Ne demek şimdi bu?

Zaten çoğu öyle yapıyor önce güven ve sevgi veriyor sonra amacını brlli ediyor.

Anlamadığım taraf takip ettiği sayfalar arasında dini sayfalar var,ablası tesettürlü..

Yani anlayamadım adam kafayı uçkurla bozmuş belli ki, sabah istemiyorum demişsin adam akşamında buluşup yine aranmış Bundan bir halt olmaz bence de

Anlamadığım taraf takip ettiği sayfalar arasında dini sayfalar var,ablası tesettürlü..

Dindar erkekler de erkek, dindar erkekllerin çkü yok mu .. ablası tesettürlü olsa ne olacak, ablasının inancı sadece kendisini bağlar. Bu modeller de ayrıca leş oluyor, ailem muhafazakar türbanlı kız isterim diyorlar sonra çküm çküm diye ortaya düşüyorlar hiç öyle ailesinin muhafazakar olmasına filan güvenme

Son düzenleme:
Bu istediğinizi ben de isterdim sizin adınıza ama o böyle birisi değil. Dilerim bundan sonra sevmesini bilen birisi çıkar karşınıza.

Bazı erkekler bu konularda istemiyorum lafından anlamıyor. Konuşur ikna ederim diye düşünüyor. Siz böyle bir ilişki istemiyorsanız görüşmeyin adamın nasıl bir ilişki istediği belli, saklamamış

Yani anlayamadım adam kafayı uçkurla bozmuş belli ki, sabah istemiyorum demişsin adam akşamında buluşup yine aranmış Bundan bir halt olmaz bence de

benimde anlayamadığım akşam iş çıkışı buluşmuşlar çocuk yine nabız yoklamış bir süre sonra konu sahibesi bu yoklamalara karşılık verseydi ne yapacaktı Allah ne verdiyse girişecekmiydi sokak ortasında.

İki gündür yazmamışsa yazmaz bence. Yazsa da beklentisi aynı olur senin degismeni ister.

Bir insanı kendi düşüncene itemezsin kaç kez söylemişsin işte davar degil ya anlaması lazım naz yaptığını bile düşünüyor olabilir hayırdan anlamazlar çünkü
Bu arada hala dönmesini bekliyorsan hedefine ulaşır da bellli etmiş zaten her bulusma da bunu da hissettirmezsin yani önce biraz aksiyon, aktivite, birbirinin çevresini tanıma ohoo daha 3 -4 kere buluşmussun hastalıklı mı sağlıklı mı ne biliceksin galiba bir ben takıntılıyım buna sağlık raporu şart.

Sitede görmek istediğim yorumlar bunlar işte.

Erkek gerizekalılığı jsjsjjs şeklinde. Ya bayılıyorum erkek gömüp kadın yüceltmeye..

Sitede görmek istediğim yorumlar bunlar işte.

Erkek gerizekalılığı jsjsjjs şeklinde. Ya bayılıyorum erkek gömüp kadın yüceltmeye..
hayatım bunların çoğu geri zekalı zaten
bakmayın yani siz akademik alanda başarılı olanlarına
iş hayatında başarılı olanlara falan
kanmayın yani belki çok zor sınavlara girdi ve meslek sahibi oldu
belki iş hayatında çok akıllıca davrandı bi statü elde etti
özünde hepsi aynı kazmalıkta
söz konusu ilişkiler olduğu zaman öyle salaklar öyle geri zekalılar ki anlatamam
ha ilişki içinde de zeki olanları yok mu var ama azınlıkta
zeki olanın da çoğu zekasını iyi yönde değil kötü yönde kullanıyor manipüle etmek gibi mesela
yani ya geri zekalılar ya da şerefsizler
bunların arasında zeki ve düzgün olanları bulduk mu bırakmamak lazım ama nerdee ahahaha
şimdi şu konudaki adam geri zekalı değilse benim adım da sino2023 değil
konuşup ortak paydada buluşamadığın halde
kızı tekrar arayıp görüşüp bi de ikna etmeye çalışmak nedir
vallahi eziklik koktu buralar

Güzelce ne düşündüğünü, niyetini açıklamışsın buna rağmen hala şansını zorluyorsa sana saygı duymuyor, değer vermekten ziyade tatmin olmak adına uğraşıyor diye düşündüm ben. Gerçekten ciddi düşünüp bir kadının endişe ve korkularına karşı empati kurabilen erkek bekliyor, sabrediyor ve oda çekiniyor. Zaten size verdiği güvenle sizin de söylediğiniz gibi karşılıklı olur bu ilişki. O yüzden ben uzak durmanızı tavsiye ederim.

Alacagini alip gitmenin derdinde acelesi var

Onu da en zekisi kapıyor zaten boşta kalmıyor

Kesinlikle vardı.Evliliğe dair planlarını ,ailesini,aile yapısını va anlattı

E zaten hep öyle derler. Ben hep derim yeni başlamışken evlilik planları yapan bana samimi gelmiyor onda mutlaka ya psikolojik sorun ya art niyet barındırıyor. Hep çıkıyor dediğim çevrem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…