- Konu Sahibi sevilay1984
-
Bugün hastaneye gittim 3 cm mis yatisini yapalım mi dediler isyersende cuma günü gel suni ile hemen dogurursun dediler sizceeeeee??? Aciiiiil
Ciddimisin?Evde olmaktansa hastanede olman daha mantıklı
Evet ama doktor dogumun başlamış 3 cm acilman var dediyarı yaşımdasın nerdeyse suni yada değil her türlü normal çatır çatır doğurursun doktor takibe aldığında mı dedi bunları.sakın sezeryana filan girme daha bu yaşta ben bebeğin gelceği anı hissedebileceğini de düşünüyorum.ama şu var 37 hafta da yalancı sancılar da olabiliyor.
Ciddimisin?
eğer riskin yoksa bekle derimBugün hastaneye gittim 3 cm mis yatisini yapalım mi dediler isyersende cuma günü gel suni ile hemen dogurursun dediler sizceeeeee??? Aciiiiil
hastane de de hastane mikrobu var.Evet ama doktor dogumun başlamış 3 cm acilman var dedi
bi arkadaş böyle yazmış.böyle alttan açılcakmıs gibi baskı mı oluyor benim öyle oldu 3 gün sonra suyum patladı dogum yaptım
Evet ama doktor dogumun başlamış 3 cm acilman var dedi
Evet evet nisanim geldiböyle alttan açılcakmıs gibi baskı mı oluyor benim öyle oldu 3 gün sonra suyum patladı dogum yaptım
InsAllah aminsancı oldugu zaman agrı olmayabılır kı benım sancım varmıs ama hıc agrım yoktu
bıde sabah bıraz cok beyaz bı akıntı gelmıstı seffaf gıbı aslnda
öglen 11 dede suyum patladı bence sen doguracaksın
İyi de bu gelen senin suyun. İlla fos diye boşalmaz. Doğum başlamış doktora gidin 1 saatte bile 10 cm acılanlar var.Akintim hep var az az sürekli geceden sabaha bir avuç kadar oluyor ama beyaz seffaf öyle sumugumsu felen degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?