Basucu kitabi bu devami yarin gece
Anlamadım
Aslında ben anlamadım..Anlamadım
Ben de öyle tahmin ettimKavga duymus ve sizi kafa mahkemesinde bosamis diye yorumladim
Dalga geçiyoruz sanırımBasucu kitabi bu devami yarin gece
Arkadaşım yorum yaparken burdan kırıcı olmasan
Konunuz biraz eksik yani genelde sonunda hep bi danisma soru cumlesi olur okuyucu da ona gore fikir belirtir, ben sadece biraz gulmustum dalga sayilmazDalga geçiyoruz sanırım
Ay ne dedim ki kız yani neyden şüphelendiniz? Çok kırılgansın.Arkadaşım yorum yaparken burdan kırıcı olmasan
Şundan şüphelendım dinliyor burayı ve dedikodumu yapıyor canımAy ne dedim ki kız yani neyden şüphelendiniz? Çok kırılgansın.
Sorum şu yani kadın burayı dinliyorKonunuz biraz eksik yani genelde sonunda hep bi danisma soru cumlesi olur okuyucu da ona gore fikir belirtir, ben sadece biraz gulmustum dalga sayilmaz
Iyi gecelerYorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden.. Uzun yıllardır evlıyım sosyal medyada eşimle fotoğraflarım olur genelde..Fazla atmam ama arada bir koyarım. Geçen haftalarda bir yerleri gezdik bir iki resim koydum. Özel günümüz münasebetiyle.. İşten gelırken komşuyla karşılaştım. Merhaba x dedi şuraya mı gittiniz vs. Sonra sizin öyle resimlerinizi görünce çok mutlu oluyorum dedi.. Teşekkür ettim geçtim.. Bu arada özel sorunlarımı asla bilmez.. Arada görür senin gibisini bulamazdı eşin falan der.. velhasıl anlam veremedim ben yeni evli değilim ilk defa resim paylaşmadım eşimle yani benı öyle görünce mutlu olacagı daha önce anlattıgım bir sorunum yok. Aklımda garip hisler 1 ay kadar önce eşimle bayagı tartıstık muhtemelen duydu sanki ayrılmışıs ve ya sorunumu biliyor da beni beraber görünce mutlu oluyor izlenimi aldım çok mu yanlış düşündüm bilemedim. Bu arada böyle düşünme nedenim nadir de olsa bir araya gelince başkalarınjn dedikodusunu yapması.. Mesela başka bir komşu için onların yatak olayı bitmiş vs.demesi o kadar da beni ilgilendirmiyor dememe rağman
Sen bugun carlama duvarisin burhan jssjsŞundan şüphelendım dinliyor burayı ve dedikodumu yapıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?