Ne Bu Şimdi?

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
96
39
Çorum
..............................................

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen bir cümle de olsa düşüncelerinizi esirgemeyin

bence onun yaptığını yapıp sende onu aramamalısın hiçbir zaman

Asla aramayacağım zaten, aradan 10 gün geçti beni aradı demiştim ya, sabredip o dönemde hiç aramamıştım zaten. İlk aradığında da 'ne o hiç aramıyorsun??' demişti.

Asla aramayacağım zaten, aradan 10 gün geçti beni aradı demiştim ya, sabredip o dönemde hiç aramamıştım zaten. İlk aradığında da 'ne o hiç aramıyorsun??' demişti.

bencilllll demek ki :44:

sorun göremedim konuşmadıkça çözülmeyeceğine göre bugünde pazar çık biraz dışarı ohh gez-toz arklarınla sorada yeni bi aşk diliyorum senin için

Merhaba canim, Benim anladigim kadariyla sevgilinin niyeti ciddi boyle gizli sakli olmasin demis sen ertelemissin sanirim sevgilin adi belli olsun istiyo onun icin boyle yapiyo olabilir.

Ayrica kacan kovalanir derler ya arama sende elbet aricaktir o seni eminim.
aradigi zamanda sen dersin artk ; sen iliskimizin adi belli olsun istiyodun ama boyle araya sogukluk koyarak nasil iliskinin adi belli olucak boyle olunca bi iliskimiz varmi o bile beni suphelendiriyo falan de.

Yoksa alisimasin boyle ikiye bi sessiz durmaya aramamaya falan.

Optum canim hersey gonlunce olsun

Bu zamana dek bana söylediği hiç bir kötü söz olmadı,o yönden hakkını yiyemem. Ama neden böyle yapıyo ki,ya vazgeçtiyse hiç aramaz-ya da seviyprsa kararlıysa böyle davranılmaz.

Canım 4-5 ay bekleyelim dedim ona, ben de istiyorum evlenmek seninle diye. Zaten bu sözlerin ardından birbirimize sevdiğimizi söyleyip konuşmayı sonlandırmıştık. Kaldı ki sen beni isteiyorsun gibi birşey demedi-ima da etmedim.Delireceğim yaa. Asla aramam zaten. Sorunun kaynağı kendisi,ya çöüm bulur- ben elimden geleni yaptım ya da o da pes eder.

Fakat benim farkedemediğim-hatalı birşeyim var mı yine de düşünüyorum..

Canım yanlış anlama da sen sevgili olduğunuza emin misin? 2.5 ayda bu raddeye gelmek garip geldi bana. Adam sanki soğumuş da arada bir canı istediğinde ısınıp arıyor gibi. Ayrıca istediği şeyin istediği zamanda olmasına önem veren biri belli ki, olmayınca da sıkılıp vazgeçmiş gibi duruyor. Aşık olsa dayanamaz arar. Senin ona olan hislerin onun sana olan hislerinden çok daha fazla diyebilirim yani. Evlenelim demesi birşey ifade etmiyor bu durumda. İnsan evliliği düşündüğü kişiyi günlerce aramaz mı ya? Onun o an evlenesi gelmiş bence, iyi ki evet dememişsin.

merhaba...
sevgilinin niyetini anlayamadım doğrusu :44:
yani bu kadar severken bu kadar ilgisiz kalması ilginç...üstelik ciddi bi teklifin(artık uzamasın evlenelim gibi) üzerine bu hale gelmesinin nedeni ne acaba...
ya anlatmadığı bi derdi var...
ya da aklıma şu geliyor;senin bekleyelim biraz daha zaman geçsin sözüne alındı,seni bu şekilde kendinden mahrum bırakarak cezalandırmaya çalışıyor...
eğer dedğim gibi bişeyi sende seziyorsan,yapacağın şey bu cezanın hiçte mantıklı olmadığını ve işe yaramayacağını göstermek...bunun içinde,o aramadan açmaman,işyerinde mesafeli,sıradan bir arkadaş gibi davranman lazım...
çünkü yaptığı şey çocukça...bi derdi varda saklıyorsa bilemem...
ama seni cezalandırmak adına böyle bişey yapıyorsa,bunun ters teptiğini,ve sonuçlarının onun istediği gibi olmayacağını ona tavırlarınla belli et...
muhtemelen onun düşüncesi,seni pişman etmek ve sürekli onun peşinden koşmanı sağlamak...bunları yapma...
kendine değer verdiğini ona gster...
onun için kendini çok yıpratmayacağını bilsin...
bu mantığı hiç sevmiyorum,ama hakikaten KAÇAN KOVALANIYOR...
bu nedenle kendini geri çek...
sen zaten elinden geleni fazlasıyla yapmışsın...sanırım buna güvenerek ilişkinin yükünü sırtına atmaya çalışıyor...
o yükü sırtından attığını göster...
kendini geri planda tut...

kardesim sahsi fikrim.. cok ustune dusmussunuz gibi geldi .. kahveler cikolatalar.. erkek olarak o ugrassin birakin bence...fazla pohpohlamissiniz ..tmam seviyosunuz anladimda bazen erkeklerin ustune cok dusmek ise yaramiyo.. o 3 ariyosa siz 1 arayin onu demek istiyorum..hakkinizda hayirlisi olsun..............

Yıllar süren bir ilişki olsa tamam diyeceğimde, sen sıkıntılı olduğunu söylüyorsun ailenin. Onunda iş maddiyat sıkıntısı var ve askerlik ne demeye evlilik diyor anlamadım yani sonuçta 2,5 aylık birşey. Ben çok akıllı düşünen ayağı yere basan biri olduğunu düşünmüyorum dikkatli ol bence. Ayrıca yok o aradı ben aramadım vs meselede çocukça bana göre. İlişkileri gereksiz yıpratır

okuduklarımdan acaba intikam mı alıyor diye düşündüm. yani zamanında bir kaç ay evlilik için bekleyelim demişsin ya acaba onun acısını mı çıkartmaya çalışıyor sana böyle davranarak.

bence sen bundan sonra bişey yapma. evlilik içinde yanlış birşey dememişsin o zaman da. sonuçta evlilik bu hemen karar vermek kolay değil. anlayış göstermeliydi. son yaptığı davranışlarda bana çok saçma geldi. telefona cevap vermeyip günler sonra aramak. nedir bu böyle. bırak koşsun peşinde uğraşsın biraz. gerçekten seviyorsa illaki gelecek sana. ama sen sakın bişey yapma arama sorma. haa baktın aradan uzun zaman geçti ondanda adım yok. onu hayatından sil ve yoluna devam et canım. inşallah herşey dilediğin gibi olur...

Çok teşekkür ederim yorumlarınıza, hepiniz de aramamam gerektiğini yazmışsınız, 3gündür ne o ne de ben arıyorum zaten, aramayacağım da..

Bu süreçlerde zatenözenli giyimime devam ettim, yemek saatlerinde aynı yerdeyiz hiç bakmadım arkadaşlarımla gülmeme sohbetime devam ettim. 'Benim bi suçum yok,bu kadar ilgili davranmama rağmen bunu sen reva gördün, benim için rahat-kendime güveniyorum' imajı verdim.

Doğru,belki çok pohpohladım ama o da bana ilgiliydi-mutlu etmek için yapıyordu bişeyler. Fakat son 20-25günde ben de geri durdum ,o yaklaştıysa yaklaştım uzaklaştıysa uzaklaştım.

Fakat açıkçası gururuma dokunuyor, biraz da o çeksin anlasın istiyorum.Kolay ulaşılır olmadığımı görsün-neler kaybettiğini-nasıl yıprattığını bilsin istiyorum. Offf of.Önceki ilişkilerimde mantığım hep çokkk önde olurdu, ama ilk defa bu kadar mantığımı geriye atarak sevdim,delicesine.. Hata etmişim,ama kalp bu, laf dinlese...

benım anlamadıgım onceden de mı boyleydı yanı en son sıze cıddı bı adım atalım demıs sız daha erken demıssınız sonra adam boyle mı davranmaya basladı ya da onceden de mı boyleydı,ya valla okurken benım ıcım sıkıldı nasıl dayanıyosun cok dengesız bı ınsanmıs gercekten bence sız hemen yumsuyosunuz guzel bı sey soyleyınce bende soyluyorum dıyosunuz bence bıraz sert davranınkı haksız oldugunu anlasın bence hıc aramayın ararsa da kısa ve sert cevaplar verın ,ayy canım benım boylelerı yumsaklıktan aramaktan anlamaz

Hayır değildi, ama evlilikle ilgili dediğim şeye tepki vermedi o an.Hatta o konuyla ilgili hiç olumsuz birşey söylemedi. Sen beni istemiyor musun-niye erteliosun vs şeyler demedi yani.

Anlamıyorum ffffffff

Merhaba Tatlım;
Gerçekten zor bir durum. Aynısını ben de yaşamıştım. Bu durumda bence iki ihtimal söz konusu;
1-Şu an başkasıyla da görüşüyor ama sen daha baskın geliyorsun. Sana sinyal vermiş, çek kurtar beni ona doğru kayıyorum demiş, sen olmaz demişsin.
2-Senin sevginden şüphe duyuyor.
Birincisi daha büyük ihtimal bence. Sen üstüne gidersen senin değerin azalır. Onu gerçekten seviyorsan umursama, çok neşeli ve sıcak ol ama arkadaş gibi. Hatta başkalarıyla ilgilen hafiften. Mesela başkalarıyla kahve iç, arkadaşlarınla gezmeye git falan.. Göreceksin seni aramaya başlayacak. Bazen aç, bazen açma. Delirsin, ben naptım desin. Konuştuğunuzda güncel konulardan bahset, ilişkinizden hiç bahsetme. Bakımlı ol ve güzel giyin. %99 işe yarayacağından eminim.
Bu konuda canım çok yandı, o yüzden çok iyi biliyorum. Ben de senin gibi iyi niyetliydim ama aşk istiyorsan oyun kurmayı bilmelisin. Tecrübeyle sabittir..
Bol şanslar:80:

İlişkiinin başında bu konulardan konuşmuştuk. 1 yıl önce ilişkisi bitmiş, hatta yeniden başlaması söz konusu mu gibilerden, yolların tamamen ayrıldığını ne yaptığından haberi bile olmadığını belirtmişti. Ben de o zaman 5 ay önce bi ilişkimin bittiğini anlatmıştım.
2.bi şahıs olduğuna ihtimal vermiyorum, olsa şüphe düşerdi içime. Şüphe uyandıracak şeyler sezerdim bence.
Beni arar mı sizce? En azından aradığını görmek istiyorum. Böylesine haksız olan o iken bitişine veya bu sessizliklere sebep benmişim gibi hissetmek çok sinir bozucu.

sizin yazdığınız kadarıyla yaptığı tamamen dengesizlik..biliyorum seviyosunuz ama bazen sevginin de önüne mantık geçmelim..bu insan sizi çok yorar çok üzer çok yıpratır sürekli sürümcemede bırakır..yaşınız da küçük değil ki bunları çekesiniz..yani onun yaptığını lise öğrencisi yapmaz ya..unutmayın siz herşeyden daha değerlisiniz onun için kendinizi yıpratmayın..bırakın sizin değerinizi bilecek biriyle olun..bu çocuk oyuncağı değil çok seviyorum deyip ertesi gün sessiz kalmak ilgilenmemek..bırakın üzmeyin kendinizi.evet bitse üzüleceksiniz ama bir gün iki gün bir ay üzülün hadi olmadı bir yıl..ama inanın bütün ömür üzülmekten daha iyidir..daha fazla üzüp yıpratmayın kendinizi..

canım aramamm en öncelikli yapman şey vee sevgilin dediğin kişide niyeti biraz garip geldi bana

2..5 ayda evlenme teklif ediyor sonra aramıyorr insan evleme teklifi etiigi kişiyi aramaazmı ne şaçamalık sankii bii idadaya girmiştee bak ben yaaprım bi kıza evlemnme teklifi ederim gibii

reddetmen en büyük dogruu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…