Ne bu şimdi, adalet mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnımm onllar zaten bu durumun farkında olan insanlar olsa bu şekilde davranmazlar davranamazlar vicdanları el vermez....:bbo:
Sadece kendileri var seni beni düşünen yok kii...
Kahretsin ki mecburuz onları çekmeye...
Hayat koşulları yüzünden onların çirkefliklerine ukalalıklarına dayanıyoruz..
Alaha havale ediyorum inş..herkes hakettiğini bulur.......:Saruboceq:
amin papatyam, ama işi bırakırken çok okkalı bi sözüm olacak ona.
sabrediyorum o günü bekliyorum, çok üzülüyorum yaaa,
yediremiyorum kendime :çok üzgünüm:

sel hayatım gerçekten deli deliye sopasını gösterince öteki saklarmış derler ya.gerçekten hakkını aradığında yanlış birşey yapmış olmayacaksın. siz benim yerimde olsanız ne düşünüzsünüz diye sor.vallahi benimmi gözüm çok kara bilmiyorum ama hayatta susamam. okulda hocalarımla bile böyle tartışmışımdır.haksızlığa hiç gelemem.
allah inancı sağlam olduğu gerekçesiyle bazı yerlere getirilen insanlar!!!! değil mi sel'cim ?
görelim bakalım ne kadar allahına kitabına bağlıymış? kul hakkı yemek nasılmışş !!:delphin:

sel hayatım gerçekten deli deliye sopasını gösterince öteki saklarmış derler ya.gerçekten hakkını aradığında yanlış birşey yapmış olmayacaksın. siz benim yerimde olsanız ne düşünüzsünüz diye sor.vallahi benimmi gözüm çok kara bilmiyorum ama hayatta susamam. okulda hocalarımla bile böyle tartışmışımdır.haksızlığa hiç gelemem.
allah inancı sağlam olduğu gerekçesiyle bazı yerlere getirilen insanlar!!!! değil mi sel'cim ?
görelim bakalım ne kadar allahına kitabına bağlıymış? kul hakkı yemek nasılmışş !!:delphin:
işte öle değil seldacım, tamam ben onu söylicem diyelim, kimse haksızlığını yada suçunu kabul etmez, hele ki itelenerek o mevkiye gelmiş bi adam kabul etmez.
etse zaten bunu yapmaz.
olan yine bana olur bun uanlatmak istiyorum

ah canım kıyamam sana ama işte böyle şeyler fazlasıyla oluyor allah büyüktür canım gün gelir devran döner onlar da birşeyleri anlarlar inşallah

canım o zaman allahın sonsuz adaletine havale edicek sabırla bekleyeceksin. kendini üzmeyeceksin...hayatın,insanların çirkefliklerine ,adaletsizliğine ,yüzsüzlüğüne ses çıkarmayacak,aynı zamanda seni ve hayatını çirkinleştirmesine müsade etmeyeceksin.
herkes hakettiğini yaşayacaktır sonunda öyle değil mi?

geçen göstermeye kalktım azcık kenardan azı dişlerimi de beni işten kovdu sonra ayarladık bişiler.
Allah kahretsin ki mecburum abla 3 ay daha ben bu iğrenç adamlara hizmet etmek zorundayım.
haziranın 1'i özgür bir kuşum ama çok hain planlarım var Allah için.
:dilcikar:

O zaman sık dişini biraz daha sen kötü olma yinede sabrın sonu selamettir .

yahu bu ülke şu okullar olmasa ben bu kurumu çok güzel idare ederdim diyen milli eğitim bakanı gördü..

daha ne diyeyim..

Son düzenleme:
canım benim rabbim sana hayırlısıyla daha iyi bi iş ve daha iyi bi ortam nasip eder inşallah....
konuştuğumuz gibi bazı yerlere başvurmayı ihmal etme=)

ah canım benim. nedesem ne söylesem az gelir bu insanlara.
mahkemede dayın varsa gül gibi gecinip gidersin,yoksa resmen sürünme,ezilme hatta hor görülme durumlarını yaşarsın.ve nitekimde malesef T.C de bunu yaşayanlar çoğunlukta.
ankaraya dilekce ver demiş arkadaş.versen ne yazar. ankarada tüm resmi kurumlarda o gibilerin elinde.kim tınlar.
bende küçük bi örnek vereyim.bir kaç ay öncesinden,olan bi olay.kadın ilk okul mezunu ve noldu birbilsen.kadın devlet hastanesine,genel sekreter olmuş.söylemeyede korkuyorum konun kapanır diye,kadının hangi yanlı olduğunu.gerci anladın sen onu.
dudağım ucukladı şaşkınlıktan.pes dedim gercekten pes.onca ünvs.mezunu boşta gezip çareyi askerliğe gitmekte bulurken.bu acımazısca can yakan adaletin içine edeyim....
ne deyim bitanem,zehir zıkkım olsun yedikleri içtikleri.
inşallah,haksız kazançlar,soyanlar,riyakarlar,vs. vs.hepsi yok olur birgün....:Saruboceq:
allah sabırlar versin bu durumlara maruz kalanlara,bırakanlarada cezaaaaaaaaaaaaaa

Bir anlık öfkeyle yazmışsın ama avatarında fotoğrafın var başın derde girmesin arkadaşım yerini yurdunu da açık açık belirtmişsin kaydirigubbakcemile2

Bir anlık öfkeyle yazmışsın ama avatarında fotoğrafın var başın derde girmesin arkadaşım yerini yurdunu da açık açık belirtmişsin kaydirigubbakcemile2
bundan dolayı girecekse girin be hayatım. önemli değil. ne yapabilir ki bana. isterse üye olsun yorum yapsın. çokta tın ..

boşveerr

öyle bir dönemdeyiz ki doğru bildiklerimiz yanlış, yanlış bildiklerimiz doğru olmuş durumda. kızmakta haklısın ama adamla fazla uğraşma bence. ne insanlar var böyle şeyleri piskopatlığa bağlayan. önünde hep engel olur.

hayatta herzaman oluyo böyle şeyler üzme kendini boşver canım ya allah bilsin yeter gerisi önemli değil

O kadar sinirliyim ki kızlar anlatamam. birilerinin itelemeleriyle bi yere gelen adamlara hizmet etmek ve aşağılanmaktan bıktım. zoruma gidiyor, yediremiyorum kendime.

Milli eğitim müdürümüz geçtiğimiz sene yolsuzlukla suşlanan bir milletvekilinin kardeşi! daha önce3 normal bin din öğretmeni olan bu adam önce okul müdürü sonra, şube müdürü, şimdi de milli eğitim müdürü. bakalım nereye kadar ilerlicek. aynı zamanda benim eski öğretmenim ve 4 yıl dipdibe oturduğumuz komşumuz olur kendisi.

bundan 2 hafta önce kadar burada ki temizlikçi kadınla tartışmalarımız oldu, o da gitmiş çok sevgili(!) milli eğitim müdürüne şikayet etmiş. oda beni çağırdı dünyanın lafını saydı bana değil o kadına güvendiğini söyledi. bana senin aldığın maaş helal mi dedi. bu arada. hafta sonu sabah 9 akşam 11 e kadar çalışıyorum. hafta içi öğle 12 akşam 11e kadar çalışıyorum 527 lira maaş alıyorum.

bu sabah geldim 12 de bana baktım sevgili (!) milli eğitim müdürümüz burda, sen 11 de gelmiyor musun dedi hayır dedim 12. stajyer öğrenciler var. onlar sen kadar biliyor mu işi dedi geçti. ayrıca burada lokanta olmasına rağmen ki şuan kapalı fakat masaları sandaklyeleri düzenli duruyor. orada yemek yiyeceklerine kütüphaneyi boşalttırdılar bize, yemek yediler keyfii!

ayrıca parasınıda bizim kurumumuz ödedi. ben 1'inde maaş almam gerekirken hala almadım, para yok diye. ve onlar benim maaşımın ödenmesi gereken parayla yemek yediler.
çok sinirleniyorum kızlar ya adam bana senin aldığın para helal mi diyor ama kendi benim paraml ayemek yiyor

nefret ediyorum bu tarz adamlardan bir kaşık suda boğasım geliyor canım sen nerede oturuyordun yani yukarıda yazan yer doğru değil sanırım... soruyorum çünki benim bir arkadaşımın arkadaşının eşi tamda senin bahsettiğin zihniyete sahip senin anlattığın aşamalardan geçip milli eğitim müdürü oldu.... hangi adaletten bahsediyorsun sen selcim ... kim kimin hakkından gelirse dünyası bu dünya artık... türkiyemizi nasıl günler bekliyor bilmiyorum soumuz hayır olur inşallah :teselli:

ahh canım ya
devır onların devrı yapcak cok bıse yok dedıgın gıbı
arkan varsa konusursun yoksa susarsın hepımız ıcın bole
dedıgın gıbı kımı kıme sıkayet edıcez
hayırısıyla gecsın su sayılı gunlerın ısallah
ama kendınıde sucsuzken ezdırme
yumusak baslı gorunce tepesıne bınerler bunlar ınsanın
hak etmıyosun maası ne demek sankı kendısı edıyo
emın ol hakkın onda kalmaz allah buyuk

"Kimlere kaldı dünya "diye bir şarkı var, ben onu dinlemeye devam ediyim en iyisi..

Ayaklar baş olmuş , başlar ayak ...

Aah canım sabır ne yapıcaksın kı baska madem cok az kaldı sabret kurtulacksın ıste... :(

Back
X