3 senedir çıktığım erkek arkadaşımla biraz önce telefonla konuşuyorduk. Bana seni o kadar çok seviyorum ki artık seni dişi olarak göremiyorum seni çok benimsedim sana çok alıştım. Asla seni bırakmam ama cinsel anlamda artık seni dişi olarak göremiyorum dedi. Ne demek şimdi bu (( neden böyle birşey dedi ki...
Bu arada kopyalamadan cevap atarsanız sevinirim arkadaşlar.
Bunu ben de düşündüm aslında. Yani bir şeyler yaşanmıyorsa bugüne kadar, yaşansın diye artık böyle görmüyorum diyerek, konu sahibinin aa böyle görmüyormuş hadi bişeyler yaşayayım demesi için de olmuş olabilir.
Benimde üç yıllık bir ilişkim vardı erkek arkadaşım bana hep sana dokunmaya kıyamıyorum derdi. Ben vallahi hiç kafama takmadım sende takma bence zaten seni sevmiyor olsa sen ne demek istedin dedikten sonra üstüne düşüp ilgilenmezdi. Çok büyük bir ihtimal bence o da dokunmaya kıyamıyorum tarzı bir şeyler anlatmak istedi sana ama yanlış anlaşıldı.
3 senedir çıktığım erkek arkadaşımla biraz önce telefonla konuşuyorduk. Bana seni o kadar çok seviyorum ki artık seni dişi olarak göremiyorum seni çok benimsedim sana çok alıştım. Asla seni bırakmam ama cinsel anlamda artık seni dişi olarak göremiyorum dedi. Ne demek şimdi bu (( neden böyle birşey dedi ki...
Bu arada kopyalamadan cevap atarsanız sevinirim arkadaşlar.
benim aklıma ilk şu geldi canım 3 yıldır birliktesiniz hani cinsellik anlamında ne kadar yakınlaştınız?eğer ki cinsel ilişkiye girmeyip nasıl diyeyim sevişiyorsanız falan artık o erkek arkadaşına yeterli gelmiyo olabilir senden daha fazlasını bekliyo olabilir ancak onuda yaşadık diyorsan inan hiç birşey diyemiyorum sanırım böyleyse durum sıkılmış olabilir ama çok seviyorum demiş bence insanlar birbirlerini severken bir yandan da sevgilileriyle doğal olarak birbirlerini alışırlar bu çok normal bişey hayatım ama bence böyle kendince düşünüp sorunun yanıtını bulmaya çalışacağına 3 yıllık ilişkinizin artık birbirinize birşeyleri rahatça soruyor hale gelmiş olması lazım diye düşünüyorum kendini hiç üzme ve sor tatlım