O okiz Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 23 15 8 31 22 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #41 gul2016 .!.: Bu istediğinizi ben de isterdim sizin adınıza ama o böyle birisi değil. Dilerim bundan sonra sevmesini bilen birisi çıkar karşınıza. Genişletmek için tıkla... Öyle sanıyorum ki üzerine kafa yormamız gereken biri bence bunu bir kural veya gereklilik gibi gören biriyle kendi bedeninize haksızlık etmeyim
gul2016 .!.: Bu istediğinizi ben de isterdim sizin adınıza ama o böyle birisi değil. Dilerim bundan sonra sevmesini bilen birisi çıkar karşınıza. Genişletmek için tıkla... Öyle sanıyorum ki üzerine kafa yormamız gereken biri bence bunu bir kural veya gereklilik gibi gören biriyle kendi bedeninize haksızlık etmeyim
M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2019 2.299 1.570 133 34 22 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu2890 #42 NazCotton .!.: Onu da en zekisi kapıyor zaten boşta kalmıyor Genişletmek için tıkla... Valla kusura bakmasın beni manipüle edemedi.
NazCotton .!.: Onu da en zekisi kapıyor zaten boşta kalmıyor Genişletmek için tıkla... Valla kusura bakmasın beni manipüle edemedi.