Ne Bu Şimdi?

aynı yerde çalışıyor olmak dezavantaj her an görmüyorum,sadece yemek saati,çünkü onun odası 2 kat üstte ama onu görünce kalbim çarpıyor heyecanlanıyorum kahroluyorum,ne akdar sevdiğimi hissediyorum. Fakat sabredeceğim, mantığımı öne almanın zamanı Bu işin sonu ne olur bilmiyorum ama en azından pişman olsun,yaptıklarının hata olduğunu farkedip peşime düşsün istiyorum

Hatan ne biliyormusun?: çocuğun dengesizliğine ayak uydurmaya çalışıyorsun..o da alışmış kullanıyor gel deyince gel, git deyince git...bırak o sana ayak uydursun ki zaten seviyorsa uydurur Şekil-a(sen) da görüldüğü gibi.

Haklısınz kesinlikle, fakat ben de acaba fedakarlığımı farkedip kendine çekidüzen verir mi,kıymet bilir de hatasını anlar mı haksızlık ettiğini idrak eder mi diye düşünmüştüm.
Ama insnalar 7sinde neyse 77.sinde de o. Bir kere daha tescillendi. Artık saldım çayıra Mevlam kayıra. Tek dileğim pişmanlık 4 bir yanını sarar da deliler gibi arar beni.

Bence boşver gitsin.

Şimdiden böyle dengesiz davranandan ne iyi bir eş, ne de iyi bir baba olur...

arkadasin biri yazmis.. sizinle ciddi düsündügü icin, sizde suan olmaz dediginiz icin böyle davraniyo olabilir diye.. katiliyorum..
Sizinle gelecege yönelik planlar kuruyosa, sizde agirdan aliyorsaniz sevmediginizi, onun kadar ciddi olmadiginizi düsünebilir..

aslında iyi biri,elinden dilinden kimseye zararı olmaz ama işteiyi olmak yetmiyor,kimileri böyle karşı cins ilişkilerinde sınıfta kalabiliyor demek ki.

Bakalım gelecek günlerde ne olacak. Ama evlilik konusunda ciddiyetsiz veya çekimser davrandığımı düşündüğünü asla sanmıyorum,çünkü bununla ilgili bi ima.da dahi bulunmadı,ve hatta evlenme isteğimi vurguladım. Tersini algılayacağı birşey yapmadım,4-5 ay ileriye atarken sebebinibelirttim.

Beni sevmediğine kesin kanaat geitrsem herşey kolay oalcaktı. Ama böyle gel-gitleri beniçok yordu .

Erkekler ise, dayanıklı ve sağlam kadınlarla birlikte olmak, en azından kendi iç dünyalarıyla barışık olanları tercih ediyorlar.

Zerre geri adım atmayacağım, ama gerçekten seviyorsa bu gidişatı düzeltmek için adım atar. İnşallah arar ben de açmam,o zaman anlar.

Seviyorum hala bunlara rağmen, ama ne yalan söyliyim burnu sürtünsün istiyorum :)

bi gelisme varmi canim? merak ettim..
aradimi hic?

Evet canım tam da bu sabah aradı :)Çokk şaşırdım,o da gurur yapar aramaz diyordum ama aradı. Birşeyleri toparlamaya -sıcak bi sohbet oluşturmaya çalıştı. Ben de soğuk davranmadım ama hemen yelkenleri indirmedim suya.Seviyorum onu yaa,hiç böyle aklım başımdan gitmemişti daha önce :S Kara büyü mü yaptı nedir bilmem. Biara da dikaktli baktı bugün bana,ben bakmadım ama farketim off of

ooo süper.. hadi hayirlisi.. insallah hersey gönlünce olur... nazmi yapiyo ne

O mu? Hele bi yapsın da göreyim Valla ilerde ne olacağına dair en ufak fikrim yok. Hüsranla bitecekse şimdiden bitsin- kalbime gömerim gider mecburen..

[ı][sıze="3"]şahsi fikrim şu ki : Siz herşeye eyvallah der, peşinden koşarsanız o sizi daha çok parmağında oynatır..
Biraz kendi istediğinizi yaptırın yahu!
Ne bu arayınca aç canım cicim, aramazsa sus bekle! Sizin de bir gururunuzun olduğunu biliyoruz. Bu kafayla giderse oda kalmayacak..
Ağırlığınızı hissettirin ben böyle yapamam deyin. Ne ki sizi aramamasına engel, ortadan kaybolmalar?
Siz herşeye amenna dediğiniz için o şahıs daha çok kafasına göre yaşar bu ilişkiyi.. Yada adına ne diyosa..
[/sıze]
[/ı]

O mu? Hele bi yapsın da göreyim Valla ilerde ne olacağına dair en ufak fikrim yok. Hüsranla bitecekse şimdiden bitsin- kalbime gömerim gider mecburen..

canim benim ileriye dönük hic birimiz bilemez ne olup ne olmayacagini..
kaderinde kismetinde varsa öyle yada böyle zaten olur.. dert etme herseyi akisina birak..

Ona olan sevgimde hiçbir eksilme yok ama malesef taktik gerekiyormuş bunu anladım.

Malesef sürekli sevgi göstermek insanı 'şımartabiliyor'muş. Ben aramakla ne kadar sevgimi gösterirsem o kadar kıymetini anlar birşeylerin sanıyordum ama tersini uygulamak lazımmış. Şimdi daha temkinli davranıyorum,eksi ve artı kutupları dengelemeye çalışıyorum.:)
Mesela okuduğum kadarıyla evli çiftlerden birinin her gün cinselliği istemesi bile işin heyecanını bozabiliyormuş, bazen mesafe-tatlı uzaklıklar gerekliymiş.

Erkeklerle kadınların mantıkları - kalpleri farklı çalışıyor gerçekten,bunu göz önünde bulundurmak lazım.

seni seviyorum demedi kaç zaman geçti,1 aydan fazla. Özledim dedi 1-2 defa ama o kelimeyi bekliyorum nedense. O bana mesafe koyduğu zamanlarda bile ben söylüyordum,şimdi ben de inat ettim o demedikçe asla demiyorum,10-15gündür.

Sizce bunu beklemek hakkım mı değil mi? Tamam o 2 kelimeyi bolca söyleyip hakknı veremeyenler var ama taktım bunu kafaya nedense, daha önce hiç takılmazdım böyle şeylere.Akıl verin kızlar. Ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…