ne dedim ben

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Sevgilimin en hassas olduğu konu ile ilgili.. zamanında gecerli ve yeterli sebeplerle gitmemi istemediği için tercih etmediğim sehirle ilgili durduk yerde izin verseysdin simdi birlikte gezer yer içerdik dedim. halbuki o zaman sen bilirsin ama diyerek olumlu ve olumsiz yönleri yazmıştık karari vermistik. Kisisel nedenlerimiz vardi. Ve hakliydi. Icimde kaldı biliyorum ama.
Bir sey yiyorduk ama bulunduğumuz sehirde o kadar guzel yapılmıyor. Aslında ondan konusurken 6 yıl önceki yaraya dokundum. Istemezdim ama bilincaltimda kalmis demek ki.. şimdi öyle demek istemedim hatirlatmak istemedim desem tekrar mı aklına getiririm bilemedim. Hassas olduğunu bile bile ne diye geldi dilimim ucuna

6 yıl önceki bir mevzuyu mu dile getirdiniz tekrardan aradan 6 yıl geçmiş açmanın bir manası yoktu aslında ama eğer size karşı tavır aldıysa öylesine ağzımdan çıkıverdi diyin.Ayırca bu kadar güzel olan yiyecek neymiş merak ettim şimdi.

Evet yanlışlıkla 6 yıl önceki mevzuya atıfta bulundum. yapmak istememistim. Çünkü onu daha cok acitacak bir durum olmustu o zamanlar.. yapmamaliydim ama bir anda du of of..
olarak belli etmedi etmez ama içinde biriktirir..

Birşey olmaz canım yanlışlıkla söyledim dersin şu gizemli yiyecek nedir çok mu güzel yapılıyor.

6 yil önce ne olmustu ki

6 yıl önceki mevzu okul mu ?? O sıralar onu çok acıtan durum ne ? Açık yazsanızda anlasak nasıl olur acaba ?

Gercekten çok karmaşık yazılmıs..
Anlaşılmıyor malesef..
Konu sahibi bundan 6 yıl önce bir şehire gitmek istemiş erkek arkadaşı izin vermemiş haklı sebepleri varmış yemek yerken aklına 6 yıl önceki mevzu gelmiş ( yedikleri yemek kendi memleketinde güzel yapılmıyormuş)şimdi izin versen birlikte yer içerdik gezerdik demiş.Konu sahibide bunu takmış 6 yıl önceki mevzuyu nasıl açtım diye.

Evet pek anlatamadim teşekkür ederim :)

Tek hassas noktamiz bu diyebilirim üzeri hep kapalı tutulurdu. Ne bileyim üzüldü ben öyle deyince.. Ben de üzüldüm o uzulunce..
Hassas nokta olmaktan cikarin madem üstüne konusun ve halledin.
6 yil önceki mevzu yüzünden dertlenmeye gerek yok olan olmuş.. Hata veya değil, istedin veya istemedin.. Artik yapacak bir şey yok sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…