- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
Sana tekmeyi basacak...
Cinsel anlamda dişi olarak gördüğü kim varmış bir sor bakalım. Başka dişilere gidecek ayak yapıyor çakaal. Sana da hemen tekmeyi basmıyor yedekliyor seni. Hem başkasını dişi görecek hem seni kendine yarandırmaya çalışacak harem kuracak.
Sana tekmeyi basacak...
Cinsel anlamda dişi olarak gördüğü kim varmış bir sor bakalım. Başka dişilere gidecek ayak yapıyor çakaal. Sana da hemen tekmeyi basmıyor yedekliyor seni. Hem başkasını dişi görecek hem seni kendine yarandırmaya çalışacak, harem kuracak.
Yazmadan duramayacağım artık. Her yorumunda "sana tekmeyi basacak" kelimesini kullanma gibi bir zorunluluk mu hissediyorsun? insanları yanlış yönlendirmeyi lütfen bırak ve uygun üsluplarla yorum yap. Gerçekten tuhafsın,kusuruma bakma ama..
Aynı anlama çıkan yüz cümle kurabilirim size...
Neden illa bu yaralayıcı ve aşağılayıcı üslup?
Kolayınıza mı geliyor yoksa hoşunuza mı gidiyor???
Üslup farkı işte, akılda kalıcı olmasının yolu bu. Bende bilirim "ah cicim, vah cicim" diye yazmasını ama konu sahibi arkadaş hakikaten "tekmeyi yediğinde" sizin değil benim yazdıklarıma bakacak. Aslında ben erkek arkadaşının ne demek istediğini çok net buraya yazardım ama beni iyice ipe gerersiniz.
Müsadenizle ben bi erkek arkadaşıma sorıyım bunu
Bi erkek bi kıza neden bunu söler diye sorucam cevabını yazarım birazdan bende merak ettim.
Ne demek istiyorsun diye sordum daha sonraki konuşmamızda sadece herşeyin rutine bağlandığını evlendiğin zamanda bu şekilde oluyor falan dedi ben kötü niyetle söylemedim diyor. Sonra söylediğinden pişman oldu sanırım çok ilgili davranmaya başladı o konuşmadan sonra üzdün beni öyle söylerek dedim üzülecek bişey yok diyor. Aslında düşünüyorum da gerçektende bişeyler monotonlaştı:S
Cevabını bekliyorum
Bunu değiştirmeye, ilişkinizi kurtarmaya çalışın.
3 yıldır beraberiz demişsiniz, sıradanlaşmak elbet de olabilir.
Ama bunu gösterdiğiniz çaba ile değiştirmek de sizin elinizde.
Kendinizde değişiklik yapın, ilişkinizdeki hitaplarını değiştirin, gittiğiniz mekanlardan yaptığınız aktivitelere kadar yenilikler ekleyin.
Ne demek istiyorsun diye sordum daha sonraki konuşmamızda sadece herşeyin rutine bağlandığını evlendiğin zamanda bu şekilde oluyor falan dedi ben kötü niyetle söylemedim diyor. Sonra söylediğinden pişman oldu sanırım çok ilgili davranmaya başladı o konuşmadan sonra üzdün beni öyle söylerek dedim üzülecek bişey yok diyor. Aslında düşünüyorum da gerçektende bişeyler monotonlaştı:S
Aslında herşey ben işe balşadıktan sonra oldu onun haftaiçi izni oluyor benim haftasonu oyüzden mecburen haftasonu görüşüyoruz ve zamanımız kısıtlı oluyor aktiviteler olmuyor o yüzden de önceden çalışmıyorken onun izninde görüşürdük sinemaya giderdik bir yerlerde otururduk karşılıklı yemek yiyip güzel sohbetler olurdu yani mutlalk farklı şeyler yapardık ama şimdi herşeyin çok kısıtlı olması monotonlaşmamıza neden oldu ne yapıcağım bilmiyorum bu konuda
Üslup farkı işte, akılda kalıcı olmasının yolu bu. Bende bilirim "ah cicim, vah cicim" diye yazmasını ama konu sahibi arkadaş hakikaten "tekmeyi yediğinde" sizin değil benim yazdıklarıma bakacak. Aslında ben erkek arkadaşının ne demek istediğini çok net buraya yazardım ama beni iyice ipe gerersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?