Ne Çözüm Var Ne De Sabır !

Evet gerçekten ben de şaşırıyorum. Canım acıyor diyoeum ya üstümğ örtüyor ya kalın giyin diyor böyle olmaz diyorum ben sağlık hakkında birşey bilmiyorum diyip diğer odaya çekiliyor.

Siz ilk görüstügünüz gün mü evlendiniz? Yani hic tanimadiniz mi huyunu anlamadiniz mi nisanliyken? Bana sanki birsey yapmak istiyor ama kendini geri cekiyor gibi geldi. Yani agrim var diyorsunuz, üstünüzü örtüyor veya iyi gitmeyelim doktora dediginiz zaman öyle annelik mi olur diyormus. Adamin bir derdi sorunu var ama ne? Psikologa git yerine ikiniz beraber gitmeyi teklif edin. Hamile oldugunuzu söylediginizde tavri nasildi?

Ya bu forumda takila takila ne kadar erkek çesidi cinsi varsa gördüm heralde diyorum sonra al bir cins daha.

Allah yardımcınız olsun. eger evli kalmak istiyorsan erkeklerden çok şey beklemeyeceksin. malesef erkekler bencilliğin kitabını yazıyorlar

Benim o kadar sabrım kalmadı. Ömrüm kaçmakla geçti zaten. Ailemin şiddetinden kaçop duruyordum. Her duygum eksik. Biliyor musunuz daha 22 yaşındayım.
seni çok iyi anlıyorum bende daha 23 yaşındayım ama ruh yaşını sorsam 40 derim bak çok klasik gelecek ama güçlü ol sabret lütfen bende ailemden çekmedi gün kalmadı sonra koca eline gittim rahatlarim diye oda bâna hizmetçi muamelesi yaptı kv lere falan bende en fazla 2 yil dayandı şimdi babam lara geldim babam lar istemiyorlar beni sanki cok ta umrumda devlet bana var en fazla koyarlar kovsalrda kadın siginma evine giderim yada ev kiralrim başkalarınınssürekli beni uzmesindense kendi ayaklarımın üstünde dururum canim benim(

Yumuşak mizaçlı, naif bir insansınız anladığım kadarıyla. Maalesef içe kapanmak yahut öfkelenmek çözüm olmuyor, yıpratıyor. Sağlam durun tavırlarından mümkün olduğunca etkilenmediğinizi hissettirin. O bir yol bulmuş kendince.

Hamileliğiniz hayırlı olsun.

22 yaşındasın daha 5 aylık evlisin bile isteye gebe kaldin.5 aydır evliyken planli cocuk yaptin,bravo.daha adamı tanımadan etmeden.hastalıgini gizlemis iste simdi ortaya cıkmıs bari baska cocuk yapma.

Bence eşinizin neşesi yerindeyken ona içinizi samimiyetle dökün. Çok üzülüyorum bu duruma diyin. Ama sakin ve mümkünse sadece gözlerinizden yaş süzülerek yani hıçkırarak ağlamadan sessiz ağlayarak anlatın. Ne yapalım sence çözüm ne diyin ona. Benim de hatam varsa söyle olabilir ben de insanım diyin.

22 yaşındasın daha 5 aylık evlisin bile isteye gebe kaldin.5 aydır evliyken planli cocuk yaptin,bravo.daha adamı tanımadan etmeden.hastalıgini gizlemis iste simdi ortaya cıkmıs bari baska cocuk yapma.
İki seneye yakın görüştük eşimle. Kendisinin yaşı da 31 , anne babası da 70 in üstünde olduğu için düşünmüştük ama son zamanlarda farklı davranöaya başladı sadece. Bir çözüm aramak için sizlerle paylaştım özel durumumu ve böyle alaycı, azarlayıcı tavır sergilemeniz de bana sağlıklı gelmedi. Bu yüzden yorumunuzu ciddiye almıyorum, teşekkürler.

Bahsettiğiniz gibi davranmaya çalışıyorum. En ufak sorunlar hatta kendim yarattığım bir sorun olsa bile karşıma alıp insan gibi konuşuyorum. Ama ne zaman uzun uzun sakince kendimi açsam ertesi gün kurduğum cümlelerin bir tanesi dahi aklında kalmıyor. Erkeklerin aklı böyle mi çalışıypr bilmiyorum ama her insanın bir öncelik sırası olmalıdır değil mi ?

Cok.co

Ben uzuluyorum burda sizler gibi genc arkadaslarin yazdiklarina.
Bekarkende sıkıntılar cekmissiniz,keske evlilikte yuzunuz gulseydi.
5 aylik evliymissiniz de daha.Hayirlisi hakkinizda ne diyecegimi bilemedim

Esiniz bencillik mi yapiyor yoksa bir hastaligi mi var tam anlayamadim.Tuhafiniza giden neler oldu baska?Diger insanlarla iletisimi nasil?Acaba hamilelik nedeniyle hormonlarinizin durumundan oturu ilgiye daha fazla mi ihtiyaciniz var?Kisiligi surekli degisiyor mu?Memnuniyetsizlik ve surekli fikir degistirme var mi ?

Evet senin ciddiye alman gereken sen aci cekerken esinin sapsal gibi yuzune bon bon bakmasi,o yuzden ciddiye alip almaman hic umrumda degil acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…