Ne demek istedi şimdi bu :(

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
3 senedir çıktığım erkek arkadaşımla biraz önce telefonla konuşuyorduk. Bana seni o kadar çok seviyorum ki artık seni dişi olarak göremiyorum seni çok benimsedim sana çok alıştım. Asla seni bırakmam ama cinsel anlamda artık seni dişi olarak göremiyorum dedi. Ne demek şimdi bu (( neden böyle birşey dedi ki...

Bu arada kopyalamadan cevap atarsanız sevinirim arkadaşlar.

acaba önce seninle ciddi düşünmüyordum aklımda sdece cinsellik vardı ama şimdi seni çok seviyorum sahipleniyorum gibisinden birşey mi demek istedi :44:ama yine de çok saçma bir erkek sevdiği kızı dişi görmek ister
ayrıca çok gereksiz bir açıklama olmuş bence keşke ne demek istiyorsun diye sorsaydın

Farklı pencerelerden bakmalısın bu cümleye ama ilk bakışta patolojik bir durum uyanıyor insanın kafasında.

Kadını yalnızca cinsel bir obje olarak gören anlayış kadar cinsel bir yönü olmadığını düşünen kafa da hastalıklıdır.

Dişiliğini ön plana çıkartmanı isteyen bir düşüncenin ürünü olabilir.

Yavaş yavaş senden ayrılacağının bir belirtisi de olabilir.

Her halükarda söylediği ağır bir söz ve hangi açıdan bakarsak bakalım senin aleyhine canım

İyi bir şey demek istememiş orası kesin !!

Buna bir kız değil ancak bir erkek doğru cevabı verebilir :) Oyüzden ona sor direk sor ne demek istiyosun sen diye

Seni görünce heyecanlanmıyorum demiş herhalde.

Yani seni seviyor ama arkadaş veya kuzen gibi seviyor.

Aşkın bittiğini farketmiş,erkekçe ifade etmiş.

yuhh artık ne demek bu yaa, çok seviyorum ama dişi gibi görmüyorum, utanmasa dünya ahiret bacımsın diyecek
ben çok yadırgadım ve bana bu cümle söylenmiş olsa kesinlikle izahını isterdim ve mantıklı bi izah getirmediği takdirde devam etmezdim. çünkü beni dişi gibi görmeyen bacı gibi görüyor demektir, ve bir kadın sevdiği erkek tarafından dişilik vasfı dışına atılırsa, o ilişki olmaz...ozaman bacı kardeş takılın, ayıp yaa...bu erkekler ya konuşmasını beceremiyor yada kafaları okadar basit çalışıyor...

3 senelik ilişkiniz varmış
''ne demek istiyorsun'' diye sormaz mı insan ya.

sen bile bilmiyorken.
ne amaçla söylediğini biz nasıl bilebiliriz ki?

Seni görünce heyecanlanmıyorum demiş herhalde.

Yani seni seviyor ama arkadaş veya kuzen gibi seviyor.

Aşkın bittiğini farketmiş,erkekçe ifade etmiş.

bencede katılıyorum, aşk olan bi ilişkide dişilik erkeklik nasıl ön planda olmaz...insan onun hayaliyle yaşar yaa, resmen ilan etmiş aşkın bittiğini

Bu soruya bir erkek yorumu sana yardımcı olur.

Ausencia: Sevgilisi böyle böyle demiş sence neden?

Ausencia'nın eşi: 3 sene içinde cinsel anlamda ne kadar(!) dişi görmüş acaba sevgilisini,artık bıkmış olabilir .

Yani,3 yıl boyunca kadın/erkek boyutunda yaşadıklarınız önemli ; eğer çok şey paylaştınız ve şimdi kadın gibi görmüyor ise vahim.

Aksi durumda çok aynı kafada olmak;birlikte çok ortak nokta paylaşmanın ayarını kaçırmak bazen kadın ve erkeği asker arkadaşı moduna sokabiliyor.

Hangi anlamda söylediğini biz bilemeyiz ki, bu konusmamızda böyle diyerek ne demek istemiştin aklıma takıldı diye sorarak, rahatlayabilirsin :)

Sizi arzulamadığını söylemiş. Belki bana paranoyak diyeceksiniz ama, bunu açık açık söyleyen adam hayatımda arzuladığım biri olursa ona gidebilirim mesajı veriyodur bence alttan alttan.

Konuşun bu konuyu açıkça...
Zira yabana atılacak bir konu değil..
Hangi niyetle söylemişse söylemiş..Ama iyi bir şey söylememiş...

Benim anladığım;
"Sana bağımlıyım,ama aşık değilim. Ayrıca üzgünüm ama artık ilgimi çekmiyorsun arzulamıyorum seni" mesajı veriyormuş gibi geldi bana.

Tabi bilemem,en iyisi sevgiline "ne demek istedin?" diye sorman..

sanirim seni artik sevgili olarak degilde askerlik arkadasi olarak filan goruyor

saka bir yana ciddi bir konu diger arkadaslarinda dedigi gibi acik acik konusun bu konuyu daha fazla uzulmeyin..

Son düzenleme:
Bu nasıl bir cümle oku oku bir noktaya varmadım bir türlü :44:
Sanırım ya artık seni sevmiyor ya da eskiden ciddi değildi aylak bir tipti şimdi ise ilişkinize tam tersi ciddi bakıyor seni de evleneceği kişi olarak görüyor

bunlari duyduktan sonra sustunuzmu ?? 3 yillik bi iliski , sacma sapan dialoglar, beyfendinin dusuncesi ayri bir hikaye , az birazcik kadinligimiza herkes sahip cika bilse , ne demek bu ya

Cinselliği ne kadar yaşadınız ? Tamamen yaşadınız mı ?

Bu şu demek, aşk bitmiş. Yani siz boşuna evlenmeyin. Sonra buraya açacağınız konu başlığı : "eşim bana elini sürmüyor"

O yüzden evlenmeyin. Resmen seni erkek arkadaşı olarak görüyor. Onu söylemiş. Bence bu lafın üstüne ayrılın.

"Artık seni bir kadın olarak görmüyorum, sadece bir alışkanlık oldun. Aşk bitti ama seviyorum" demek istemiş.
Her yönden bakılabilir ama iyi bir şey söylememiş.
Monotonlaşmışsınız yani.

Birde cinsel anlamda neler paylaştığınız önemli.
Eğer aranızda böyle bir şey yaşanıyorsa "seni artık o anlamda arzulamıyorum, dişiliğini kaybettin gözümde" demiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…