Ne bos insanlar var...

Ben borç almadım eltim verdi ne demek acaba ? Bu para kimin cebine girdi sizin ee sorun ne? Ben sana sonra veririm amacıyla alınmış parayı neden geri ödemiyorsunuz . Çünkü kaynın eltine çok para veriyor sanane milletin parasından pulundan.milletin parasına göz dikersen allah sizi 20 liraya muhtaç eder işte böyle.utanacağınız yerde birde buraya kınu açıyorsunuz haklı gibi.Siz garipsiniz eşiniz sizdende garip hemen paralarını ver birdaha da isteme diyeceği yerde abime söylerim . Eltin neyseki gözü açık bir kadın kendilerini sömürmenize izin vermeyecek. Siz kocanızın parasını yiyin . Kaynınızın parasını eltiniz yiyecek

Pöff, iste bu kafalar yuzunden kimseye borc diye zirnik bile vermiyorum. Istemeye gelince 3 kurusu bile elalemden isterler. Ama borcu veren kisi geri isteyince "vayyy 3 kurus da geri mi istenirmis" diye veryansin edip insanin ne insanligini birakirlar, ne cimriligini... Kendi parani isterken suclu olursun. Ha bu konu sahibi gibi ultra piskinlik yapanlar da var, parayi eltiden alirmis ama verirken eltiyi tanimazmis, yok kayna soylerse elti gununu gorurmus... Vallahi pes piskinligin bu kadarina. Bir de senin paranin hesabini yapanlar, " onlar zaten parali, ihtiyaci yok ki buna" diye aldigi paranin ustune yatanlar... Borc alip da bu tur hesaplar yapanlarin gozumde hirsizdan farki yok.

Hep derim: verip de kotu olacagima vermeyip de kotu olayim, hic degilse malim param bana kalir. Milletten ne koparsam kardir diye bir seyler isteyip uzerine yatmak isteyen tipler avucunu yalasin. Baska kapiya.
Sadece borcu namus bilip sahip cikan serefli insanlarla alacak verecek hesabi yapilmali.

Slm kizlar almanyada oturuyorum ben 3 yil oldu geldim bi kaynimda bana 15 dk uzak evli 2 kizi var...
Eltimle pek aram iyi degil bu ayin 7 de kizinin dogum günüydü cagirdi dis randevum vardi diye kizimi biraktim 20 dk sonra gittim almaya ama üzerime para almistim yoldan bi hediye alir öyle giderim die ama oparayi kaybettim bnde hediyesiz gittim kizimi hemen aldim ciktim..
Utandim cünkü cok utandim söyledimde int.siparis edicem die neyse cocuklar icin cok güzel bir makyaj masasi aldim bugün o gelicek simdi meselese buraya kadar böyle...

Dün kapim caldi eltimin kizi geldi yenge annem 20 lirasini istio alisverise gidecek para yokmus
Tatile BODRUMA gidiyoruzda.. dedi duymamazliktan geldim üzerimde yok var lazim bnde cikicam söyle dedim eltim sonra geri aradi biz persembe günü gidecez dedi hiii haberim yoktu dedim.. parani yarin veririm dedim gerek yok daha acelesi yok dedi tamm dedim..10 dk gecti bu kez kizim gelicek verirsin dedi gercekten kizlar ay sonuydu muhakkak bi cok kisi muzdarip olur ...
Önemli bir seyde diyeyim kaynim eltime 1000 euro her ay muhakkak birakir heleki tatile gidecekse alisveris icin daha fazlasini birakir ...
Anladim zaten ne yapmaya calistigini esim geldi anlattim oda kizdi abime söylesem o görür gününü ne icin yaptigi belli zaten dedi...
Bnada kizdi nie vermedin die gercekten unutmustum ...
Bu gün kizinin esyasi gelicek götürücem iceri girsemmi yolun acik olsun desemmi bilemedim..umrumda degilmis gibimi yapsam..bi akįl verin ...
valla ben aldığım borcu param olunca direk veririm zaten aramın iyi olmadığı birinden borç almam açıkçası verdiğim borç 100 liranın altındaysa isteyemem bile utanırım ki alışveriş sırasında olmuş sizin olay sen bana verirsin demiş.görümcemin eşime taktığı çeyrek hediyesini doğduğu gün eşim götürüp hastanede taktı hemen verdim laf olur diye durumu varken abisinin ona taktığını getirip takan insan biz en azından değiştirdik.tatile gidiyormuş diye hava atmış olabilir bence buna üzülmeyin kıskançlık yok bence kulağınıza küpe olsun birdaha böyle bir olay yaşanmasın ben olsam hediyeyi kapıdan verir iyi tatiller deyip geri dönerdim.

20 lira onu zengin edicek çünkü. Bencede boş bi insan, ben öğrenciyim tutup arkadaşıma 20 lira bana borcun vardı verir misin demeye utanırım. Ki durumları iyi diyorsunuz.. gerçekten çok ayıp yaptığı. Bide küçük bi çocuğu alet etmesi filan. Çok ayıp çok

Back
X