Ne bu erkek ailelerinin derdi?

Ah bu laflari desem son gorusmemiz olur gercekten. esimi ailesiyle benim aramda secim yapmasina zorlayamam. bu cumlelerin kibarlastirilmis hali yok mu? bi de haber bekleniyor su an is meselesi açılmıyor daha da. evlendik 2 gun ssonra sana is arıyorum sununla konustum demeye basladi. su an arıyorsa da bana söylemiyor bulunca soyler heralde. isin komigi nisanliyken is bulmuş istiyosan gir calis demisti hadsiz ya.
 

insan evlendiğinde bekarlığındaki rahatlığı arayacak hale geliyosa evlenmemeli bence.
hayat müşterek.
tabi ki sorumluluk artar ama eşim de benim kadar çabalarsa ancak böyle bi durumu kabullenirim.
değilse onun g.tü rahata erip, ben eşşek gibi çalışacaksam olmaz olsun öyle evlilik.
görümce ve kv.ye b.k yemek düşer bu arada.
iç meselenize karıştırmayın kimseyi..
 
Veremiyorum saygisizlik yapmamak icin vermedikce hadlerini asiyolar.
 
Geline is aramaya kadar vardı mesele. esi, canak tutuyor siz karışmayın demiyor ben de kv ye ağzının payını vermek istiyorum . esim ben de calismak istedigim icin bir sey demiyor. ama en basta alınmadı fikrim.
 

Siz değil eşiniz öğretecek. Ama o da onlarla aynı fikirdeyse ne yapılabilir ki?
 
Is sacma degil. ama ayak alti is buldugu da oldu esim karsi cikti. ustelik o zaman evlenmemistik bile borclari odesin diye yol yapıyor ben gocunmam oderim kendi oturdugum esyalari ama dugun masrafları benim bileziklerimle ödendi ben küçük hesaplara girmezken bunlarin bu borc odetme çabası sinir ediyor. o is bulduğunda ben ona calisicam dememistim calismak istemiyorum da dememistim. 1 yil eve alismak istiyordum mesela o evlendikten 2 gun sonra konustum diye geldi.
 
duymayacaksın,kapat kulağını.....
 

Hareketlerini ben de sevimsiz buldum ama borç ödetme çabası bana anlamsız geliyor. Böyle düşündüklerine emin misiniz? Çünkü zaten borcu birlikte ödüyorsunuz. Eşinizin maaşı sizin ortak geliriniz ve ortak gelirinizden ne giderse ikinizden de gidiyor. Sıkıntıyı ikiniz beraber çekiyorsunuz yani birlikte ödüyorsunuz. Siz bir işe girerseniz de yine ikiniz rahata ereceksiniz. Sizin işe girmenizin onlara ne faydası var ki?
 
Borcumuzu onlar ödüyor mesele evlenirken bana yapilan masrafları bileziklerimle, erkek evinin yemegidir salon parasidir küçük altinlarimizla ödendi .bi esya borcumuz var onu odeyecekler onu da ortak ödeyelim derdindeler.
 
Borcumuzu onlar ödüyor mesele evlenirken bana yapilan masrafları bileziklerimle, erkek evinin yemegidir salon parasidir küçük altinlarimizla ödendi .bi esya borcumuz var onu odeyecekler onu da ortak ödeyelim derdindeler.

O zaman bilemiyorum açıkçası. Tamam görümceniz çalışmıyordur ama borcu yoktur diye düşünüyorum o yüzden gidip o işte kendi çalışsın demem. gerçekten kötü niyet olduğunu düşünüyorsanız cevabını verin ama siz de çalışmak istiyorsanız onlar da size sadece iş bulma konusunda yardımcı oluyorlarsa kesin kötü niyet var mı bilemiyorum. Eşyanın ne kadar borcu kaldı? Sizin ödeme şansınız yok mu?
 
Takside bağladık zaten. 2 yılda bitebilecek bi borc. oderiz ama zorlaniriz diyelim. aslinda konu sadece is degil ota b.ka karismalari benim samimiyetimden yüz bulup. ciddi bi mesafe koymak istiyorum.
 
Umarım etmez o zaman çünkü ederse biter benm için. Teşekkür ederim yorumunuz için sizin düşünceniz bu ama ben ailelerden yardım almadan yapmak daha iyi her şeyi diye yazmıştım. Çok şükür şuan hayatımdanda eşimdende çok memnunum mesleğinde var ama çalışmamak benim tercihim. Bu arada eşimde sigortamı yatırıyor hiç bi ihtiyacım yok çok şükür Allah herkese daha iyisini versin inşallah.
 
Hayir bir erkek annesi oglumu evlendirdim demek istiyorsa bi isin ucundan da tutmak zorunda. He ayip etti yapmadi diyelim. O zaman borcun nasil odenecegine de ses cikarma hakki da yok kusura bakmasinlar artik
 
Allah size bağışlasın o zaman ne diyelim :)
 
Hayir bir erkek annesi oglumu evlendirdim demek istiyorsa bi isin ucundan da tutmak zorunda. He ayip etti yapmadi diyelim. O zaman borcun nasil odenecegine de ses cikarma hakki da yok kusura bakmasinlar artik
Ay ne münasebet ucundan tutmak zorunda olsun ya.Kendi evini barkını kuramayacak insanlar evlenip yuva kurduk demeyecek o zaman.O yeni bi yuva değil erkeğin ailesinin arka odası oluyor bana kalırsa sonra gelsin gelin kaynana savaşları.
Oğlumu evlendirdim demesine gerek yok zaten oglum evlendi dese yeter .Sonra kadın oğlumun evi deyince küplere biniyorsunuz.Madem sizin eviniz siz kuracaksınız.
Haklı olduğunuz tek nokta evet borcun nasıl ödenecegine karışamaz.
 
Eşinizin sahip çıkması lazım size bu durumda. Susturacak kişi o. Ama onlar yapamayınca biz böyle dert edip duruyoruz.
 
kusura bakmada onlara ne sizin borcunuzdan ve calısıp calışmamadan. oğlunun parasını yoyemıyor galiba kvde
 
hersey erkekde biter cikipta siz karismayin bizim bilecegimiz seyler bunlar diyemiyorsa karisir insanlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…