O kadar sinirliyim ki kızlar anlatamam. birilerinin itelemeleriyle bi yere gelen adamlara hizmet etmek ve aşağılanmaktan bıktım. zoruma gidiyor, yediremiyorum kendime.
Milli eğitim müdürümüz geçtiğimiz sene yolsuzlukla suşlanan bir milletvekilinin kardeşi! daha önce3 normal bin din öğretmeni olan bu adam önce okul müdürü sonra, şube müdürü, şimdi de milli eğitim müdürü. bakalım nereye kadar ilerlicek. aynı zamanda benim eski öğretmenim ve 4 yıl dipdibe oturduğumuz komşumuz olur kendisi.
bundan 2 hafta önce kadar burada ki temizlikçi kadınla tartışmalarımız oldu, o da gitmiş çok sevgili(!) milli eğitim müdürüne şikayet etmiş. oda beni çağırdı dünyanın lafını saydı bana değil o kadına güvendiğini söyledi. bana senin aldığın maaş helal mi dedi. bu arada. hafta sonu sabah 9 akşam 11 e kadar çalışıyorum. hafta içi öğle 12 akşam 11e kadar çalışıyorum 527 lira maaş alıyorum.
bu sabah geldim 12 de bana baktım sevgili (!) milli eğitim müdürümüz burda, sen 11 de gelmiyor musun dedi hayır dedim 12. stajyer öğrenciler var. onlar sen kadar biliyor mu işi dedi geçti. ayrıca burada lokanta olmasına rağmen ki şuan kapalı fakat masaları sandaklyeleri düzenli duruyor. orada yemek yiyeceklerine kütüphaneyi boşalttırdılar bize, yemek yediler keyfii!
ayrıca parasınıda bizim kurumumuz ödedi. ben 1'inde maaş almam gerekirken hala almadım, para yok diye. ve onlar benim maaşımın ödenmesi gereken parayla yemek yediler.
çok sinirleniyorum kızlar ya adam bana senin aldığın para helal mi diyor ama kendi benim paraml ayemek yiyor