Ne?! Bir sürü kız mı?! Kıskançlık..

popo transparan.webp

Kızlar böyle birşey buldum konu sahibesi bunu mu diyor acep?
Ya konu sahibi senin istediğin gibi bir ortamın olması için dağda insan yüzü görmediğin yerde olman lazım.Bence bunlara takılma ben bile bakarım bu popoya yani.Eşimde gayriihtiyari bakarsa gözünü çevirir zaten abaza erkek bellidir yani.Erkek arkadaşın gördüp gözünü çeviriyorsa sorun yok bence.

İstanbul da insanların istediği şekilde sokağa çıkabildiği bir kaç semt tek var
Gidip esenyurtta bağcılar da vs böyle gezemezsiniz
Bildiğiniz üzere sosyo-kültürel düzeye göre semtler değişiklik gösteriyor
Ve evet üyeleri biraz tanıyorsam nooptionun da hayat görüşünü baz alıyorum,görmediyse öyle giyinen yoktur :rapci::rapci:
Bir dönem istanbulda yaşadım, hatta liseyi orda bitirdim diyeyim. yerlisi değilim ama yabancısı da sayılmam. istanbulun bir semti, birçok ilçeden kalabalıktır. O yüzden komik bir söylem olmuş.
Belki de konu sahibine "abartıyosun canım yok artık" demek istedi, böyle bir cümle kurdu eyvallah. Ama komik mi? evet komik bence:halay:

Eki Görüntüle 2135800
Ya konu sahibi senin istediğin gibi bir ortamın olması için dağda insan yüzü görmediğin yerde olman lazım.Bence bunlara takılma ben bile bakarım bu popoya yani.Eşimde gayriihtiyari bakarsa gözünü çevirir zaten abaza erkek bellidir yani.Erkek arkadaşın gördüp gözünü çeviriyorsa sorun yok bence.
Sağol arkadaşım sayende bi konuya açıklık getirdin. Demek gerçekten varmış böyle poposu pencereli taytlar:oha:
İzmir’de yaşıyorum hiç görmedim daha. Ama bundan sonra ister istemez dikkat edicem pencereli tayt giyenlere. Gözler bi popoya kayacak:KK57:
Başımıza taş yağmasından korkuyorum.....

özgüvensiz olmadığınıza emin misiniz? bunun çok basit bir açıklaması vardır çünkü. insan canlısı ilgilendiği cinsiyetten güzel bir birey gördüğünde bakar. bu onunla oracıkta çiftleşmek istediği anlamına gelmez. :işsiz:

Eki Görüntüle 2135800
Bu transparan değil ki belli yerleri hariç toto kısmına çok sıkı oldugundan ince bir tayt olduğundan transparan gibi duruyor ;)

Ayrıca 17 sayfa şimdi kim okuyacak konu sahibi 2. Uyelikmiş merak ettim ya

Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Bu vucut çorabı neden kestiğiniz belli fotoyu tayt değil ;)

Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Iyi de bu tayt değil ki bildiğin külotlu ten çorabımsı bise :KK48:

Birde çorap taytlar var kızlar cok gerildiğinde hafif ici görünüyor onlarla transparan içgiyim taytları karıstırmayın ;)
Hem 2.üyelik olan kişi belli yerleri transparan olan taytları anlatıp sonra tül bir tayt çorap gibi birşey atıyor :işsiz:
Hele trabzonda beyaz tran.taytla gezildiği bile söylendi yorum yapmak istemiyorum bir rizeli olarak :27: abartmayı ne kadar seviyoruz

Birde çorap taytlar var kızlar cok gerildiğinde hafif ici görünüyor onlarla transparan içgiyim taytları karıstırmayın :KK66:
Hem 2.üyelik olan kişi belli yerleri transparan olan taytları anlatıp sonra tül bir tayt çorap gibi birşey atıyor :işsiz:
Hele trabzonda beyaz tran.taytla gezildiği bile söylendi yorum yapmak istemiyorum bir rizeli olarak :KK53: abartmayı ne kadar seviyoruz

Bibi pazarada bakacam gidince çaktırmadan böylemi diye.:KK53:

Bibi pazarada bakacam gidince çaktırmadan böylemi diye.:KK53:
Ya bi arkadaşım vardı o çorap tayt giyerdi totosuda biraz büyüktu hafif iç camaşırı belli olurdu :27: ama uzun giyerdi üstüne ha egilir birşey olur tuniği sıyrılır görünür olabilir bunlar hemen transparan giyiyollaaayyy gomşular konuşmaları nedir ya :110:

Ya bi arkadaşım vardı o çorap tayt giyerdi totosuda biraz büyüktu hafif iç camaşırı belli olurdu :KK53: ama uzun giyerdi üstüne ha egilir birşey olur tuniği sıyrılır görünür olabilir bunlar hemen transparan giyiyollaaayyy gomşular konuşmaları nedir ya :110:

Çorap taytları h,ç görmedim,ama ciddi merak ediyorum bulursam alacam elime sokacam içine ne kadar gözüküyor d,ye bakacamkaçarı yok artık bunun..:KK53:

Back
X