Ne bu şimdi, adalet mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
O kadar sinirliyim ki kızlar anlatamam. birilerinin itelemeleriyle bi yere gelen adamlara hizmet etmek ve aşağılanmaktan bıktım. zoruma gidiyor, yediremiyorum kendime.

Milli eğitim müdürümüz geçtiğimiz sene yolsuzlukla suşlanan bir milletvekilinin kardeşi! daha önce3 normal bin din öğretmeni olan bu adam önce okul müdürü sonra, şube müdürü, şimdi de milli eğitim müdürü. bakalım nereye kadar ilerlicek. aynı zamanda benim eski öğretmenim ve 4 yıl dipdibe oturduğumuz komşumuz olur kendisi.

bundan 2 hafta önce kadar burada ki temizlikçi kadınla tartışmalarımız oldu, o da gitmiş çok sevgili(!) milli eğitim müdürüne şikayet etmiş. oda beni çağırdı dünyanın lafını saydı bana değil o kadına güvendiğini söyledi. bana senin aldığın maaş helal mi dedi. bu arada. hafta sonu sabah 9 akşam 11 e kadar çalışıyorum. hafta içi öğle 12 akşam 11e kadar çalışıyorum 527 lira maaş alıyorum.

bu sabah geldim 12 de bana baktım sevgili (!) milli eğitim müdürümüz burda, sen 11 de gelmiyor musun dedi hayır dedim 12. stajyer öğrenciler var. onlar sen kadar biliyor mu işi dedi geçti. ayrıca burada lokanta olmasına rağmen ki şuan kapalı fakat masaları sandaklyeleri düzenli duruyor. orada yemek yiyeceklerine kütüphaneyi boşalttırdılar bize, yemek yediler keyfii!

ayrıca parasınıda bizim kurumumuz ödedi. ben 1'inde maaş almam gerekirken hala almadım, para yok diye. ve onlar benim maaşımın ödenmesi gereken parayla yemek yediler.
çok sinirleniyorum kızlar ya adam bana senin aldığın para helal mi diyor ama kendi benim paraml ayemek yiyor

Son düzenleme:
canım hayat adaletl,i değilki insanlar adaletli olsun..sen kendin nasıl çalışıtığını biliyosan eminsen kendinden bildiğin yoldan git varsın yesinler sana verilen parayıda geç alcaksın belki sana haramı helali öğretmeye çalışan adam haram yediğinin farkında değil şu insanları anlamak mümkün değil heleki yüksek mevkide olup kendini bişi zannediyosaa...klava:

Canım üzülerek söylüyorum ki artık işler böyle yürüyor...
Tanıdık, torpil yada üstte oldun mu farklı oluyorsun...
Bu durumda seni düşünemezler ki keyiflerine bakarlar...

şu ülkede adaletli işleyen bir kurum var mı ki milli eğitim olsun.
üzülerek söylüyorum ki ben artık Türk Adaletine hiçbir noktada güvenmiyorum..

mavrusum dogru söylüyo cnm işler böyle yürür oldu malesef ve ne yazık kiii
tanıdık torpille herr iş digerlerii naparlarsa yapsınlar gibi bişee oldu günümüzde
sana dedigi lafada hiç aldırıs etme ben biliyorum senin ne kadarda hak ettigini
o paranın sana ananın ak sütü gibi helal oldugunu laf söylemek için konusmus
ALLAH yedirmesin inş öyle haksızlık yapıp baska yollardan yiyenleree cıkarsın

Canım artık çalışan değil çalışmayanlar daha değerli bu ülkede.
Adamın varsa sırtın asla yere gelmez.
Sende dişini göster artık ezdirme kendini.

Canım artık çalışan değil çalışmayanlar daha değerli bu ülkede.
Adamın varsa sırtın asla yere gelmez.
Sende dişini göster artık ezdirme kendini.
geçen göstermeye kalktım azcık kenardan azı dişlerimi de beni işten kovdu sonra ayarladık bişiler.
Allah kahretsin ki mecburum abla 3 ay daha ben bu iğrenç adamlara hizmet etmek zorundayım.
haziranın 1'i özgür bir kuşum ama çok hain planlarım var Allah için.
:dilcikar:

yolsuzluklar almış basını gıdıyo senın yerınde olsam ankara bı dılekce y7azar yollarım şikayetlerde bulunurum hayatı zehır ederım o adama kul hakkıyla nasıl gtcek öbur tarafa..sinir oldum ya nerden geldıklerını unutyolar bızım haklarımızı gazp edıp keyıf catıyolar..

kime şikayet edeyim ki cnım, şikayet edeceğim adamda onlardan. olan yine bana olacak. ama çıktığım zaman gazateye vericem bunları anlatıcam yolsuzlukları.
hakkı olmadan aldığı ek ders üceretlerini ben biliyorum herkesten çok :çok üzgünüm:

ahh canım yaa artık hak hukuk adalet kavramları unutuluyor ki...
Sadece 3 kuruş çıkarı nerede varsa onun peşinden koşturup gidiyorlar maalesef kii((
böyle bir durumla karşılaştığımda hepsinin yüzüne haykırasım geliyor ne kadar ... Olduklarını ama yapamıyorum ....
Bir din öğretmeni olarak ne kadar güzel davranmış çok yazıkk ona...
Boşver üzülme sen kendinden ve yaptıklarından eminsen gerisi önemli değil.helal haram ona mı kaldı.........

ne yazıkki arkadaşşarın söylediği gibi.. bu işler artık böyle
kültürsüz- görmemiş-2 lafı bir arayabile getiremeyecek düzeydeki insanlar torpillerle bir yrlere geliyorlar.Sonrasında da noldum delisi olup tepemize biniyorlar.Allahım dağına göre kar versin inş.
Daha neler var nelerrr Allahım sana bol sabırlar ihsan eylesin inş. zor walla

haksızlığı hazmedemiyorum inan papatya.
ben çok aç kaldım bu iş yerinde. sabah 9 dan akşam 11e kadar hiç bişey yemediğim oldu. cebimde yol paramdan başka paranın olmadığı günlerde geçirdim. hala da öyle zamanlarım var.
telefonum kapandı faturasını ödeyemediğim için 2 haftadır kapalı, adam benim hakkım olan parayla yemek yiyo ya :çok üzgünüm:

bu şimdiki sorun deyilki senelerdir hep aynı şeyler
iktidarda olanlar bide onların akrabaları asıl onların yediği içtiği helalmi diye soracaksın
ama ekmek parası işsizlik deyip susuyoruz adilane olmadığını hepimiz biliyoruz ama yut gitsin
ama nereye kadar
bu yaz üç milletvekili eşi vardı tatil yaptığımız yerde eşleride vardı tabi ama onlar genelde meşguldüler
görmeliydiniz hele bi tanesi vardıki sanırsınız hanedanlık gibi havasından geçilmiyordu
yani bal tutan parmağını yaılyor bu böyle gelmiş böylede gider

canım sessiz kalma sende .
sende sor maaşımı vermediniz ama böyle yemek yediniz şimdi yedikleriniz helal mi de!!
burası türkiye gerçekten.nefsi doyumsuz insanların ağa olduğu memleket!!

sel bu sana teselli değil biliyorum tatlım,
ama çivisi çıkmış bu dünyada hele bizim ülkemizde böle şeyler çok oluyo,
sabret 3 kuruşa sabreden kervanına katıl tatlım
Allah sabır versin sana yardım etsin,sor maaaşım ne oldu diye bi ne diyecekler bak tatlım,
insan evladı olmayan patronu olan hemen herkes yaşıyo benzer sıkıntılar,
bende şunu söleyim sana,
ocak maaşımı şubat maaşımın tarihinde aldım şubat maaşım hala duruyor,
patro ödeme zamanı gelince başlıyo sızlanmaya,gene öle oldu 1,5 senedir zam alcam her ay önümüz ay diyolar,
ama evinden süsünden hiç taviz yok,
zaralardan vs giyinir ucuza burun kıvırır ucuzluktan aldım der bi ayakkabıya 200 lira verir bizim maaşa gelince alamadım alacakları vs bahaneler bende hep sabrediyorum inanıyorum bi gün alcam bu sabrın karşılığını gülüm,

bana bu ay gene yok dedi kıvrandı geçen ayın maaşı duruyo,19.u 2. maaşımı almam gerek evine 5500 liraya elektirik süpürgesi almış
oğluna 100küsüre mont almış(2.5 yaşında çocuk marka şart sanki)
diyeceğim heryerde böle kriz vs fırsat bilip işçiyi sömürüyolar kendilerine gelince ne kriz var ne borç...

inan var ya adam bilgisayar kullanmayı bile bilmiyor. ya imleci bi alta satıra bile indiremiyor ya ben inanın :1ninca: böyle kalıyorum. yazıcıdan çıkarmayı bile beceremeyip kaç kere bana dosya hazırlattırıyo bu adamlar. biri şube müdürü biri milli eğitim müdürü bunların :mymeka:

canım sessiz kalma sende .
sende sor maaşımı vermediniz ama böyle yemek yediniz şimdi yedikleriniz helal mi de!!
burası türkiye gerçekten.nefsi doyumsuz insanların ağa olduğu memleket!!
konuşaım da borçlarımı ödeyemeyeyim dimi. sence konuşturur mu beni karşısında adi herif.
kusura bakmayın zor tutuyorumkendimi gırtlağına yapışmamak içinÇok üzgünüm çoook

Allah bilir temizlikçide tanıdığı, akrabası filandırklava:
Malesef canım bu hemen hemen her yerde var artık. Sadece devlet yerlerinde değil özeldede böyle çıkarlarına ters düşersen ayağını kaydırmaya çalışıyorlar.

Cnımm onllar zaten bu durumun farkında olan insanlar olsa bu şekilde davranmazlar davranamazlar vicdanları el vermez....:bbo:
Sadece kendileri var seni beni düşünen yok kii...
Kahretsin ki mecburuz onları çekmeye...
Hayat koşulları yüzünden onların çirkefliklerine ukalalıklarına dayanıyoruz..
Alaha havale ediyorum inş..herkes hakettiğini bulur.......:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…