- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
mahçup hissedilecek hiçbir konu yok canım, bir kere emmeyle ne borçlu hissediliir ne de bağ oluşur. gerçi aylarca emse de sevmeyince sevmez insan.Evet çok haklısın artık sütü varsa da bunu one alamayacak ilerde çocuğuma atarsan yalancı olduğu çıkacak zaten boyle bir yalanciya kizimin kendini mahçup hissedeceğini de sanmiyorum
ya neden kendine çekiyorsun ki ben genel bir yorum yaptım. Senin fesat olduğunu ima etmedim. Etsem direk söylerim çekinmem ben.
Ama kaldı ki çok normal düşündüğünü de söyleyemeceğim.
Yani en azından bana göre fazla takıntılı olmuş.
süt kardeş olmazlarsa sorun ortadan kalkacak mı gerçekten?
Sen sütü hafife alıyorsun bende hafife alınmadığını bu derece önem verildiğini Allah katında. SöylüyorumO zaman anlat tek tek. O mu anlatacak bu benim süt çocuğum diye.
Konusu olursa sen de doğrusu neyse onu anlatırsın.
ama sen öyle bir anlatıyorsun ki: yok süt anne miras bile bırakabiliyormuş, bilmem ne yapıyormuş.
Bir damla süt nelere kadirsin sen ya.
ay her dediğini ciddiye alacaksan bence sen psikolojik olarak destek al. yarın biri çıkar der "kocanın benimle ilişkisi var." o zaman ne yapacaksın?Eve gider gitmez bana whatsapp dan mememi emdi benimde çocuğum sayılır artık dedi diyorum okumuyor musun ?
Bunların hepsi İslamı eksik ve yanlış bilmekten kaynaklanıyor desem haddimi aşar mıyım bilmem ama maalesef öyle.Sen sütü hafife alıyorsun bende hafife alınmadığını bu derece önem verildiğini Allah katında. Söylüyorum
Onda hem fikiriz zaten. Ama şahsen olay benim başıma gelseydi. Benim kızacağım şey: hijyen konuları olurdu.
Süt kardeş olmuşlar olmamışlar konusundan önce. Görüşmezdim olur biterdi. Ama konu sahibi ısrarla sütü var mı yok diye soruyor kuzenine.
Sorun da ölene kadar süt hakkı iddia edecekmiş.
Gerçekten mantıklı mı? Yoksa bir tek bana mı mantıksız geliyor.
Edip ne yapacak peki?Bebek süt emdiyse kuzen eder
Bende dinde şüphe olmaz razi gelmek önemli diye düşündüm sonra da dini kendime göre yorumlamakla olmaz emin olmak için bir bilene sorayım dedim ve kime sorabilirdim fetvayı aradım olur dedi ve bunun da tartışmasını yaptık olur mu olmaz mı olurmuş yani senin benim yorumumla olmuyor ne yazık ki bu konuBunların hepsi İslamı eksik ve yanlış bilmekten kaynaklanıyor desem haddimi aşar mıyım bilmem ama maalesef öyle.
İslam mantık dinidir, kul hakkını önemser.
Sen razı olmamışsın bebeğini emzirmesine gizliden yapmış bir şey. Bu durumda nasıl süt kardeş olunur? Alla alla cidden İslam'ı bizzat kendim okuyarak öğrenmeye çalışıyorum ama güzel dinimizde böyle bir dayatma yok yani kafam almıyor.
Abarttigim birsey yok durumum akibiyetini bildirdim insanlar sordukları içinvol.1 vol.2 şekilinde tekrar konu açmak yasak, yeter abartmayın artık olan olmuş çocugunuza dünyanın en büyük kötülüğünü yapmış gibi davranmayın.
Senin halan öyle mi yaptı ?Edip ne yapacak peki?
dolaşıp dolaşıp "ben süt annesiyim mi diyecek?"
Abarttigim birsey yok durumum akibiyetini bildirdim insanlar sordukları için
Seri kanunun yasak olduğu da bilmiyorum ilgili arkadaslar gerekeni yapar zaten
Şuan saptirmaktan başka birşey yapmiyorsun durup dururken biri böyle dese neden takayim sabahtan beri muhalefet olmak için ugrasiyorsunay her dediğini ciddiye alacaksan bence sen psikolojik olarak destek al. yarın biri çıkar der "kocanın benimle ilişkisi var." o zaman ne yapacaksın?
Yani bilemiyorum insan biraz kendine güvenir de elalemin ağzıyla hayatına şekil vermez.
Densiz ve dengesizin biri görüşmezsin olur biter. Ne yapacak hak iddia edip peki?
Tek mantıklı fikrin var mı hak iddia edebileceğine dair? Yarın çocuğun okula gidecek de gideceği okula mı karar verirken söz sahibi olacak mesela?
Kimi çocuğuyla arasındaki emzirme bağını önemser
Kimi de çocuğu kaba tabirle "ortalık malı" olsa umursamaz
Bence o ruh hastası gerçekten çocuğuna ve sana kötülük yaptı ve tepkilerinde sonuna kadar haklısın
Kendini hiç suçlu hissetme
Bence konunu da kapattır yoksa sinir hastası olursun burada
Senin halan öyle mi yaptı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?