Ne demek istedi

umutsuztaka

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
11
0
16
İstanbul
Ayrılırken hem hiç karşılaşmamışız gibi yaşayalım dedi hem bi hafta sonra mail attı sensiz durmucam bu dünyada ölcem diye.Ümit kes bendenmi demek istedi

senden ses soluk gelmeyince, aman ben ne yaptim, yoksa artik oturup aglamiyormu arkamdan diye endiseye girmis ve tekrar mesaj cekmis.
Senin icin ölecek insan bir kere mesaj cekmez, kapina dayanir, evlilik teklifiyle gelir, bin takla atar seni elde etmek icin. Kuru bir sacmasapan mesaj göndermez. Ah bu erkekler.

canı sıkılmış seni tanımıyorum daha önce karşılaştığımızı tanıştığımızı sanmıyorum diye cvp verebilirsin tam istediği gibi

söylediklerinden pişman olmuş sensiz yaşayamıyorum diyor. tabi doğru mu diyor yalan mı söylüyor bunu yalnızca sen bilebilirsin onu en iyi tanıyan sensin..

senden ses soluk gelmeyince, aman ben ne yaptim, yoksa artik oturup aglamiyormu arkamdan diye endiseye girmis ve tekrar mesaj cekmis.
Senin icin ölecek insan bir kere mesaj cekmez, kapina dayanir, evlilik teklifiyle gelir, bin takla atar seni elde etmek icin. Kuru bir sacmasapan mesaj göndermez. Ah bu erkekler.

boyu devrilesiceler :))))

aklınca nabız yokluyo... kendinden emin olsa salak bi e postayla bunu söylemezdi.. daha kararlı gelırdi..

1.olasılık seni çok seviyor sana çok kızdığı bir olay sonrası sana blöf yapmış senden beklediği tepkiyi alamayınca dökülmüş, tabi ne tepki verdin bilmiyoruz hiç detay vermemissin. 2. olasılık senden sıkılmıştı ayrılmak istedi birbirimizi hiç tanımamış gibi olalım yani iki yabancı olalım beni unut dedi ama yalnız kaldı yine sana döndü. 3. olasılık arkadaş biraz karaktersiz, dengesiz, ne istediğini bilmiyor (gerçi her olasılık buraya çıkıyor)
peki sen ne yaptın hatun ? biraz açsana su konuyu :)

Erkekler ayrılıgı bizden biraz daha geç algılıyorlar ilk gunler bekarlık sultanlıktır lafını diline pelesenk edip 1 kaç hafta sonra salya sumuk surunmeye başlıyolar seninkide bu hesap işte anca anlıyo senin eksikliğini

1.olasılık seni çok seviyor sana çok kızdığı bir olay sonrası sana blöf yapmış senden beklediği tepkiyi alamayınca dökülmüş, tabi ne tepki verdin bilmiyoruz hiç detay vermemissin. 2. olasılık senden sıkılmıştı ayrılmak istedi birbirimizi hiç tanımamış gibi olalım yani iki yabancı olalım beni unut dedi ama yalnız kaldı yine sana döndü. 3. olasılık arkadaş biraz karaktersiz, dengesiz, ne istediğini bilmiyor (gerçi her olasılık buraya çıkıyor)
peki sen ne yaptın hatun ? biraz açsana su konuyu :)

ailesi istemedi diye bitirdi bende kabul ettm yalvarcak halim yoktu ya,sonrada böyle dedi hatun :)

büyük ihtiml senin bitirme demeni istemis ya da bir kac gün sonra yazmanı beklemis yazmayınca saskınlğa dönmüs beni seven kız bu muydu bir yoklayayım mantığıyla yazmıs
ölcem vs..gibi lafları da dikkatini cekmek, kesinlikle cevap vermen merak uyandırmak için olabilir

Back
X