ne bu?

Ay inşAllah ama Allah korusun kordon dolanmasu sonra kaka yemesi felen korkutuyor çoook

Kotuyu cagirma ya pozitif dusun, bebegini de kendini de Allaha emanet et, birsey olmayacak insallah. Yeter ki ebelerin talimatlarini dinle ve dogru uygula.

Bu arada dogum sancisi cekerken edilen dualar kabul olurmus bol bol dua et :)

Amiin Allah bu yoldaa bekleyenlerin kollarını bos bırakmasın peki sizce suan hala devam ediyor alt tarafı ikinma hareketi sizce niye oluyo kafasimi yoksa acilmami oluyor?
Bence Bebek o yola girdikçe sende ıkınma hareketi oluyor, 1 hafta beklemeyecek gibisin . en hayırlı Zaman'da gelsin inşallah :)

37 haftada 3 cm acilmam vardi 6 saat sonra 9 a cikti ne su ne nisan tek belirti sanciydi ama zorunlu sezaryene girmistim Allah bi avazda kurtarsin kardesim :))

Hollandada belirli saate kadar kaliyorlar. Bütün gun degil. Yatili hic kalmiyorlar. Gunde 4 yada 5 saat falan. Sabah gelip oglen gidiyorlar. Yada oglen gelip aksam geliyorlar.
1 hafta yada 10 gun. 3 yada 4 gunu bedava gerisi sigortana bağlı olarak indirimli ucretle kaliyorlar.
4 gunden sonra 4 yada 3 gun dahaya 80 euro mu ne odemsiti. Yanlis hatirlayabiliyor olabilirim.

Amin çok çok teşekkür ederim orda bekleme odasindayken kadının biri rezene ic hemen a cilirsin çocuk sıkıntıya girmez dedi esimde Allah korusun kalbine bişey olur dedi sizce? Bukadar yaklamışken korkuyorum

Rezene,adaçayı,şerbetçiotu östrojen hormonunu arttırır doğum başlar.
Bana öyle denilmişti sakın tüketme diye.
Bir arkadaşım adaçayı içti çocuğu doğurdu erken doğsun istedi diye,yapma sen bebek ne zaman gelecekse gelsin.

Ne bilim o gelmezse inandırıcı gelmiyor gibi ama uzun günlerdir seffaf beyaz parlak akintim geliyor o ne ki doktor 1 haftayı bulmaz ama bulursa suni veririz dedi Allahiiim
Dogumlarin sadece % 10nunda nisan gelir şeffaf sıvı sizin suyunuz. Anlaşılan biranda değil azar azar gelecek suyunuz bu aşamada suyunuz yeterli mi değil mi onun takibini yapmanız lazım allah muhafaza bebis içeride susuz kalmasın

Çare hekimler. Sakın gitmemezlik etme. Çocuğun söz konusu sonuçta. Ofa da gidicrksin pufa da.

Hmmm anladim simdi. Böylesi genee daha iyi en azindan yeni dogum yapmis olan kadan yalniz kalmaz

Bugün hastaneye gittim 3 cm mis yatisini yapalım mi dediler isyersende cuma günü gel suni ile hemen dogurursun dediler sizceeeeee??? Aciiiiil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…