Bizim okulda normal tel taktıran birisine sordum ne kadara yaptırdın diye 5 bin tl dedi dondum kaldım bizde ne gezer o kadar paraaya canım kulagında ne var ALLAH aşkına kepçe falan değil yanı resıme bakıyorum bunun neresı kepçe sen dişlerın için ıyı bır doktora gıt gerekırse şeffaf tel taksınlar 1 sne olsun 2 sne olsun sen bu dişleri bı ömür boyu kullanacaksın
Evet herkes sürekli bir açık arıyorlarr birşey buldukları zamann acımasızca dalga geçip gurur kırıyorlar.Onlarındaa kusurları varr ama ben dalga geçmek bir yana neden böyle diye sormam bilee kırılır üzülür diye. DüşüncesizlerrCanım öncelikle dalga geçenlere kulak asmicaksın. Okulda maalesef böyle insanın moralini çok bozan dengesiz şahsiyetler var. Bende lise yıllarımda çok fazla eleştiriye dalgaya maruz kalıp canımı sıkardım ama şimdi düşünüyorumda çok gereksizmiş.. Dert ettiğin herşeyin çözümü var. Kulakların çok rahatız ediyorsa saçların açık dolaşıp kapatma imkanın olur ya da ameliyatla düzeltiyorlar olmak istemiyorum demişsin ama çok rahatsızsan iyi bir doktorda olup bu sorunu çözebilrsin. Dişlere gelice tel taktırmanı tavsiye edeirm çok fazla bi sorun yok gibi max 1 yılda belki inci gibi dişlere sahip olabilrsin. Bu yaşta dişlerini çektirip kestirip düzelttirmeni tavsiye etmem yaşlanınca yapılıcak zaten yazık etme sağlıklı dişlerine
Dişimi görüntüsünden çok konuşmamı engellediği için yaptırmak istiyorum aslında. S leri söylerken dilim sığmıyor ağzımaa neden acaba :26: Üst dişle ön dişlerim arasındaki aralıktan taşıyor sessiz kelimesini kullanamıyorum artık sizin konuşurken diliniz alt dilinize değiyor diimi bende sessiz derken mesela nasılsın derken üst dişimee değiyor.insanlar kendi tiplerine baksın bi once senin kepce kulak dedigin o kulaklara sahip olan unluler var dunya hayran onlara
jennifer garner gibi
dis konusunda eger suan durumunuz yoksa ilerisi icin dusunebilirsin ya benimde dislerim istedigim gibi degil tel taktırmayı dusundum ama oyle gezmekde isime gelmedisonra aman bosver ya dedim oda benim bir ozelligim olsun mesela burnumuda hic begenmem fazla buyuk geliyor ama kendimle dalga gecerim resimlerde burnum kocaman cıkıyor suna bak ya derim insanların seni kulakların veya dislerin yuzunden kırmalarına izin verme onlar sana kepcesin dediginde gul gec ilerde para durumunuz duzelirse dislerine ozaman tel taktırabilrsin seffaf tellerde var cunku
Evet çenem dar sanrıımDişlerine ortodonti tedavisi ancak iyi gelebilir. Onu da devlet hastaneleri yapmıyor. Yani şu şekilde yapıyor. İsmini yazdırıyorsun o tarihten 4 5 yıl sonraya gün veriyorlar ve o zamana kadar 18 yaşını doldurmuş olursun heralde. 18 yaşından büyüklere yapmıyorlar. Ama çene gelişimini bitirdikten sonra yani 18 yaşını doldurduktan sonra porselen diş yaptırabilirsin. Senin ağzında çok küçük büyük ihtimalle çene problemi yaşıyorsundur ağzını açıp kapatırken mesela ses geliyo olabilir. Bunu çözmenin tek yolu da ortodonti. Yada belki sadece çenen için Fizik tedavisi..
senin goruntuden oteye konusmanda da farklılık yarattıgı icin yaptırmak istiyorsun anladım zaten goruntu olarak oyle kotude gorunmuyor..kompozit dolgu olabilir belki ama sigorta karsılıyormu bunu
Evet çenem dar sanrıımPorselen diş nasıl oluyorr ? Bide benim gülerken bilee dudaklarım kendini zorluyorr ters dönüyor nerdeyse budamı çene darlığından fizik tedavisini nerde olabilirim ?
Bu ne işe yarıcakki :44:Fizik tedavisi çok kesin bir yöntem değil. bazı diş hastanelerinde olabiliyor. Ama zaten yapılan şey şu. Uzanıyorsun bir sağ tarafına makina geliyor sıcak üflüyor. Bir sol tarafı işte bu. al kurutma makinasını hafif hafif tut :) aynı şey :)
Teşekkür ederimm zaten sabahtan beri bant takmıştım şimdi çıkardımmmTel taktir babanin dedigi dogru.ayrica kulaga bant takmayla duzelseydi bu ameliyatlar hic olmazdi inaayin boyle seylere.gecmis olsun canim.
Hic biride cözümsüz sorunlar degil.Teknoloji cok gelisti.Öyle güzel disler yapiyorlar ki.insan sasiriyor.kepce kulagin ameliyatida var üstelik.Benim kaynim yakinda kizinin kini yaptiracak.Gerci kizi 7 yasinda.ama olmayacak seyler degil.Dalga gecenlere aldirma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?