Evet gerçekten ben de şaşırıyorum. Canım acıyor diyoeum ya üstümğ örtüyor ya kalın giyin diyor böyle olmaz diyorum ben sağlık hakkında birşey bilmiyorum diyip diğer odaya çekiliyor.Esinizin psikolokisi saglam degil sanirim. Bir hastalik vardi burada ogrenmistim. Duygu durum bozuklugu olarak geciyor. Acaba byyle bir hastaligimi var tam olarakta bilemiyorum hastaligi tahmini sadece.
Can cekisen hamile kadina da bon bon bakmak ne biliyim.. cok tuhaf.
Çocuk yapmaya karar verdiğimizde böyşe değildi. Hamileliği öğrenmeden önce başladı. Herşeyden şikayet eder oldu. İşinden 20:30 da çıkıyor nedem daha erken çıkmıyormuş neden maaşı buymuş başka yer bakalım diyorum niye bakayım ki falan . Hayır ben de hiç kolay bir hayat yaşamadım ama birden değişmesi bana normal gelmiyor. Doktora da götüremiyorum. İçim de yanıyor zaten . Kiminle dertleşip kiminle birlik olucam da eşim ile ilgili soruna derman arııyıcam ??!Eşiniz deli gibi geldi bana doktora gitse bişeyler çıkacağı kesin de
Böyle bi adamdan çocuk yapmak niye ben anlamadım
Bi yanda boşanmayı teklif edecek kadar tükenmişsiniz
Ama bi ömür başında durmanızı gerektirecek bi iş yapıp hamile kalıyosunuz
Sonradan olan bir durum yani bu öyle mi? Bu süreçte olağandışı bir şey yaşadı mı eşiniz? Öncesinde tamamen normal miydi? Nekadarlık evlisiniz acaba? Bence eşinizi bir doktora gitmeye razı etmelisiniz. Aksi taktirde ne yaşadığınızı tam olarak bilmesem de çok üzüleceğinizi görebiliyorumÇocuk yapmaya karar verdiğimizde böyşe değildi. Hamileliği öğrenmeden önce başladı. Herşeyden şikayet eder oldu. İşinden 20:30 da çıkıyor nedem daha erken çıkmıyormuş neden maaşı buymuş başka yer bakalım diyorum niye bakayım ki falan . Hayır ben de hiç kolay bir hayat yaşamadım ama birden değişmesi bana normal gelmiyor. Doktora da götüremiyorum. İçim de yanıyor zaten . Kiminle dertleşip kiminle birlik olucam da eşim ile ilgili soruna derman arııyıcam ??!
Benim o kadar sabrım kalmadı. Ömrüm kaçmakla geçti zaten. Ailemin şiddetinden kaçop duruyordum. Her duygum eksik. Biliyor musunuz daha 22 yaşındayım.Seni kendime cok yakin hissetim canim benim ailemde herkesren daha beterini bama yasattilar sen saglikla evladini eline al once bu siradad kenarda para biriktirebiliyorsan biriktir azar azar cocugun 6 ayini gecirsin elle gelicek hale gelsin baktin kocan ayni davranislarda kicina tekmeyi vur kadin siginma evine gidersin olmadı çalışır evladidinada kendine bakarsın bakıcı bulup Allah yardim cin olsun insallah(((
5 aydır evliyiz. Doktora gitmiyor. Zorladığımda da bilekleri çok sıkıyor ben de üstelemiyorum. Zaten kalbimi para parça etti. Bedenime de zarar veriyor. Bir de sürekli git çalış diyip durdu. Ağlamadığım gün kalmadı artık. Ailemden sonra bir de bu. Bana o kadar iyi ve anlayışlıydı ki bir aptala döndü. Allah beni görmezlikten geliyor sanki. Onca kaza geçirdim bilmeden , ama hiçbirinde de ne ağır hasar ne de ölümle yüzleştim. Üstüne bir de ruhumun acısı. Benden ne istiyor ?? Ona olan inancımı bu şekilde yitiriyorum. Ne zaman bir duruma şükretsem o durum 10 dk içinde bozuluyor ve tepetaklak oluyorum. 2 saniye gülsem hemen ardında beni üzecek bir haber alıyorum. Eşimin böyle olması da artık Allah'ın bana cezası sanki.Sonradan olan bir durum yani bu öyle mi? Bu süreçte olağandışı bir şey yaşadı mı eşiniz? Öncesinde tamamen normal miydi? Nekadarlık evlisiniz acaba? Bence eşinizi bir doktora gitmeye razı etmelisiniz. Aksi taktirde ne yaşadığınızı tam olarak bilmesem de çok üzüleceğinizi görebiliyorum
Bu nasıl bir yorum? Bir fikir çıkar diye yazıyorum buraya tuz basıyorsun resmen. Ayıokonu sahibi önceden böyle değildi demişsiniz de allaşkına önceesi epi topu 3 ay 3 ayda adam mı tanınır 1 sene bile olmadan hamile kalmak çok saçma neyse olan olmuş adam daa seme herhalde aldın başına belayı
Lütfen böyle düşünmeyin. Yaşadığımız her şey bir sınav. Maalesef ki bu sınavlar bazı insanlar için çok daha ağır oluyor. Dünya adaletli değil. Ama hamilelik içinde çok acele etmişsiniz yaa :/ problem psikolojik mi yoksa adam doğal kırık mı? Yani psikolojik olduğunu düşündüren ne yapıyor? Bön bön bakması kalpsizliğinden de olabilir yani.5 aydır evliyiz. Doktora gitmiyor. Zorladığımda da bilekleri çok sıkıyor ben de üstelemiyorum. Zaten kalbimi para parça etti. Bedenime de zarar veriyor. Bir de sürekli git çalış diyip durdu. Ağlamadığım gün kalmadı artık. Ailemden sonra bir de bu. Bana o kadar iyi ve anlayışlıydı ki bir aptala döndü. Allah beni görmezlikten geliyor sanki. Onca kaza geçirdim bilmeden , ama hiçbirinde de ne ağır hasar ne de ölümle yüzleştim. Üstüne bir de ruhumun acısı. Benden ne istiyor ?? Ona olan inancımı bu şekilde yitiriyorum. Ne zaman bir duruma şükretsem o durum 10 dk içinde bozuluyor ve tepetaklak oluyorum. 2 saniye gülsem hemen ardında beni üzecek bir haber alıyorum. Eşimin böyle olması da artık Allah'ın bana cezası sanki.
Esinizin psikolokisi saglam degil sanirim. Bir hastalik vardi burada ogrenmistim. Duygu durum bozuklugu olarak geciyor. Acaba byyle bir hastaligimi var tam olarakta bilemiyorum hastaligi tahmini sadece.
Can cekisen hamile kadina da bon bon bakmak ne biliyim.. cok tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?