çok üzüldüm canım yaa...
kaç yıldır korunmuyorsunuz ve olmuyor acaba????????
cok kaba bir tarif kusura bakmayın ama bu bir hastalık dikkatinizi cekerim ve biraz uslübünü kibar tutun derim :mymeka: :mymeka:ksırsın diyor doktorlar yanlış anlamadıysam ama nedeni bilinmyormuş oylemi.bence başka doktorada görün ......
ksırsın diyor doktorlar yanlış anlamadıysam ama nedeni bilinmyormuş oylemi.bence başka doktorada görün ......
Gonulyarasi asilama ya da tup bebek dusunuyor musun? Bende de ayni sorun var eylulde asilama yaptiracagim.
Kızlar doktor değiştirmem şart tüp bebeği şimdilik düşünmüyoruz aşılama olabilir,ama aşılamadan önce iğne tedavisi var onu olacam herhalde bu iğne her yere vuruluyo kola bacağa göbeğe....Offff bazen düşünüyorum da niye bizimkide başkaların ki gibi kendiliğinden olmuyo diye....Sonrada aklım başıma gelkiyo bunun bizim için bi imtihan oldugunu düşünüyorum isyanda etmek istemiyorum...Rabbim hiç bi evi çocuksuz bırakmasın kızlar vallla çok zor ben eşimle çok mutluyum ama çocuksuz bi evlilin bomboş anlamsız oldugunu düşünüyorum....İnanın sorunun bende olduğunu çocugun hiç bi zaman olmayacak deseydiler eşimden boşanırdım her kadın anne olmak istediği gibi her erkekte haklı olarak baba olmak ister eşimi bundan mahrum etmek hiç istemem.....:çok üzgünüm:
benim basıma gelen bir seyi anlatacagım arkadaslar uzun bir tedavi dönemi üc defa asılama hic biri tutmadı yedi yıl gecti gezme niyetiyle gittigimiz kayserideki bir evde beni yaslı bir teyzeye götürdüler teyze ebe gibi bir sey kadın rahim karından muayane etti ve bana rahimin cok asagıda oldugunu böyle hamile kalamayacagımı kalırsamda düsük yapacagımı söyledi gercektende dör bes gün gecer sonra kanamam olurdu yaptıgım tahlilerde ise ikinci cizgi cok acık sekilde cıkardı ben heralde hormonlardan dolayı derdim
teyze karından cok rahat bir sekilde majas yaparak sıcak su ve sabun yardımıyla rahimi yukarı kaldırdı ne kadar rahatladım anlatamam bel agrılarım gecti bazı dönemlerde kasıklarımda cok agrı olurdu o gecti
ve o ay hamile kaldım ama yedi ay yatarak ve bebegim erken dogum yüzünden kaybettik sonra iki yıl gecti bu sefer ben gittim o teyzeye yine o ay hamile kaldım gene yatarak 8 ay ve kızım geldi dünyaya onuncu yılda
doktorlara bakarsan bende ve esimde hic bir sorun yok ama bebekte yok doktorlar sen bu ay kesin hamilesin derdi cogu zaman ama yok sebebi bilinmeyen infertile kadar kötü hic bir sey yok herseyiniz normal ama olmuyor bence güvenilir kislerden böyle seyleride deneyin
tabi bunu para icin yapan sahte doktorlardan ve ebelerden uzak durun
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...bepsiz-infertilitelilerin-paylasim-alani.html
Konuyla ilgili bir başka başlık. Buraya da bir göz atabilirsiniz. a.s.
canım dikkat edersen konuyu önce ben açmışım...
sağol canısı...
Göz atabilirsiniz demiştim , isterseniz yani. yerimseniben a.s.
İnşallah sebepli sebepsiz herkes bir an önce hayırlısıyla hamişş kalır. :Saruboceq: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?