• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek istedi ki..!

bakımlı ol tabiki canım benim.. ne güzel işte aslında gurur duyması lazım.. sanırım eski eniştemiz biraz kendini savunmak ve sana kendini kötü hissettirmek için böyle konuşmuş.. hani bilirsin.. kedi + ciğer + mundar... :delphin:

ben böyle düşünmüyorum tam tersi güzelliğine aşırı önem veren insanların kendine güvensiz insanlar olduğunu çokkkk fazla kitapta okudum seminerlerde, aldığım eğitimlerde duydum..
çünkü gerçek özgüven dış görünüşte değil içinizdedir...güzellikten gelen özgüven SAHTE özgüvendir...ve dış görünüşüne aşırı önem veren insanlar kendilerini daha ziyade topluma dışıyla kabul ettirdikleri için kendilerini yetiştirmezler zannederler ki dış güzellik herşeye yeter...o yüzden ben kedi ciğer gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum tam aksi arkadaşımızın şapkasını önüne koyup yaptıklarını düşünmesi kendini sorgulaması gerektiğini düşünüyorum...

Sağol canım yaa ben anlamıyorum bu insanları bakımsız olsam daha mı iyiydi acaba off mafoldumben

canım bakımsız ol demior ama fazla kuaför güzelliğinle uğraşıosun canım o bunu demek istior hem işinide biliosun madem ona göre davran dünyanın en büyük ibadeti sabır mış canım bu yüzden ii düünmelisin sabret bakalım her sabrının sonunda bir mutluluk oluo yani

tekrardan bi düşün ve erkek arkadaşınla konuş canım

Back