sizin yazdığınız kadarıyla yaptığı tamamen dengesizlik..biliyorum seviyosunuz ama bazen sevginin de önüne mantık geçmelim..bu insan sizi çok yorar çok üzer çok yıpratır sürekli sürümcemede bırakır..yaşınız da küçük değil ki bunları çekesiniz..yani onun yaptığını lise öğrencisi yapmaz ya..unutmayın siz herşeyden daha değerlisiniz onun için kendinizi yıpratmayın..bırakın sizin değerinizi bilecek biriyle olun..bu çocuk oyuncağı değil çok seviyorum deyip ertesi gün sessiz kalmak ilgilenmemek..bırakın üzmeyin kendinizi.evet bitse üzüleceksiniz ama bir gün iki gün bir ay üzülün hadi olmadı bir yıl..ama inanın bütün ömür üzülmekten daha iyidir..daha fazla üzüp yıpratmayın kendinizi..
Hatan ne biliyormusun?: çocuğun dengesizliğine ayak uydurmaya çalışıyorsun..o da alışmış kullanıyor gel deyince gel, git deyince git...bırak o sana ayak uydursun ki zaten seviyorsa uydurur Şekil-a(sen) da görüldüğü gibi.
Zerre geri adım atmayacağım, ama gerçekten seviyorsa bu gidişatı düzeltmek için adım atar. İnşallah arar ben de açmam,o zaman anlar.
Seviyorum hala bunlara rağmen, ama ne yalan söyliyim burnu sürtünsün istiyorum :)
O mu? Hele bi yapsın da göreyimValla ilerde ne olacağına dair en ufak fikrim yok. Hüsranla bitecekse şimdiden bitsin- kalbime gömerim gider mecburen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?