Ne demek bu sözler ne olur bir yorum yapın kafam çok karışık

Sıkılmış ve bunun sizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Kısaca yan çizmeye başlamış, bağlı kalmak istememiş, rahat rahat hesap vermeden gezmek tozmak istemiş, başkalarına bakmak istiyormuş.
Sizi gözden çıkarmış sanırım.

bence ayrılmak istiyor ve bunu direk söyleyemediği için bu bahaneleri uyduruyor ,yani aslında bahane de

değil,kendince gerçeklerde olabilir ,ama başkalarına bakamıyorum demek ,bu ilişkiden sıkıldığını ,başka

aşklara yelken açmak istediğini ,erkek erkeğe çapkınlık yapmak istediğini gösteriyor ,kanı

deli ,eğlenmek istiyor ,birine bağımlı yaşamak onu sıkmış olmalı ,darılma ama tecrübelerime dayanarak

söylüyorum ,yaşı daha çok küçük ,kendince haklı yanları var ,biz kadınlar daha duygual bakarız ama

erkekler işin gırgır tarafında ..bence yol ver gitsin..

şunu demek istemiş....yeter artık bıktım 18 yaşındayım gözümü açtım seni gördüm meger bakaşlarıda varmış artık onlarada bakmak istiyorum
yaşım genç gezecem tozacam kızlara bakıcam bir kaç kişiyle çıkıcam bir sen degilsin artık sıkıldım ayrılsakmı yoksa beni bi bırak ben istedigimi yapayım olur ya belki geri sana dönerim...

ya bu saat oldu aramadı hala beklemekten sıyırıcam
arıyorum açmıyor dün en son barışmak için aradı teli suratıma kapadı
hiçbir haber yook daha önce de yapmıştı böyle sonra kendi kendine arayıp özür dilemişti
kızlar napıcam ben ya biliyorum arıcak ama bekleyemiyorum ben arayamıyorum da mafoldumben

Sürekli birlikte olmaktan sıkılmış sanırım. Yada siz öyle bir izlenim vermişsiniz ki bunun dışa yansıması olmuş. Bence sizi bu şekilde kırmasına izin vermeyin. Kuş yuvadan uçmak istiyor. Ama karar sizin.

klasik erkeke bence arama peşinden koştukça daha çok soğutursun onu biraz ulaşılmaz ol bence neden arıyan sesnin zaten anlamış değilim o sana kırıcı bi söz söylemiş tavır yapması gereken sensin bence arama ikinizde kafa dinleyin..
ilişkilerde bu birbirinin üsytüne gitme olayı çiftleri çok yıpratıyo inanki hem bide şu açıdan düşün sana o cümleleri kurmuş ve sen arıyosun çocuk demez mi tepkimi dile getirdim hala sık boğazım diye
arama arama arama korkma bi kaç gün görüşmedxin diye bişi olmaz seviyosa arayıp bunu sana söyleyecektir

bu yorumlara katılıyorum canım

erkekler sık boğaz edilmeyi hiiç sevmiyorlar malesef...
ha tamam sende diyosun sık boğaz etmiyorum serbest bırakıyorum diye ama sanırım sürekli berabersiniz, dersaneniz bile aynı...

boş ver şu anda üstüne düşme
arama sorma
ondan gelecek cevabı bekle

bakalım davranışı nasıl olcak?

Erkewk arkadaşım ben sürekli kavga çıkartınca bana hep bir söz söyler. " SANA RAHAT BATTI DOU_YOU_WANNA!! Çok haklıı. Bence seninkinede rahat batmış canım.

Erkewk arkadaşım ben sürekli kavga çıkartınca bana hep bir söz söyler. " SANA RAHAT BATTI DOU_YOU_WANNA!! Çok haklıı. Bence seninkinede rahat batmış canım.

ne tesadüf :1shok: tatlım ayne şeyleri düşünüyoruz
şeytan diyo ki al şöyle yap alsanaalsanasmile

Yaa 18 yaşındaki bir erkeğin 2,5 yıldır bir ilişkiyi sürdürebilmesi bile
çoookkk şaşırtıcıı. Çok şaşırdım benn. Bu bildiğimiz erkeklerden değilmiş demek ki.
Bu yaşta bir çocuktan ne beklenebilir ki. Artık açmış gözlerini.. Uçuyor yuvadan.

bak erkekleri biraz olsun tanıyosam, ayrılası var bunun seni de suçlu gibi gösterip haklı bi şekilde ilişkiyi bitirebileceğini düşünüyo, biliyorum unut gitsin demek kolay yaşadıklarını bi sen bilirsin ama bırak aramasın nasılsa dersanede görceksin böle laf çevirmelere falan gerek yok direk sor gerçekten ne istiyosun diye o da açık açık cevap versin, zaten hep böle kaçamak cevaplardan dolayı ilişkiler bu hale geliyo, susarak hiç bişey çözülmez, ama sakin sakin birbirinizi suçlamadan gel bi konuşalım de, durumunuzu değerlendirin 2,5 sene olmuş beyefendi sıkılmış belli ki ama bak ayrılsa bile bi müddet sonra değerini anlar geri döner tecrübesiyle sabittir

aynen katılıyorumbilmiyorumkismile

canım ben onu zorlamadım ki 2.5 yıldır bırakma beni diye
kaç kere kavga edip ayrıldık tekrar arıyor barışalım diye
biliyorum gene arayacak ama bu sözler ne demek yani
bittiyse bitti desin ben zorla tutamam o kadar gurursuzluk yapamam ne kadar sevsem de :dilcikar:

Ben onu zorladın diye bir şey demek istemedim zaten.
Diyorum ya ben böyle bir erkeğe hiç rastlamamıştım. Direnmiş baya.
Keşke böyle bir ilişkiyi bu yaşta yaşamamış olsaydın. O da senin şanssızlığın olmuş malesef.
Erkekler bittiyse bitti demiyor iştee..klava:
Lafı eveler, geveler, kıvırır ama bitti demezzz.. Bu salakların hepsi böyle.
Ama bundan sonra 2 yıl seni hiç aramasa bile ondan sonra yeniden yakana yapışabilir.
Şimdilik yeni heyecanlar istiyor baksana. Sonra anlıcak ki kimse senin gibi değil.
Ama iş işten geçmiş olacak. Ya da çok toy başka bir kız tanıyıp sevmeyi göze alamadığı için hep seninle olmak istiyor.
Daha çok küçük..

işte tatlım sorun da orada zaten
hem seni bırakmam diyor hem de diyor ki sen sinirliykn söylediklerimi ciddiye alma bnm ben onları sinirle söylüyorum diyor
hakkını yiyemem çok fedakarlıklar yaptı bnm için
şu an burada tek başına kalıyorsa o da bnm için
ama inan ben de çok uğraştım hala da uğraşıyorum
ha deyince de 2.5 yıl çöpe atılmıyor işte...
bilmiyorum bana çok sinirlenmişti onun intikamı için mi söyledi yoksa kendi düşünceleri mi
inan kafam çok karışık
çünkü o bana çok sadıktır hep... :uhm:

kesinlikle aynı fikirdeyim,erkekler bizim kadar erken olgunlaşamıyor maalesef.
16 yaşında başlanmış bi ilişki sonuçta bi de arkadaşın dediği gibi yeni heyecanlar istiyor.
olurda devam edersiniz bile farklı şehirlerde üni okursanız,sonu pek hayırlı gibi değilCADIARZU inşallah hakkınızda hayırlısı olur:1rolleyes:

cnm bir de diyor ki bana ben ayrı şehirlerde yapamam üniyi aynı yerde okuyalım diyor
ne oldu da dün böyle söyledi bilmiyorum....

ah bu erkek milleti yaklava:
belki de bizler kötü düşünüyoruyz canım kötü bi anına gelmiş olabilir bi de sınav stresiniz varmış,sınav dönemlerini bizde atlattık.insan gerçekten saçmalayabiliyor.
sanırım senin yapacağın en iyi şey rahat bırakmak,hiç arama sorma bana kalırsa.
istiyorsa kendi tıpış tıpış döner nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…