• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demek istemis olabilir?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Merhabalar.
Bir suredir biriyle flort ediyorum. Aslinda flort kismi fazla uzadi ama araya bir olay girdiginden normal de aslinda.
Olayi da anlatayim, yilbasinda evde olmak istedi ben de tersledim.(normalde boyle durumlara karsi degilim, flort halindeyken olmamali.) Bir kac gun konusmadik. Whatsappta last seenini bile goremeyince engellediğini dusundum ama konusuyoruz hala goremiyorum. Sanirim kapatmis.
Flort ettigim kisiyi kisaca anlatayim, yalniz yasiyor. Ben ilk tanidigimda normal bekar hayati yasiyor sanmistim ama anlattigina gore harika yemek yapiyor, temizlik isinden hoslanmasa da yapiyor vs vs. Evcimen bir tip.
Bugün konusurken konuyu bile hatirlamiyorum ona sakayla "ben senin bildigin kizlardan degilim" dedim. O da bana asiri ciddi bir ses tonuyla "sen zaten bildigim kizlardan olma, boylesi cok daha iyi gorunuyor" dedi.
O an soramadim nedense, konu değiştirdim. Simdi tekrar donup soramiyorum da.

Sizden hoslanmadigini,tipi olmadiginizi diyecem yani kusura bakmayinda bu nasil bi dert? Ayrica nedemek istedigi apacik ortada nesini anlamadinizki, siz ben senin bildigin kizlardan degilim demissiniz oda olma zaten böylesi daha güzel demis..yani kolay kiz her kisiyle takilan kiz falan iste....tabiii simdi siz hangi kizlari kast ettiniz o hangilerini kast etti dimi..neyse en büyük derdiniz bu olsun ne diyimmm...

Ne demek istediği açıkça ortada, kolay kız olmaman hoş demiş adam daha ne desin. Amaaa flört aşaması bu kadar uzayıp hele birkaç gün yazmaması senden o kadar da hoşlanmadığını gösterir arkadaşım

Sizden hoslanmadigini,tipi olmadiginizi diyecem yani kusura bakmayinda bu nasil bi dert? Ayrica nedemek istedigi apacik ortada nesini anlamadinizki, siz ben senin bildigin kizlardan degilim demissiniz oda olma zaten böylesi daha güzel demis..yani kolay kiz her kisiyle takilan kiz falan iste....tabiii simdi siz hangi kizlari kast ettiniz o hangilerini kast etti dimi..neyse en büyük derdiniz bu olsun ne diyimmm...

Duzeltmek istiyorum, ben o ben senin bildigin kizlardan degilimi baska bir konu icin soyledim. Tamamen bagimsiz bir konuydu.

*bugun eski sevgilimin evlendiğini ogrendim. Dert degil tabii de otomatikman flortume odaklandim, her lafin altinda bir sey ariyorum.

Jeddy: aksi gibi hic tipi de degilim, zira o da benim tipim degil.
Ama olsak olurdu. belki de hoslanmiyordur dedigin gibi. O ihtimali hic dusunmemistim yalniz hahaha

Cmrmduru: ben de nereye ceksem diye bakiyorum aslinda.

Jeddy: aksi gibi hic tipi de degilim, zira o da benim tipim degil.
Ama olsak olurdu. belki de hoslanmiyordur dedigin gibi. O ihtimali hic dusunmemistim yalniz hahaha

Cmrmduru: ben de nereye ceksem diye bakiyorum aslinda.

Kuzum aklında eskisi varsa sende hoşlanmıyosun zaten bundan, kendin demişsin olsak iyi olurdu diye. Aman bırak yamuk olcağına hiç olmasın

Merhabalar.
Bir suredir biriyle flort ediyorum. Aslinda flort kismi fazla uzadi ama araya bir olay girdiginden normal de aslinda.
Olayi da anlatayim, yilbasinda evde olmak istedi ben de tersledim.(normalde boyle durumlara karsi degilim, flort halindeyken olmamali.) Bir kac gun konusmadik. Whatsappta last seenini bile goremeyince engellediğini dusundum ama konusuyoruz hala goremiyorum. Sanirim kapatmis.
Flort ettigim kisiyi kisaca anlatayim, yalniz yasiyor. Ben ilk tanidigimda normal bekar hayati yasiyor sanmistim ama anlattigina gore harika yemek yapiyor, temizlik isinden hoslanmasa da yapiyor vs vs. Evcimen bir tip.
Bugün konusurken konuyu bile hatirlamiyorum ona sakayla "ben senin bildigin kizlardan degilim" dedim. O da bana asiri ciddi bir ses tonuyla "sen zaten bildigim kizlardan olma, boylesi cok daha iyi gorunuyor" dedi.
O an soramadim nedense, konu değiştirdim. Simdi tekrar donup soramiyorum da.
k-ş-r olmak demek istemiş sen öyle değilsin demiş

'flörtüm' tabiri bence sizin de olaya pek önem vermediğinizi gösteriyor .
ne demek ki bu? öylesine takılıyoruz gibi bir anlam çıkarırım ben bu laftan.
insan gerçekten hoşlansa ya sevgilim der,ya erkek arkadaşım.
flörtüm tuhaf,partner gibi,hayatımda şu an onun yerine koyacağım biri olmadığından var der gibi.
karşı taraf da zaten çok özenmemiş,gelişigüzel bir laf atmış ortaya.

Son düzenleme:
Back
X