- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Komik olan ben de çalışmak istiyorum zaten.Ama bu emrivakiler sinirimi cidden bozuyor. Yarın is yerinde kafam atıp çıksam bunlar laf edecek diye gerilirim şimdiden onu düşünüyorum düşünebiliyor musunuz uzerimdeki baskıyı ?İsin zor acık acık konuşmaktan başka çaren yok galiba.
çalışmak istemiyorum de gitsinKomik olan ben de çalışmak istiyorum zaten.Ama bu emrivakiler sinirimi cidden bozuyor. Yarın is yerinde kafam atıp çıksam bunlar laf edecek diye gerilirim şimdiden onu düşünüyorum düşünebiliyor musunuz uzerimdeki baskıyı ?
Kesinlikle böyle düşünüyorum zaten ben de. Hicbir sey yapmak zorunda degiller. Hatta yapmasınlar ki söz sahibi olmasınlar kafasindayim ben. Cocuk konusunu zaten kendi, bakmak istiyorum belirttim. Ben zaten çalışmayı istedigimi belirttim. Bunların emeivakileri yüzünden ekmeklerine yağ süreceğim gibi geliyor niyeyse.Düğün borçlarını zaten siz ödemek zorundasınız?Evet bunun için size iş ayarlamaya çalışmaları doğru değil ama borç varsa ve siz sizin deyimizle "koca parası yiyen" bir kadinsaniz,ben çalışmak istemiyorum deme lüksünüz yok diye düşünüyorum.
Kimse size bilezik almak zorunda değil kimse size düğün yapmak zorunda degil
kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda da değil,keşke bunları idrak edebilsek artık
Farkındayım. Eşim onlar bizi düşünüyor diyor da çalışmayan gorumcenin evde mi oturacak demesi ironik degil mizamanla hadlerini bilirler ama iş kocanda biter
Çocuğum yok yeni evliyim.Çocuğun bile var. Belli ki yeni evli değilsiniz.
Hala mı düğün borcu?
Eşin o mesafeyi koyamazsa sen çok zorlanırsın. O da koysa koyardı şimdiye sanırım.
Çocuğum yok yeni evliyim.
En güzeliEvlenmeden once de calisiyordum hala calisiyorum. Dugun masraflarini esimle beraber odedik. Kredilerimiz var eve temizlikci almiyorum. Temizligi de ben yapiyorum. Cocuklara falan da bakmadi kayinvalidem bakariz bile demedi. Beklentim yok kendilerinden. Dolayisiyla hayatima karışacak cesaretleri de yok. Kararlarimi alirken danismam sormam. Onlar da burnunu sokamaz hicbir seye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?