Görüntüle 2135800
Kızlar böyle birşey buldum konu sahibesi bunu mu diyor acep?
Ya konu sahibi senin istediğin gibi bir ortamın olması için dağda insan yüzü görmediğin yerde olman lazım.Bence bunlara takılma ben bile bakarım bu popoya yani.Eşimde gayriihtiyari bakarsa gözünü çevirir zaten abaza erkek bellidir yani.Erkek arkadaşın gördüp gözünü çeviriyorsa sorun yok bence.
Bu vucut çorabı neden kestiğiniz belli fotoyu tayt değilTransparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Iyi de bu tayt değil ki bildiğin külotlu ten çorabımsı biseTransparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Birde çorap taytlar var kızlar cok gerildiğinde hafif ici görünüyor onlarla transparan içgiyim taytları karıstırmayın
Hem 2.üyelik olan kişi belli yerleri transparan olan taytları anlatıp sonra tül bir tayt çorap gibi birşey atıyor
Hele trabzonda beyaz tran.taytla gezildiği bile söylendi yorum yapmak istemiyorum bir rizeli olarakabartmayı ne kadar seviyoruz
Ya bi arkadaşım vardı o çorap tayt giyerdi totosuda biraz büyüktu hafif iç camaşırı belli olurduBibi pazarada bakacam gidince çaktırmadan böylemi diye.![]()
Yanlış mı anladım yoksa pazardan vicut çorabımı bakıcan aplaBibi pazarada bakacam gidince çaktırmadan böylemi diye.![]()
Ya bi arkadaşım vardı o çorap tayt giyerdi totosuda biraz büyüktu hafif iç camaşırı belli olurduama uzun giyerdi üstüne ha egilir birşey olur tuniği sıyrılır görünür olabilir bunlar hemen transparan giyiyollaaayyy gomşular konuşmaları nedir ya
![]()
Yanlış mı anladım yoksa pazardan vicut çorabımı bakıcan apla![]()
Evet evet gerersen elinle belli oluyor hoş ince taytlarda aynı eğil toto kısmı fiyuuuuÇorap taytları h,ç görmedim,ama ciddi merak ediyorum bulursam alacam elime sokacam içine ne kadar gözüküyor d,ye bakacamkaçarı yok artık bunun..![]()