Asla aramayacağım zaten, aradan 10 gün geçti beni aradı demiştim ya, sabredip o dönemde hiç aramamıştım zaten. İlk aradığında da 'ne o hiç aramıyorsun??' demişti.
Merhaba canim, Benim anladigim kadariyla sevgilinin niyeti ciddi boyle gizli sakli olmasin demis sen ertelemissin sanirim sevgilin adi belli olsun istiyo onun icin boyle yapiyo olabilir.
Ayrica kacan kovalanir derler ya arama sende elbet aricaktir o seni eminim.
aradigi zamanda sen dersin artk ; sen iliskimizin adi belli olsun istiyodun ama boyle araya sogukluk koyarak nasil iliskinin adi belli olucak boyle olunca bi iliskimiz varmi o bile beni suphelendiriyo falan de.
Yoksa alisimasin boyle ikiye bi sessiz durmaya aramamaya falan.
Optum canim hersey gonlunce olsun
benım anlamadıgım onceden de mı boyleydı yanı en son sıze cıddı bı adım atalım demıs sız daha erken demıssınız sonra adam boyle mı davranmaya basladı ya da onceden de mı boyleydı,ya valla okurken benım ıcım sıkıldı nasıl dayanıyosun cok dengesız bı ınsanmıs gercekten bence sız hemen yumsuyosunuz guzel bı sey soyleyınce bende soyluyorum dıyosunuz bence bıraz sert davranınkı haksız oldugunu anlasın bence hıc aramayın ararsa da kısa ve sert cevaplar verın ,ayy canım benım boylelerı yumsaklıktan aramaktan anlamaz
Merhaba Tatlım;
Gerçekten zor bir durum. Aynısını ben de yaşamıştım. Bu durumda bence iki ihtimal söz konusu;
1-Şu an başkasıyla da görüşüyor ama sen daha baskın geliyorsun. Sana sinyal vermiş, çek kurtar beni ona doğru kayıyorum demiş, sen olmaz demişsin.
2-Senin sevginden şüphe duyuyor.
Birincisi daha büyük ihtimal bence. Sen üstüne gidersen senin değerin azalır. Onu gerçekten seviyorsan umursama, çok neşeli ve sıcak ol ama arkadaş gibi. Hatta başkalarıyla ilgilen hafiften. Mesela başkalarıyla kahve iç, arkadaşlarınla gezmeye git falan.. Göreceksin seni aramaya başlayacak. Bazen aç, bazen açma. Delirsin, ben naptım desin. Konuştuğunuzda güncel konulardan bahset, ilişkinizden hiç bahsetme. Bakımlı ol ve güzel giyin. %99 işe yarayacağından eminim.
Bu konuda canım çok yandı, o yüzden çok iyi biliyorum. Ben de senin gibi iyi niyetliydim ama aşk istiyorsan oyun kurmayı bilmelisin. Tecrübeyle sabittir..
Bol şanslar:80:
Arkadaşlar sevdiğim kişiyle şöyle problemim olmuştu,okuyanlar bilir:
Arkadaşlar yaklaşık 2.5 ay önce bir ilişkim başladı, bu kişi benden 1 yaş küçük (ben 25 yaşındayım), bir anda çok bağlandık birbirimize,şakalaşmalar sohbetler vs birbirimizden çok etkileniyorduk ,bir gün bu böyle gitmez ailem gelsin seni istesinler dedi. Ben de henüz çok erken olduğunu, maddi anlamda da biraz sıkışık olduğumuz içinailemi sıkıntıya sokmak istemediğimi bir kaç ay (4-5 ay daha) zaman geçmesi gerektiğini söyledim. Sonra hoşbir muhabbetle birbirimize sevdiğimizi söyleyerek kapattık. Her sabah konuştuğumuz gibiertesi sabah da konuşurken telefonda , bu şekilde böyle gizli saklı olmuyo dedi. Ayrılmak mı istiosun yani? dedim.şok olmuştum, çünkü daha önceleri kızdırdığı bazı zamanalrda tavır yapıodum o duramıodu-çok aşıktı( ben de tabi),bunu beklemiodum 'böyle devam edcekse evet' dedi, daha sonrasında net hatırlayamıyorum her detayı ama ertesi gün' en azından bir gün öncesinde bu kadar sevdiğini söylemeseydin,daha dürüst olmuş olurdun 'dedim msg.da o da ' öyle dediysem doğrudur,seninle konuşmuyor olmam sevmiyorum anlamına gelmez' şeklinde yanıt verdi. Her neyse şimdi aradan 3 hafta geçti ,bir kaç kere iş seebiyle aradı (ortak işimiz), ben konuşmaların arasında ilişkimizi gündeme getirdikçe böyle kendini ağırdan satan tavırlar yapıo, cvp.sız kalıyo veya başka şeyler sokuyo araya. Garip halleri var. Neden böyle oldu diyorum' senninle alakası yok- bazı sıkıntılarım var'diyo (daha askerlk yapmadı- açıköğretim okuyo- iş sıkıntıları bi yandan vs.)bana anlat diyorum,sevmek budur kötü günde de paylsşmak bazen dost kadar kendini açmak ve dertlere derman olmaktır diyorum bi yanıt vermiyo. Sonuçta ben eğer sevmiosa neden sevmiosun diyecek biri değilim,nolur beni sev diyecek biri de değilim deliler gibi sevmeme rağmen. Çünkü sevmek içten gelen birşeydir, öyle yalvarıp yakarmakla olmaz,bunun bilincindeyim. Kendisine de en tatlı ses tonuyla en uygun şekilde belirttim. Beni meçhullerde bırakmamasını söyledim. Fakat sürekli sessiz kalıo. Ne diyim..ne diyim ki.. diyor :S En son geçen pzt. günü aradı sabahın erken saatinde hal-hatır sorduktan sonra sessizce öyle durdu -ortamı yumuşatmaya çalışıyorum espiri yapıorum böyle takılır gibi şefkatimi merhametimi-onu her haliyle ve her şekilde sevdiğimi anlatıyorum ama...
O günkü telefon konuşmasında aynısını ben yaptım bi ara ,dedimki: ne söyliyim? içinden ne geliosa onu söyle dedi. İçimden ne gelio biliomusun seni sevdiğimi söylemek gelio dedim.O zaman söyle dedi. ve söyledim uzunca..ne kadar sevdiğimi vs.
1 hafta sonra ben aradım yine aynı tavırlar.. Kötü bişey demio,ama patlıyorum artık, diyorunmki: 'birşeyler söyle allah aşkınai böyle yapıp hakkıma girme. Eğer istemiosan beni bileyim.İyi şeyler söylemek zorunda değilsin,içinden ne geçiosa onu söyle: mesela de ki' hayatımda yerin yok artk,kusura bakma sevgim bitti.. bu böyle olmayacak' de..ama yeterki susma..
Offff offf.. Artık karar aldım aramayacağım ne olursaolsun. Düşünüyorum ve diyorumki benimle net olmayan biriyle benim yapabileceğim birşey yok.. Elimden geleni yaptım, ve açıkça söylerse yine de yapmaya hazırım çünkü ilk defa bu kadar aşkı damarlarımda hissettim..Fakat kabullenmem lazım sanırım..Btti gözüyle bakmalıyım..
Uzunca yazdığım için kusura bakamyın, fakat akıl vermeniz ve yorum yazmanız için detaylarını belirtmem gerektiğini düşündüm.
İnkar etmedim-etmeyeceğim.. Onu seviyorum.. Ama mecbursam gitmeye..giderim de..
________
Bu durumlardan 10gün sonra beni aradı özledim falan diye,neyse 1hafta kadar iyi gitti, ama eminolmak için ben aramıyordum hep o arıyordu, ben de jest olsun ilişkimizin yıpranmasına artık imkan vermeyeyim diye değişik şeyler yapıyordum,mesela masasına çikolata bırakıyordum içinde sevdiğime dair sözcükler 'uyuzum benim' ....'lim benim(memleketinin adını yazarak) gibi notlar kouyoyrdum,kahve koyuyordum sabahları bazen (aynı işyerindeyiz)altına not yapıştırıyordum,günaydın sevgilim bir kahveye ne dersin?:) gibi..
Tam da böyle güzelken bir gün de ben arayayım dedim aradım ama açmadı, ertesi gün sabah yine açtım aramadı,aradan 2 gün geçti yani müsait değilse birşey varsa insan bi msg.atar veya geri arar izah eder böyle böyle oldu diye dimi?
Sonra 3.gün aradı önce açmadım(geceleyin)sonra sabah yine aradı ,açtım bu kez dayanamadım.''Nasılsın iyi misin,sesini duyayım dedim (1ay önce bi doktor işim vardı-mühim değildi gerçi-o da biliyor), bu arada o doktor işin vardı bi ara,noldu yani rahatsızlığın devam ediyor mu'' dedi. Ben de dayanamadım '' neden soruyorsun ki? beni merak edişine şaşırdım. bir gün arıyorsun bir gün aramıyorsun, telefonunu açmıyorsun. Arayan başkası olsa birşekilde neden arayamadığını izah etme zahmetinde bulunurdun.' dedim,sustu hiç birşey yok. Ben de 2dakka öyle sessizce bekledim,yine birşey yok. 'Tabi yine sus her zamanki gibi,en kolayı bu dimi. Bunları haketmiyorum Allah şahit. Anlaşılan birşey demeyeceksin,öyle olsun,Allaha emanetin' dedim kapattım.
3gündür o da aramıyor tabii ki. Arkadaşlar nerde hata yapıyorum ben? Siz olsanız ne düşünürdünüz? İnanın ona hhem değer verdiğimi anlasın diye, yeri geldi peşinden koştum, yeri geldi onu özgür bıraktım sessizliğe büründüm.Ama dengeyim tutturmak için büyük kopuşlar yapmadım. Açtığında cvp.landırdım telefonunu, bir tatlı söz söylediyse ben de söyledim vs vs.
Eğer ararsa yine açarım,tabi telafi etme niyetindeyse.. Yoksa ben zaten hiçaramayacağım.Düşüncelerinizi rica ediyorum.
Tabi bu arada onun aramasını sağlayabileceğim önerileriniz varsa onları da dinlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?