Ne bu emzirme merakı! 2.kısım

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim senin burada alaycı bir tavrın oldu Müftülüğü arandı falan birde ders veriyorsun kadın erkek ilişkisi o yüzden aciklama yapıyorum sana
Canım yemin ederim alaycı değilim.
Aramadın mı? Ben mi uydurdum yoksa?

Mesele dini boyutuysa alo fetvayla çözülsün, dini vaazlar ve konular yasak.
Kimsenin fetva verdiği yok, en azından kendi adıma.
Siz abartıyorsunuz dediğiniz için size bilgi olsun diye yazdım.
Zaten arkadaş kimseden fetva, vaaz almak için yazmamış, sinirlenmiş dert edinmiş burada durumun akışını paylaşıyor.

Müftülüğü sordum önce Hayır derlerse süt anne olmuyorsun sütün varsa bile demek için .. Sen diyorsun ya google dan yapıştırın bilimci oldular diye öyle olmamak için bir bilene sordum

ben anne olmadim icin mi konuyu abartilmis buldum acaba :S
tamam yaptigi hos bise degil izinsiz emizrmesi felan ama nihayetinde kuzenin senin o kizcani tahmin etmemistir neblim yakindir felan bana cok abartilmis geldi
belkide anne degilim bilmiyorum o hissi ondan olabilir

kötü niyet görmedim ben tüm bu olayda

Konu 13000 den fazla okundu 300 den fazla yorum la herkes fikrini getirdi ve daha önce başına geçenlerde vardı bu sebeple netlik getirdim bilir kişi bunu diyor diye çekin bunu istediğiniz yere

Müftülüğü sordum önce Hayır derlerse süt anne olmuyorsun sütün varsa bile demek için .. Sen diyorsun ya google dan yapıştırın bilimci oldular diye öyle olmamak için bir bilene sordum
sana demedim onu.
Şöyle açıklayayım. Yazmışsın ya "sütle birlikte genetik hastalıklar geçiyormuş..." tam cümleni hatırlayamadım da buna benzer bir şey gerekirse bulurum.
Ben de deidm ki genetik hastalıklar geçmez sütle ancak kısa süreli olan hastalıklar ya da alışkanlıklar süte yansır. Kokain gibi.. Şimdi herkes bilimci kesilir bu konuda dedim. Senin müftülüğü araman konusunda değil.

bence artık kafanıza takmayın .. olan olmuş zaten süt yoktu diyorsa itimat edin ve süt kardeş süt hakkı vs gibi ( ki bu süt hakkı nedir anlamadım ) bir durum oluşmadığına inanın.. zaten irtibatı kesmişsiniz .. insan aklına geldikçe sinir olur kendi kendini doldurur çok haklısınız ama sizin gönlünüz olmadan bir haklık mevzusu olacağını sanmıyorum..

Valla ben anneyim ama bana da son derece abartının fevkaledesi geldi.
Buna da arkadaşlar "dini bilgin yok, Allah yardımcın olsun" gibisinden bana göre saçma şeyler yazdılar.

Hayır normal değil tabi ki
Süte takilmamin sebebi ömrü boyunca süt konusunu konusmasinin önünü kesmek

süt hakkı konusunda ben de fikirlerimi yazmak isterim.

düşünün ki bir annenin sütü yok, ve bir süt anne buluyor çocuğa, kadın çocuğu bir dönem emziriyor, dünyanın en faydalı içeceğinden yararlandırıyor. ki emzirmek çok da kolay değildir, başkasının çocuğunu emzirmek daha da zordur muhtemelen. bu çileyi çeken kadının hakkı olmaz olur mu çok hakkı vardır, Allah da böyle insanlardan razı olsun inşaalah.

ama bu konu gibi, süt kardeş olsun aman deyip emzirenler, burada annenin izni olsa bile, ne hakkından söz edebilir ki, ne verdin sen o çocuğa zaten olmayan?

konunun dini boyutuna yorum yapmıyorum.

Buna da arkadaşlar "dini bilgin yok, Allah yardımcın olsun" gibisinden bana göre saçma şeyler yazdılar.

neblim ja

valla bilmiyorum bu isin dini boyutunu tabi
ama bukadar kafa takilirmi bilemedim

Hayır normal değil tabi ki
Süte takilmamin sebebi ömrü boyunca süt konusunu konusmasinin önünü kesmek

Ömür boyu bir dediği bu kadar prim yapacaksa zaten kadın devrim yaratır nitelikte biridir.

Ben de o zaman kafama göre birinin üstünde süt hakkı iddia edeyim.

Ne kadar saçma.

Hakkımı helal etmiyorum deyinc ene dedi?
Ben kötü niyetle yapmadım yine de helal etmiyorsan etme. Süt olsa anlarım ama süt yoktu dedi Yani oda sadece süt sandı meseleyi ama izah ettim sadece süt değil bu davranisin kendi başına çocuğum hakkında karar vermen ve bana attığın mesajlar diye

neblim ja

valla bilmiyorum bu isin dini boyutunu tabi
ama bukadar kafa takilirmi bilemedim

Dini boyutu ne: bunlar süt kardeşse eğer ileride evlenemezler. İki kardeşin evlenmesinden farkı yoktur.

Ama yani bu çocuklar henüz bebek. Analarının aklından böyle fesatlık geçip de bu olasılığa takılırlarsa gezegendeki enerji zaten onları çeker. Normalde kuzen çocukları falan kardeş gibi büyür. O mantıkla yaklaştıktan sonra aşk, meşk yani bana komik geliyor.

Ömür boyu bir dediği bu kadar prim yapacaksa zaten kadın devrim yaratır nitelikte biridir.

Ben de o zaman kafama göre birinin üstünde süt hakkı iddia edeyim.

Ne kadar saçma.
Et ama sonra senin hakkın da da ruh hastası diye düşünülür

acaba gerçekten sütü yokmuymuş
emin olabildiniz mi?

neeeeeeee yok daha neler hic o mantikla yapilirmi öyle bise tövbe insanin nsl aklindan gecer öyle bise cocuklar daha bebeken
neyse artik fazla bise demicem bu konu hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…