Ne demek şimdi bu

gelecekvizyon

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
625
728
23
İyi geceler hanımlar, bu saatte uyumam gerekirken sevgilimin söylediği bir lafa oldukça canım sıkıldı kafayı taktım dalamadım bir türlü.
Bu akşam telefonda öylesine muhabbet ederken ben internetten yurtdışı seyahatlerine bakıyordum. Laf balayı muhabbetine geldi. O an karşıma Bahamalarda bi yer çıktı ben de istemsizce keşke buraya gitsek dedim. Sevgilimde sen bırak oraları daha yakın yerlere bak dedi. Bu arada öğretmen maaşlarından da konuşuyorduk işte düğün yapmayız balayına gideriz falan. Ben de benim annemin arkadaşının kızı ve eşi öğretmen (ben de öğretmenim) Karayipler’e gittiler balayına dedim. Yine bi öğretmen arkadaşı da şurda şurda ev kiralamışlar (baya lüks bir yer) olabilir yani dedim. E senin babanda öğretmen niye orda ev almış niye orda oturuyorsunuz dedi güldü baya. Ne demek şimdi niye orda oturuyorsunuz demek
Bu arada kendisinin geliri iyi ve bizim oturduğumuz yerde kötü bir semt değil. Niçin böyle bişey söyleme gereği duydu bilmiyorum. Bunu mesele haline getirsem mi onu da bilmiyorum ama gerçekten canım sıkıldı.

Ögretmen maasiyla lüks yasanmaz demek istemis.

Şu anki dolar durumunda zor olur sanırım söylediklerinizi yapmak. Sizin hayaller fazla uçuk gelmiş. İleride ne olur bilemeyiz ama hayal kurmaktan kimseye zarar gelmez. Ortada ciddi bir durum da söz konusu değilmiş.

Şu anki dolar durumunda zor olur sanırım söylediklerinizi yapmak. Sizin hayaller fazla uçuk gelmiş. İleride ne olur bilemeyiz ama hayal kurmaktan kimseye zarar gelmez. Ortada ciddi bir durum da söz konusu değilmiş.
Ben sadece düğün yapmak yerine balayına gideriz dedim ki bu olabilecek bişey şatafatlı gösteriş düğünü yapmak yerine balayına gitmeyi ama güzel bi yere gitmeyi tercih ederim bunu anlatmak istemiştim.

Düğün yapmayacaksanız hayalinizdeki yere balayına gidin. Bir daha mı dünyaya geleceksiniz? Eğer yanaşmaz ise düğünü en güzel şekilde yapın. O gün sizin gününüz. Kimsenin o günü kötü hatırlamanıza sebep olmasına izin vermeyin. Umarım çok da güzel olur. Not: bence alınmayın gücenmeyin erkekler bazen lafın nereye gittiğini bilmiyor kötü niyetle söylenen bir laf değil kesinlikle

Ben sadece düğün yapmak yerine balayına gideriz dedim ki bu olabilecek bişey şatafatlı gösteriş düğünü yapmak yerine balayına gitmeyi ama güzel bi yere gitmeyi tercih ederim bunu anlatmak istemiştim.

Millet göbek atacak diye sinir stres olmaktansa tatil yapmak kulağa daha hoş geliyor :)

Kırıldıysanız söyleyin bence içinizde kalmasın. İlla kavga etmek gerekmez. Belki kendisi de pişman olur dediği laf için.

Bence adam sen onlara ne bakıyorsun.
Hayaller hayatlar beklentilerini ona göre düşür demiş.
Öğretmen maaşıyla karayiplere tatile, rezidanslarda ev tutma tabiki yapılır. Ama ciddi bi birikim gerekir.
Yani sadece maaş değildir o, o kadar asılma bak senin de baban öğretmen, siz niye oturmuyorsunuz o söylediğin lüks yerlerde demiş.
Ben hak verdim enişte beye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…