geçen göstermeye kalktım azcık kenardan azı dişlerimi de beni işten kovdu sonra ayarladık bişiler.Canım artık çalışan değil çalışmayanlar daha değerli bu ülkede.
Adamın varsa sırtın asla yere gelmez.
Sende dişini göster artık ezdirme kendini.
kime şikayet edeyim ki cnım, şikayet edeceğim adamda onlardan. olan yine bana olacak. ama çıktığım zaman gazateye vericem bunları anlatıcam yolsuzlukları.yolsuzluklar almış basını gıdıyo senın yerınde olsam ankara bı dılekce y7azar yollarım şikayetlerde bulunurum hayatı zehır ederım o adama kul hakkıyla nasıl gtcek öbur tarafa..sinir oldum ya nerden geldıklerını unutyolar bızım haklarımızı gazp edıp keyıf catıyolar..
haksızlığı hazmedemiyorum inan papatya.ahh canım yaa artık hak hukuk adalet kavramları unutuluyor ki...
Sadece 3 kuruş çıkarı nerede varsa onun peşinden koşturup gidiyorlar maalesef kii((
böyle bir durumla karşılaştığımda hepsinin yüzüne haykırasım geliyor ne kadar ... Olduklarını ama yapamıyorum ....
Bir din öğretmeni olarak ne kadar güzel davranmış çok yazıkk ona...
Boşver üzülme sen kendinden ve yaptıklarından eminsen gerisi önemli değil.helal haram ona mı kaldı.........
inan var ya adam bilgisayar kullanmayı bile bilmiyor. ya imleci bi alta satıra bile indiremiyor ya ben inanın :1ninca: böyle kalıyorum. yazıcıdan çıkarmayı bile beceremeyip kaç kere bana dosya hazırlattırıyo bu adamlar. biri şube müdürü biri milli eğitim müdürü bunların :mymeka:ne yazıkki arkadaşşarın söylediği gibi.. bu işler artık böyle
kültürsüz- görmemiş-2 lafı bir arayabile getiremeyecek düzeydeki insanlar torpillerle bir yrlere geliyorlar.Sonrasında da noldum delisi olup tepemize biniyorlar.Allahım dağına göre kar versin inş.
Daha neler var nelerrr Allahım sana bol sabırlar ihsan eylesin inş. zor walla
konuşaım da borçlarımı ödeyemeyeyim dimi. sence konuşturur mu beni karşısında adi herif.canım sessiz kalma sende .
sende sor maaşımı vermediniz ama böyle yemek yediniz şimdi yedikleriniz helal mi de!!
burası türkiye gerçekten.nefsi doyumsuz insanların ağa olduğu memleket!!
haksızlığı hazmedemiyorum inan papatya.
ben çok aç kaldım bu iş yerinde. sabah 9 dan akşam 11e kadar hiç bişey yemediğim oldu. cebimde yol paramdan başka paranın olmadığı günlerde geçirdim. hala da öyle zamanlarım var.
telefonum kapandı faturasını ödeyemediğim için 2 haftadır kapalı, adam benim hakkım olan parayla yemek yiyo ya :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?