- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Normal istiyodum bassindan beri inşAllah olacak:)Normal yapcan yani
Ne ugrasiyon bacim sezeryan yapaydin ya
Ha yok bedenen yetişkin bir kadından farksizmisim herseyim doguma uygun çıktı:)
Ay inşAllah ama Allah korusun kordon dolanmasu sonra kaka yemesi felen korkutuyor çoook
Bence Bebek o yola girdikçe sende ıkınma hareketi oluyor, 1 hafta beklemeyecek gibisin . en hayırlı Zaman'da gelsin inşallah :)Amiin Allah bu yoldaa bekleyenlerin kollarını bos bırakmasın peki sizce suan hala devam ediyor alt tarafı ikinma hareketi sizce niye oluyo kafasimi yoksa acilmami oluyor?
Hollandada belirli saate kadar kaliyorlar. Bütün gun degil. Yatili hic kalmiyorlar. Gunde 4 yada 5 saat falan. Sabah gelip oglen gidiyorlar. Yada oglen gelip aksam geliyorlar.Evet gercekten cok güzel. Bizim burda dogumdan önce ve dogumdan sonra ebe gelebilir tabi istersen önceden kendin istedigin ebeyi ayarliyorsun. Ama sende yatiliya kalip temizlik yapmiyor. Muayene ediyor karnina bakiyor bebegi yikamayi gösteriyor. Dpgumdan sonra her gün geliyor ikinci hafta her iki günde bir sonrs gitdikce azaliyor. Bebek 6 ay olana kadar gelebilir ebe. Ama ben gerek duymadim ebem 10 defa geldi. Ücretleride sigorta ödüyor kendim ödemedim yani. Kasinin isini kolaylastiriyor tabi ama hollandaki de iyimis yani
Ben de normal doğum yaptım eğer kendine inanırsan gerçekten yapabilirsin :)Normal istiyodum bassindan beri inşAllah olacak:)
Amin çok çok teşekkür ederim orda bekleme odasindayken kadının biri rezene ic hemen a cilirsin çocuk sıkıntıya girmez dedi esimde Allah korusun kalbine bişey olur dedi sizce? Bukadar yaklamışken korkuyorum
Dogumlarin sadece % 10nunda nisan gelir şeffaf sıvı sizin suyunuz. Anlaşılan biranda değil azar azar gelecek suyunuz bu aşamada suyunuz yeterli mi değil mi onun takibini yapmanız lazım allah muhafaza bebis içeride susuz kalmasınNe bilim o gelmezse inandırıcı gelmiyor gibi ama uzun günlerdir seffaf beyaz parlak akintim geliyor o ne ki doktor 1 haftayı bulmaz ama bulursa suni veririz dedi Allahiiim
Hollandada belirli saate kadar kaliyorlar. Bütün gun degil. Yatili hic kalmiyorlar. Gunde 4 yada 5 saat falan. Sabah gelip oglen gidiyorlar. Yada oglen gelip aksam geliyorlar.
1 hafta yada 10 gun. 3 yada 4 gunu bedava gerisi sigortana bağlı olarak indirimli ucretle kaliyorlar.
4 gunden sonra 4 yada 3 gun dahaya 80 euro mu ne odemsiti. Yanlis hatirlayabiliyor olabilirim.
İnşallah canım hiç aklını bulandırma eğer sağlık açısından bir sorun yoksa elbette normal doğum en güzeliNormal istiyodum bassindan beri inşAllah olacak:)
Hastahane daha iyi olurBugün hastaneye gittim 3 cm mis yatisini yapalım mi dediler isyersende cuma günü gel suni ile hemen dogurursun dediler sizceeeeee??? Aciiiiil
Kendi sancını bekle ama tetikte ol. Suni sancı cok matah birşey değilBugün hastaneye gittim 3 cm mis yatisini yapalım mi dediler isyersende cuma günü gel suni ile hemen dogurursun dediler sizceeeeee??? Aciiiiil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?