6 yıl önceki bir mevzuyu mu dile getirdiniz tekrardan aradan 6 yıl geçmiş açmanın bir manası yoktu aslında ama eğer size karşı tavır aldıysa öylesine ağzımdan çıkıverdi diyin.Ayırca bu kadar güzel olan yiyecek neymiş merak ettim şimdi.Sevgilimin en hassas olduğu konu ile ilgili.. zamanında gecerli ve yeterli sebeplerle gitmemi istemediği için tercih etmediğim sehirle ilgili durduk yerde izin verseysdin simdi birlikte gezer yer içerdik dedim. halbuki o zaman sen bilirsin ama diyerek olumlu ve olumsiz yönleri yazmıştık karari vermistik. Kisisel nedenlerimiz vardi. Ve hakliydi. Icimde kaldı biliyorum ama.
Bir sey yiyorduk ama bulunduğumuz sehirde o kadar guzel yapılmıyor. Aslında ondan konusurken 6 yıl önceki yaraya dokundum. Istemezdim ama bilincaltimda kalmis demek ki.. şimdi öyle demek istemedim hatirlatmak istemedim desem tekrar mı aklına getiririm bilemedim. Hassas olduğunu bile bile ne diye geldi dilimim ucuna
mil post: 38379369 .!.:Ustu kapalı anlatmışsın ama konu üşümesin açmayalım madem..
6 yıl önceki bir mevzuyu mu dile getirdiniz tekrardan aradan 6 yıl geçmiş açmanın bir manası yoktu aslında ama eğer size karşı tavır aldıysa öylesine ağzımdan çıkıverdi diyin.Ayırca bu kadar güzel olan yiyecek neymiş merak ettim şimdi.
Birşey olmaz canım yanlışlıkla söyledim dersin şu gizemli yiyecek nedir çok mu güzel yapılıyor.Evet yanlışlıkla 6 yıl önceki mevzuya atıfta bulundum. yapmak istememistim. Çünkü onu daha cok acitacak bir durum olmustu o zamanlar.. yapmamaliydim ama bir anda du of of..
olarak belli etmedi etmez ama içinde biriktirir..
Sevgilimin en hassas olduğu konu ile ilgili.. zamanında gecerli ve yeterli sebeplerle gitmemi istemediği için tercih etmediğim sehirle ilgili durduk yerde izin verseysdin simdi birlikte gezer yer içerdik dedim. halbuki o zaman sen bilirsin ama diyerek olumlu ve olumsiz yönleri yazmıştık karari vermistik. Kisisel nedenlerimiz vardi. Ve hakliydi. Icimde kaldı biliyorum ama.
Bir sey yiyorduk ama bulunduğumuz sehirde o kadar guzel yapılmıyor. Aslında ondan konusurken 6 yıl önceki yaraya dokundum. Istemezdim ama bilincaltimda kalmis demek ki.. şimdi öyle demek istemedim hatirlatmak istemedim desem tekrar mı aklına getiririm bilemedim. Hassas olduğunu bile bile ne diye geldi dilimim ucuna
6 yıl önceki mevzu okul mu ?? O sıralar onu çok acıtan durum ne ? Açık yazsanızda anlasak nasıl olur acaba ?Evet yanlışlıkla 6 yıl önceki mevzuya atıfta bulundum. yapmak istememistim. Çünkü onu daha cok acitacak bir durum olmustu o zamanlar.. yapmamaliydim ama bir anda du of of..
olarak belli etmedi etmez ama içinde biriktirir..
Konu sahibi bundan 6 yıl önce bir şehire gitmek istemiş erkek arkadaşı izin vermemiş haklı sebepleri varmış yemek yerken aklına 6 yıl önceki mevzu gelmiş ( yedikleri yemek kendi memleketinde güzel yapılmıyormuş)şimdi izin versen birlikte yer içerdik gezerdik demiş.Konu sahibide bunu takmış 6 yıl önceki mevzuyu nasıl açtım diye.Gercekten çok karmaşık yazılmıs..
Anlaşılmıyor malesef..
Millan bu gece formundasın yavrum. Döktürüyorsun...Ustu kapalı anlatmışsın ama konu üşümesin açmayalım madem..
Kiz yanlis soru sorduuunn6 yil önce ne olmustu ki
İkinizin de bu kadar hassas olmasına gerek yok...
Konu sahibi bundan 6 yıl önce bir şehire gitmek istemiş erkek arkadaşı izin vermemiş haklı sebepleri varmış yemek yerken aklına 6 yıl önceki mevzu gelmiş ( yedikleri yemek kendi memleketinde güzel yapılmıyormuş)şimdi izin versen birlikte yer içerdik gezerdik demiş.Konu sahibide bunu takmış 6 yıl önceki mevzuyu nasıl açtım diye.
Hassas nokta olmaktan cikarin madem üstüne konusun ve halledin.Tek hassas noktamiz bu diyebilirim üzeri hep kapalı tutulurdu. Ne bileyim üzüldü ben öyle deyince.. Ben de üzüldüm o uzulunce..
Bence deMillan bu gece formundasın yavrum. Döktürüyorsun...
Konu sahibi azıcık aç üstünü de yorum yapacak bilgi kırıntısı olsun elimizde bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?