- Konu Sahibi umutsuztaka
Ayrılırken hem hiç karşılaşmamışız gibi yaşayalım dedi hem bi hafta sonra mail attı sensiz durmucam bu dünyada ölcem diye.Ümit kes bendenmi demek istedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılırken hem hiç karşılaşmamışız gibi yaşayalım dedi hem bi hafta sonra mail attı sensiz durmucam bu dünyada ölcem diye.Ümit kes bendenmi demek istedi
senden ses soluk gelmeyince, aman ben ne yaptim, yoksa artik oturup aglamiyormu arkamdan diye endiseye girmis ve tekrar mesaj cekmis.
Senin icin ölecek insan bir kere mesaj cekmez, kapina dayanir, evlilik teklifiyle gelir, bin takla atar seni elde etmek icin. Kuru bir sacmasapan mesaj göndermez. Ah bu erkekler.
canı sıkılmış seni tanımıyorum daha önce karşılaştığımızı tanıştığımızı sanmıyorum diye cvp verebilirsin tam istediği gibi
1.olasılık seni çok seviyor sana çok kızdığı bir olay sonrası sana blöf yapmış senden beklediği tepkiyi alamayınca dökülmüş, tabi ne tepki verdin bilmiyoruz hiç detay vermemissin. 2. olasılık senden sıkılmıştı ayrılmak istedi birbirimizi hiç tanımamış gibi olalım yani iki yabancı olalım beni unut dedi ama yalnız kaldı yine sana döndü. 3. olasılık arkadaş biraz karaktersiz, dengesiz, ne istediğini bilmiyor (gerçi her olasılık buraya çıkıyor)
peki sen ne yaptın hatun ? biraz açsana su konuyu :)