Ne demek istedi şimdi bu :(

"Biz seninle eş olabiliriz ama şu dakikadan sonra okey oyununda eş olsak daha heyecan verici olur" demek istememiştir umarım.

Siz daha iyi bilirsiniz, ama bazı erkeklerde "bir kızı onunla sevişemeyecek kadar sevmek, ona kıyamamak" gibi bir sevgi ölçütü var. Bence çok hastalıklı bir düşünce, insan sevdiği insanla cinsellik düşünmeyecek de kiminle yapacak, veya cinsel hayat başladığında artık sevmekten vazgeçmiş mi demek gibi abuk sabuk düşünceleri beraberinde getiriyor. Ama öyle bir sevgi biçiminin var olabileceğini sananlar var, ve belki onu kastetmiştir.

"Seni o kadar seviyorum ki cinsel anlamda seni dişi olarak göremiyorum" demiş olsa bile "ben başka kadınları dişi olarak göreyim, seninle de kanka olalım" anlamına da gelebiliyor. Yani ne kadar da iyimser yaklaşsam ve bu uğurda zırvalasam bile çok nahoş bir cümle olmuş.

Ne demek olduğunu uzun uzun konuşmanız gereken bir konu bu bence, bize sorup tatmin olamazsınız, olmamalısınız da.

Sana tekmeyi basacak...

Cinsel anlamda dişi olarak gördüğü kim varmış bir sor bakalım. Başka dişilere gidecek ayak yapıyor çakaal. Sana da hemen tekmeyi basmıyor yedekliyor seni. Hem başkasını dişi görecek hem seni kendine yarandırmaya çalışacak, harem kuracak.

Son düzenleme:

Yazmadan duramayacağım artık. Her yorumunda "sana tekmeyi basacak" kelimesini kullanma gibi bir zorunluluk mu hissediyorsun? insanları yanlış yönlendirmeyi lütfen bırak ve uygun üsluplarla yorum yap. Gerçekten tuhafsın,kusuruma bakma ama..

Aynı anlama çıkan yüz cümle kurabilirim size...
Neden illa bu yaralayıcı ve aşağılayıcı üslup?
Kolayınıza mı geliyor yoksa hoşunuza mı gidiyor???

3 yil içinde naptiginiz onemli
konuyu açan rakada$da cevap vermemi$ki tekrar, ben anlamadim tam
bu konu$manin onceside vardir herhalde, konu nerden buraya geldi
ama herhalukarda iyi bi$ey demedigi kesin

yakında size ''sen benden daha iyilerine layıksın''deme olasılığı yüksek.

Son düzenleme:
Müsadenizle ben bi erkek arkadaşıma sorıyım bunu
Bi erkek bi kıza neden bunu söler diye sorucam cevabını yazarım birazdan bende merak ettim.

Çok afedersiniz ama erkeklerin akım demek isterken ... dedikleri çok oluyor.
Olumlu olarak; ' seni artık o kadar benimsedim ki yanında çok rahatım, her türlü şeyi konuşabiliyorum bir kadın olduğunu unutup, en yakınım oldun ailemden biri gibi hiç çekinmiyorum, sesini de tenini de çok benimsedim, başka birisin gibi gelmiyor' gibi bir şey demek istemiş olabilir.
Olumsuz olarak; ' artık sana olan ilgimi kaybettim, asker arkadaş olayına döndük, sevgimiz tükeniyor haberin olsun' demek istemiş olabilir.
Diğer arkadaşların da dediği gibi en güzeli kendisine sormak olacaktır.

Aynı anlama çıkan yüz cümle kurabilirim size...
Neden illa bu yaralayıcı ve aşağılayıcı üslup?
Kolayınıza mı geliyor yoksa hoşunuza mı gidiyor???

Üslup farkı işte, akılda kalıcı olmasının yolu bu. Bende bilirim "ah cicim, vah cicim" diye yazmasını ama konu sahibi arkadaş hakikaten "tekmeyi yediğinde" sizin değil benim yazdıklarıma bakacak. Aslında ben erkek arkadaşının ne demek istediğini çok net buraya yazardım ama beni iyice ipe gerersiniz.

Ne demek istiyorsun diye sordum daha sonraki konuşmamızda sadece herşeyin rutine bağlandığını evlendiğin zamanda bu şekilde oluyor falan dedi ben kötü niyetle söylemedim diyor. Sonra söylediğinden pişman oldu sanırım çok ilgili davranmaya başladı o konuşmadan sonra üzdün beni öyle söylerek dedim üzülecek bişey yok diyor. Aslında düşünüyorum da gerçektende bişeyler monotonlaştı:S

Artık bu ilişki için heyecanının kalmadığını sana alıştığını anlatmak istemiş bence.

Haklısınız üslup farkı...
Zor durumda kalan, aklı karışık olan bir insanı çat diye kötü düşüncelerinizi söyleyerek üzmek ve bununla akılda kalıcı olmayı sağlamak tabi ki tercih meselesidir.
Ama siz de iyi bilirsiniz ki topal bir insana sen topalsın demek doğru değildir...
Ayrılmak istediğini söylemiş de diyebilirdiniz, neyse dediğiniz gibi üslup farkı işte...
Sadece zaten üzülen bir insanın söylenenlerle daha fazla üzülmesini içim almıyor o kadar...

Son düzenleme:
Müsadenizle ben bi erkek arkadaşıma sorıyım bunu
Bi erkek bi kıza neden bunu söler diye sorucam cevabını yazarım birazdan bende merak ettim.

Cevabını bekliyorum

Bunu değiştirmeye, ilişkinizi kurtarmaya çalışın.
3 yıldır beraberiz demişsiniz, sıradanlaşmak elbet de olabilir.
Ama bunu gösterdiğiniz çaba ile değiştirmek de sizin elinizde.
Kendinizde değişiklik yapın, ilişkinizdeki hitaplarını değiştirin, gittiğiniz mekanlardan yaptığınız aktivitelere kadar yenilikler ekleyin.

Aslında herşey ben işe balşadıktan sonra oldu onun haftaiçi izni oluyor benim haftasonu oyüzden mecburen haftasonu görüşüyoruz ve zamanımız kısıtlı oluyor aktiviteler olmuyor o yüzden de önceden çalışmıyorken onun izninde görüşürdük sinemaya giderdik bir yerlerde otururduk karşılıklı yemek yiyip güzel sohbetler olurdu yani mutlalk farklı şeyler yapardık ama şimdi herşeyin çok kısıtlı olması monotonlaşmamıza neden oldu ne yapıcağım bilmiyorum bu konuda

Arkadaşım üç yıl uzun bir zaman, elbette ilişkiniz ilk günlerdeki gibi hissettirmeyecek, bir şeyler değişecek. Ama erkek arkadaşınız bunu ilişki adına olumsuz bir unsur olarak algılamış, ve çok ters bir notasından çekip size ifade etmiş. Ve bence bunda üzülecek bir şey var.

Evlendiğiniz zaman da öyle olacaksa evlenmeyin, üç yılda bir ilişki değiştirin o zaman, çok heyecanlı olur.

Önemli olan çok fazla görüşmeniz değil, beraber kaliteli zaman geçirmeniz.
Düzeniniz değişmiş, birinize ayırdığınız saatler kısıtlanmış.
Aslında ben beyefendinin demek istediğini gerçekten anladım, bir düzene oturduk ve öyle gidiyor, heyecanımız eksikleşti, eskiden daha iyiydik demek istemiş.
Orada 'dişi' lafı talihsiz bir açıklama olarak zihninize kazınmış aslında.

Görüşeceğiniz günlerde önceden bir organizasyon ayarlayın, ne bileyim gideceğiniz restoranı seçin, bir konser ya da sinema biletini önceden alın.
Sana bir süprizim var, şuraya şu saatte gel diyerek meraklanmasını sağlayın.
Ya da fırsat buldukça yarım saat de olsa kaçak göçek görüşmeler yapın, liseli aşıklar gibi kaçaklığın tadına varın.
Bu tarz şeyler belki ilk zamanlarınızı size geri hatırlatır.

Nişanlımı arayıp sordum, bi erkek bunu hangi mantıkta söylemiş olabilir diye;

Ayrılmayı düşünüyordur dedi,
e asla bırakmam demiş dedim, o da kendi direkt ayrılırsa senden yana sıkıntı yaşayabileceği şeyler olduğu için olabilirmiş
ya da cinsel tercihini değiştirmiştir dedi.

Yani 3 yıl içerisinde cinsel anlamda yaşadıklarınızla orantılı oluyor sanırım yine sonuç.

Pes yahu. Gülünecek bir kişiliksiniz
Yöneticilere sonsuz teşekkürler,sonunda bir süre insanlara karışamayacak,ohh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…